wellcan
Registered User
سلام...
میخوام سایتی راه اندازی کنم... با مشخصاتی که در زیر اشاره کردم , اطلاع خاصی از برنامه نویسی و طراحی وب ندارم اما گشت و گذار هایی که در هفته اخیر کردم و چیز هایی که یاد گرفتم به نظر CMS های آماده با کمی تغییر مناسب اند...
هرکس تونایی انجام اش رو داره همینجا یا در پیام خصوصی اعلام کنه... هزینه حدودیش چقدر میشه و نمونه کار یا مشابه هم موجود بود آدرسش رو بدید...
برنامه نویسی بر گرافیک ارجحیت داره...
و در صورت امکان سایت این هفته آپ بشه...
دامین تهیه شده , اما هاست خیر ( یه هاست با دفتر خدماتی در تهران و پشتیبانی خوب میشناسید بگید )
سایت مورد نظرم چند بخش داره... که برای هر کدوم CMS آمادش هست فقط کمی تغییر لازم داره...
قسمت اول و اصلی پورتال خبری , خبر , مقاله و در کل متن و عکس و کامنت و آمار بازدید , نظر سنجی و غیره ... فکر کنم جوملا مناسب باشه ( e107 , مامبو , نیوک یا هر پورتال دیگه ای که مناسب باشه... )
قسمت دوم فروشگاه ...
مشابه این : http://stores.tomshardware.com/search_attrib.php/page_id=40/
اما مثل اینکه این گیر نمیاد!! oscommerce یا مشابه مناسب خواهد بود...
قسمت سوم سیستم مدیریت تبلیغات... openads ؟
...
اینها در اولویت بعدی...
...دانش نامه مشابه ویکیپدیا ...فروم ( phpBB )... گالری عکس و دانلود و غیره ...
منتظر جواب شما هستم...
میخوام سایتی راه اندازی کنم... با مشخصاتی که در زیر اشاره کردم , اطلاع خاصی از برنامه نویسی و طراحی وب ندارم اما گشت و گذار هایی که در هفته اخیر کردم و چیز هایی که یاد گرفتم به نظر CMS های آماده با کمی تغییر مناسب اند...
هرکس تونایی انجام اش رو داره همینجا یا در پیام خصوصی اعلام کنه... هزینه حدودیش چقدر میشه و نمونه کار یا مشابه هم موجود بود آدرسش رو بدید...
برنامه نویسی بر گرافیک ارجحیت داره...
و در صورت امکان سایت این هفته آپ بشه...
دامین تهیه شده , اما هاست خیر ( یه هاست با دفتر خدماتی در تهران و پشتیبانی خوب میشناسید بگید )
سایت مورد نظرم چند بخش داره... که برای هر کدوم CMS آمادش هست فقط کمی تغییر لازم داره...
قسمت اول و اصلی پورتال خبری , خبر , مقاله و در کل متن و عکس و کامنت و آمار بازدید , نظر سنجی و غیره ... فکر کنم جوملا مناسب باشه ( e107 , مامبو , نیوک یا هر پورتال دیگه ای که مناسب باشه... )
قسمت دوم فروشگاه ...
مشابه این : http://stores.tomshardware.com/search_attrib.php/page_id=40/
اما مثل اینکه این گیر نمیاد!! oscommerce یا مشابه مناسب خواهد بود...
قسمت سوم سیستم مدیریت تبلیغات... openads ؟
...
اینها در اولویت بعدی...
...دانش نامه مشابه ویکیپدیا ...فروم ( phpBB )... گالری عکس و دانلود و غیره ...
منتظر جواب شما هستم...
Last edited: