• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نیاز به طرح لایه باز کاتالوگ a4

Sajad2011

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
با سلام خدمت دوستان عزیز
یک درخواستی از دوستانی که در کار گرافیک و طراحی هستند دارم.من قصد طراحی یک کاتالوگ حدودا 10 تا 15 صفحه ای در اندازه a4 را دارم . اما متاسفانه فرمت مناسبی چه در فتوشاپ و چهدر پابلیشر روی اینترنت پیدا نکردم.از دوستان کسی هست که بتونه راهکار مناسبی رو پیش پای ما بزاره یا طرح لایه بازی رو با مشخصات گفته شده داشته باشه؟

nasimparsi

Registered User
لایک‌ها
124
با درود

دوستان گرامی من نیاز به یک فایل دارم که این فایل رو با گذاشتن یک عکس و چند خط نوشته تبدیل کنم به جلد کتاب

این کتاب 60 برگ داره که اندازش A4 هست

امکانش هست یک فایل خام اوپن سورس در اختیار بنده قرار بدین که بتونم روش عکس بچشبونم و نوشته ها رو بیافزایم و بدم تحویل چاپ دیجیتال؟

با سپاس

کنکوری

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
kl
با سلام خدمت دوستان عزیز
یک درخواستی از دوستانی که در کار گرافیک و طراحی هستند دارم.من قصد طراحی یک کاتالوگ حدودا 10 تا 15 صفحه ای در اندازه a4 را دارم . اما متاسفانه فرمت مناسبی چه در فتوشاپ و چهدر پابلیشر روی اینترنت پیدا نکردم.از دوستان کسی هست که بتونه راهکار مناسبی رو پیش پای ما بزاره یا طرح لایه بازی رو با مشخصات گفته شده داشته باشه؟
نمونه های کاتالوگ هایی که من طراحی کردم تو آدر س زیر هست هرکدوم خواستی بگو ارسال کنم . طراحی و چاپ کاتالوگ

_Saeed_

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
303
یه سر به سایت های گرافیکی بزنی مشکلت حل میشه ها .

بالا