• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نیاز به فردی مسلط بر وردپرس

farhad-mot

Registered User
لایک‌ها
12
سلام
قصد دارم تا با وردپرس یک فروشگاه راه اندازی کنم.دنبال یک افزونه می گردم که مطالب را برام از یک فروشگاه غیر وردپرسی به وردپرس منتقل کنه.
ایا وردپرس این توانایی را داره که بشه براش یک افزونه طراحی کرد تا مطالب یک سایت را عینان کپی کنه در سایت ما؟
افزونه هایی در این زمینه وجود دارند اما اصلا به درد من نمی خورن.من نمی خوام که مثلا کاری که این افزونه ها می کنند بخشی از یک مطلب را بصورت نامرتب و... کپی کنند.کامل تر بگم:
قصد دارم تا با وردپرس یک فروشگاه راه اندازی کنم.دنبال یک افزونه می گردم که مطالب را برام از یک فروشگاه غیر وردپرسی به وردپرس منتقل کنه.چون انتقال مطالب از فروشگاه قبلیم به فروشگاه جدید خیلی زمان بره.افزونه های موجود اصلا به دردم نمی خوره چون افزونه ای که می خوام باید یکسری شرایط داشته باشه که اون شرایط بطور خلاصه در زیر هست.
مثلا باید تصاویر برچست و تصویر اصلی محصول و... را کپی و به هاست منتقل کنه
تگ قیمت و ... را درج کنه
و کلا همه چیز هایی که در یک فروشگاه برای محصول درج میشه را در فروشگاه دیگه کپی کنه (در جای مخصوص خودش).
+ یک سری امکانات جدید به فروشگاه اضافه کنه (قسمت مدیریتش)
البته این نکته را بگم که قالب قبلی فروشگاه با قالب فروشگاه وردپرسی کاملا یکسان هستند.
امکانات کامل افزونه را هم به فردی که باهاش به توافق برسم میگم تا قیمت نهایی مشخص بشه.
اولا: آیا امکان نوشتن چنین افزونه ای هست؟
دوما: چقدر زمان می بره؟
سوما هزینه حدودا چقدر میشه؟

brand2

Registered User
لایک‌ها
657
اطلاعات تکمیلی رو ارسال کنید

بالا