• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نیاز به طراح نرم افزار CRM اختصاصی در تهران

hdland

Registered User
لایک‌ها
1,015
سلام و عرض ادب

برای یک رستوران در حال تاسیس نیازمند یک نرم افزار مدیریت ارتباط با مشتری یا CRM اختصاصی هستم .

حتما حتما نیاز به فرد یا شرکتی داریم که در تهران باشند تا قرارداد بسته شود و هم نمونه کار قوی موجود باشد و هم اینکه ایده پرداز و خلاقیت در این زمینه باشند .

کسانیکه شرایط رو دارند پیام خصوصی با توضیحات و قیمت بفرستند .

x460

Registered User
لایک‌ها
703
سلام و عرض ادب

برای یک رستوران در حال تاسیس نیازمند یک نرم افزار مدیریت ارتباط با مشتری یا CRM اختصاصی هستم .

حتما حتما نیاز به فرد یا شرکتی داریم که در تهران باشند تا قرارداد بسته شود و هم نمونه کار قوی موجود باشد و هم اینکه ایده پرداز و خلاقیت در این زمینه باشند .

کسانیکه شرایط رو دارند پیام خصوصی با توضیحات و قیمت بفرستند .
سلام
تحت وب مد نظر هست یا تحت ویندوز؟

آیدا رحیمی

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
شرکت های سی آر امی خوبی در ایران فعالیت دارند. بنظرم به شرکت ها بیشتر میشه اعتماد کرد تا یه شخص. crm طلوع یک سیستم یکپارچه مدیریت رستوران طراحی کرده که سی ار ام، صندوق، حسابداری، خزانه و باشگاه مشتریان و طراحی سایت را پوشش میدهد. ازشون نمونه کار بخواهید. بعد با خیال راحت و به پشتوانه یک شرکت معتبر و باسابقه قرارداد ببندید. کار کردن با شخص یا تیم های کوچک نتایج خوبی نداشته متاسفانه.

samanrahimi

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
2,383
سلام دوست عزیز
شرکت ما، که هلدینگ مدیس نام دارد سابقه طولانی در طراحی پلتفرم های نرم افزاری و سخت افزاری داشته و یک سیستم مدیریت ارتباط با مشتری البته در یک پکیج بسیار کامل تر که شامل HRM هم میشه پیش تر طراحی کردیم. اگر تمایل به دریافت اطلاعات بیشتر دارید میتونید از طریق شماره تماسم با بنده در ارتباط باشید:
09111135851

hani۹۳

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام شرکت های مختلفی هستند که crm ارایه میدند و قابل اعتماد هستند. من با کلی تحقیق با یه شرکتی آشنا شدم که کلا نرم افزار های it داشت . خیلی هم راضی بودم. البته من سی ار ام ابری لازم داشتم . میدونم سی ار ام های مختلف داره. لینک این سایت رو میزارم شاید به درد شما هم بخوره. https://www.danapardaz.net/danacrm/

بالا