• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نیاز به قرض 300هزار تومانی-کسی از دوستان میتونه کمک کنه؟

apadanapayment

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
بالاخره این بحران اقتصادی جهانی به منم رسید و منم گیر پول شدم.راستش من پس انداز داشتم الان فقط گیر300تومان هستم.اینجا کسی از دوستان میتونه کمک کنه و این مبلغو واسه 1یا2ماه قرض بده؟
از نظر ضمانتم من دسته چک ندارم اما یه کارایی میتونم برای اعتمادسازی بکنم.خدا رو شکر هم تا حالا مال کسی رو به ناحق نخوردم گرچه خیلیا از من خوردن.توی این فروم هم خیلیا منو میشناسن
هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم!!

Last edited:

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
سلام
بالاخره این بحران اقتصادی جهانی به منم رسید و منم گیر پول شدم.راستش من پس انداز داشتم الان فقط گیر300تومان هستم.اینجا کسی از دوستان میتونه کمک کنه و این مبلغو واسه 1یا2ماه قرض بده؟
از نظر ضمانتم من دسته چک ندارم اما یه کارایی میتونم برای اعتمادسازی بکنم.خدا رو شکر هم تا حالا مال کسی رو به ناحق نخوردم گرچه خیلیا از من خوردن.توی این فروم هم خیلیا منو میشناسن
هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم!!

اینکه یکی بخواد به شما پول بده قوانین خودشو داره، شما باید با چک یا سفته 300 تومان بگیری. شما ممکنه توی محل کار,محل زندگی,فرومهای مختلف شناخته شده باشی ولی قانون پول قرض کردن اینه که شما باید اعتماد سازی لازم را انجام دهید

بالا