• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نیاز به طراح اسکریپت

iranmarvel

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
سلام
دنبال یک طراح سایت حرفه ای هستم. یک ایده ای دارم که به کاربران پنل میریت با لینک اختصاصی برای هر کاربر میده که بشه کسب در آمد کرد(تقریبا مانند همکاری در فروش) گرافیک سایت و کیفیت بالای سایت برای من خیلی مهم هست. لطفا به یاهو مسیج بدید id : iranmarvel

Last edited:

hanijafari

Registered User
لایک‌ها
567
قصد فروش محصولی دارید؟
منظور از پنل قسمت پنل مدیریت هست یا ...؟
فقط پنل میخواید یا کل سیستم همکاری در فروش؟
و ....؟
اطلاعات بیشتر رو پ خ کنید لطفا.

iranmarvel

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
قصد فروش محصولی دارید؟
منظور از پنل قسمت پنل مدیریت هست یا ...؟
فقط پنل میخواید یا کل سیستم همکاری در فروش؟
و ....؟
اطلاعات بیشتر رو پ خ کنید لطفا.
نه دنبال طراح اسکریپت هستم که برام پنلی مثل پنل همکاری در فروش که اختصاصی درست کنه.شما اگه میتونی چند نمونه کار بدید.

mahsa mohammad pour

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
43
با سلام
با cms های موجود هم می تونید این کار را انجام بدید

hanijafari

Registered User
لایک‌ها
567
نه دنبال طراح اسکریپت هستم که برام پنلی مثل پنل همکاری در فروش که اختصاصی درست کنه.شما اگه میتونی چند نمونه کار بدید.

منم از شما همینو پرسیدم که منظورتون از پنل چی هست؟
قصد فروش محصولی به عنوان همکاری در فروش دارید؟
کلا سیستم همکاری در فروش میخواید به صورت اختصاصی؟
یا کلا اسکریپتی اختصاصی میخواید اما شبیه به همکاری در فروش؟
شما چیزی که میخواید رو با شرح کامل پ خ کنید برام.
اینکه فقط پنل همکاری در فروش میخواید یکم مبهمه، البته یکم که چی بگم کلا مبهمه

sun2rise

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
با سلام و خسته نباشید گروه نرم افزاری آفیس نت با برنامه نویسی سیستم های تحت وب این امکان را برای مشتریان خود فراهم کرده تا هر نوع سیستمی را که احتیاج دارند را به آسانی و کیفیت بالا اجرا نماید
برنامه نویسی اختصاصی این تیم یکی از مهمترین مزیت آن به حساب می آید ، استفاده از هر نوع کد های آماده و یا cms های آماده در سایت های خود را غیرقانونی دانسته و کاربر در صورت مشاهده این موارد میتواند موارد را از مراجع قضایی پیگیری نماید ، این گروه جهت اطمینان حاصل دادن به مشتریان خود قراردادی معتبر می بندد که در صورت بروز هر گونه مشکلی مشتریان بتوانند به راحتی موارد را از طریق مراجعه قضایی پیگیری نمایند
گروه ما آماده همکاری با شما بوده و خوشحال می شویم تا ایده های شما را اجرایی نماییم ، ایده همکاری در فروش نیز برای ما قابل اجرا بوده و بدون هیچ مشکلی میتوان این سیستم را برای شما توسط گروهی مجرب و خبره پیاده سازی کرد جهت اطلاعات بیشتر و یا مشاوره با شماره زیر تماس بگیرید
02532937887
www.officenet.ir

بالا