• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نیاز به قالب موزیک

rasoulabedi

Registered User
لایک‌ها
60
سلام دوستان من فوریییی به یه قالب موزیک نیاز دارم
رایگان هم باشه مشکلی نیست فقط کار کنه
لطفا بهم کمک کنید

thinkdiff

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
اگر منظورتون برای دانلود گذاشتن موزیک هاست که ی سایت خبری هم به کارتون میاد با امکان آپلود و دانلود موزیک. اما ی سر به سایت همیار وردپرس بزنین قابلتونو پیدا می کنین

------------------------------------------------------------
امیر سالار پورحسن

rasoulabedi

Registered User
لایک‌ها
60
اگر منظورتون برای دانلود گذاشتن موزیک هاست که ی سایت خبری هم به کارتون میاد با امکان آپلود و دانلود موزیک. اما ی سر به سایت همیار وردپرس بزنین قابلتونو پیدا می کنین

------------------------------------------------------------
امیر سالار پورحسن
سلام
نگاه کردم به سایتاشون ولی بعضی چیزاشون ناقص هست یا از نظر گرافیک مشکل داشتند

thinkdiff

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
این سایت بنده نیست سایت آقای حاجی محمدیه. معروف ترین سایت وردپرسی هست تو ایران. تا الانم هر قالبی ازشون تست کردم درست بوده مشکلی نداشته چون قالب ها ترجمه شده هستند. این که ی جاهاییش لود نشده درسته چون باید xml قالب رو ایمپورت کنید بعد همه چی تازه میاد بالا. ی تنظیماتی هم مانند تعیین صفحه اصلی و.....
تو نت سرچ کنین نحوه نصب قالب ترجمه شده شاید بیاد. اکثر قالب های این سایت هم اصلا ویدیو آموزش نصب هم دارن.

rasoulabedi

Registered User
لایک‌ها
60
این سایت بنده نیست سایت آقای حاجی محمدیه. معروف ترین سایت وردپرسی هست تو ایران. تا الانم هر قالبی ازشون تست کردم درست بوده مشکلی نداشته چون قالب ها ترجمه شده هستند. این که ی جاهاییش لود نشده درسته چون باید xml قالب رو ایمپورت کنید بعد همه چی تازه میاد بالا. ی تنظیماتی هم مانند تعیین صفحه اصلی و.....
تو نت سرچ کنین نحوه نصب قالب ترجمه شده شاید بیاد. اکثر قالب های این سایت هم اصلا ویدیو آموزش نصب هم دارن.
مرسی ممنون پس بزارین یه چک کلی کنم سایت ا رو
امیدوارم ککه پیدا کنم
ممنون از راهنماییتون

بالا