• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نیاز به طراح وب PHP

anf-b

Registered User
لایک‌ها
15
سلام دوستان عزیز، یک افزونه هست برای وردپرس که فارسی سازی هم شده، من نیاز دارم یکسری تغییرات توش به وجود بیاد.
لینک افزونه: http://goo.gl/53Arqr
پیش نمایش افزونه : http://goo.gl/j9NhgY
user : seller
password: seller
(*البته در این پیشنمایش این افزونه روی یک قالب نصب شده که بخش آگهی هم داره که مد نظر بنده نیست)

عزیزانی که توانایی انجام این پروژه رو دارند لطفا پیغام خصوصی بدند به بنده تا من لیست جزئیات رو بگم تا شما براورد هزینه کنید
با تشکر از شما

elyas98

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
35
سلام
جزئیات رو برای بنده هم ارسال فرمایید تشکر

Vahids

Registered User
لایک‌ها
85
کنجکاو شدم. اگر امکانش هست برای من هم ارسال کنید.

anf-b

Registered User
لایک‌ها
15
دوستان عزیز و مدیریت محترم، این کاربر با نام رسول باقر زاده با شماره موبایل 09902474764 و شماره کارت 5892101011283005 بانک سپه، به بنده اعلام همکاری کردند و من باهاش به توافق رسیدم که کار رو ایشون انجام بدند! ایشون در ابتدا به من گفت مشخصاتت رو بده تا قرار داد رو برات ایمیل بکنم و من هم مشخصات رو دادم، بعدش ایشون درخواست 30 الی 50 درصد پیش پرداخت کرد که من 30% رو براشون واریز کردم (کل مبلغ توافق شده 100 هزار تومان بود که براشون 30 هزار تومان واریز شد) ، ایشون از بیش از یک هفته گذشته هر روز من رو به خاطر دلایل ساختگی بیچوندند، جواب تلفن رو نمیدند و فقط توی تلگرام جواب میدادند که الان دیگه اصلا جواب نمیدن! حتی ادعا میکردند که من بهشون جواب نمیدم که همه ی اسکرین شات ها مشخصه ! خلاصه من 3 روز پیش بهشون آخرین پیغام رو دادم که هزینه رو برام برگشت بده ، ایشون گفتند کار آمادست ولی الان نمیتونم صحبت کنم و از اینجور حرفا و گفتند نیم ساعت دیگه تماس میگیرم! که نگرفت، و دیگه خبری ازش نشد
من بهشون دیشب هم مسیج داد و گفتم در صورتی که تا پنجشنبه صبح ( 25/07/95) هزینه برگشت داده نشه ازشون پیش پلیس فتا شکایت میکنم که با مستندات که بنده دارم ایشون مطمئنا باهاشون برخورد خواهد شد
این پیغام رو هم فقط برای این نوشتم که سایر افراد گول ایشون رو نخورند و باهاشون کار نکنند
فردا اول وقت هم از ایشون شکایت میکنم
مبلغی که من بهشون دادم اصلا قابل توجه نیست! و من فقط برای اینکه به ایشون ثابت کنم که نمیتونه با وقت و ... دیگران بازی کنه، ازشون شکایت میکنم

Last edited:

anf-b

Registered User
لایک‌ها
15
ایشون همون اوائل با ایمیل [email protected] بهم ایمیل داده بود، الان که سرچ کردم رسیدم به ای دی Jey8design که متوجه شدم پول خیلی های دیگه هم خورده و الان فقط آی دی ش رو عوض کرده

بالا