• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نیاز به مشاوره برای خرید گوشی

abre sepid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه دوستانی که توی این سایت زحمت میکشند و بدون انتظار مادی به بقیه کمک میکنند.خسته نباشید.راستش من خیلی برام سخته پولمو صرف خرید گوشی کنم ولی میخوام یه گوشی بخرم که واقعا بیرزه و هر چی قیمتش کمتر بهتر .بعد از کلی جستجو دیدم 6260 اسلاید خیلی کامله .(اسلاید یعنی چه؟)هم دوربینش 5 هست.هم خروجی تی وی داره هم جی پی اس .قابلیت فایل آفیس و پی دی اف را هم داره.راستش خصوصیاتی رو که من بلدم داره.از بقیه خصوصیات هم زیاد سر در نمی آرم.wifiیعنی چه؟.اینفرارد یعنی چی؟.کلا یه کم برام توضیح میدین که خوب هست یا نه؟من اصلا بلد نیستم به گوشی اصلا وارد نیستم ولی یه همه چیز تموم ارزون نوکیا میخواستم انگار این 6260 هست.حالا نظرتونو راجع به 6700.5530.5800 هم بگید اونام بد نبودنولی انگار هرکدوم یه عیبی دارن.5800 هم گرونه یه کم.از قیمت 6260 کسی میدونه؟تو اصفهان گیر میآد؟ممنون میشم یه کم منو راهنمایی کنید.ظاهر گوشی خیلی برام مهم نیست لی امکانات خیلی برام مهمه.ممنون.

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
سلام
عنوان تاپیک زیاد مناسب نبود, عوضش کردم.
اون دو تا برای -اینترنت بی سیم و -ارسال و دریافت فایل و برقراری ارتباط با یک سری وسایل دیگه هستند که فکر نمی کنم به کارتون بیاد. Slide -اسلاید به گوشیهای کشویی میگن. قیمت روز از 6260 ندارم ولی سایت گوشی شاپ زده 225.000 با گارانتی پارسه. اگر 5800 رو پسندیدین ولی نمیخواین حدود 280 هزینه بکنین میتونید به 5530 فکر کنید. برادر کوچکتر همین 5800 هست و فقط جی پی اس نداره که خب خیلی ها استفاده ای ندارن.

dr-faust

Registered User
لایک‌ها
8
سلام به همه دوستانی که توی این سایت زحمت میکشند و بدون انتظار مادی به بقیه کمک میکنند.خسته نباشید.راستش من خیلی برام سخته پولمو صرف خرید گوشی کنم ولی میخوام یه گوشی بخرم که واقعا بیرزه و هر چی قیمتش کمتر بهتر .بعد از کلی جستجو دیدم 6260 اسلاید خیلی کامله .(اسلاید یعنی چه؟)هم دوربینش 5 هست.هم خروجی تی وی داره هم جی پی اس .قابلیت فایل آفیس و پی دی اف را هم داره.راستش خصوصیاتی رو که من بلدم داره.از بقیه خصوصیات هم زیاد سر در نمی آرم.wifiیعنی چه؟.اینفرارد یعنی چی؟.کلا یه کم برام توضیح میدین که خوب هست یا نه؟من اصلا بلد نیستم به گوشی اصلا وارد نیستم ولی یه همه چیز تموم ارزون نوکیا میخواستم انگار این 6260 هست.حالا نظرتونو راجع به 6700.5530.5800 هم بگید اونام بد نبودنولی انگار هرکدوم یه عیبی دارن.5800 هم گرونه یه کم.از قیمت 6260 کسی میدونه؟تو اصفهان گیر میآد؟ممنون میشم یه کم منو راهنمایی کنید.ظاهر گوشی خیلی برام مهم نیست لی امکانات خیلی برام مهمه.ممنون.

WiFi: یعنی اینکه مانند لپ تاپ ها قابلیت اتصال به اینترنت بیسیم را دارد. اگر ADSL دارید، شما می توانید با پرداخت حداقل ۶۰ هزار تومان یک دستگاهی به نام اکسس پوینت بخرید و با گوشی از اینترنت استفاده کنید. یا اینکه در یعضی از نقاط به صورت مجانی از اینترنت بیسیم آنها استفاده کنید مانند فوردگاهها، دانشگاههای بزرگ و مجتمع های بزرگ موبایل مانند پایتخت. سرعت خیلی بالایی دارد و برخلاف GPRS برای شما هزینه ای ندارد.
اینفرا رد (infra red ): یک تکنولوژی بسیار قدیمی ارتباطی که از طریق مادون قرمز اقدام به ارسال اطلاعات می کرد. خیلی محدودیت داشت. شما فکر کن یک بلوتوث ابتدایی. اصلا الان دیگه روی گوشیها گذاشته نمیشه.

شما نیازها و کارهایی که با گوشی انجام می خواهی بدهی را بگو. همچنین رنج قیمت.
من توصیه می کنم گوشی که میگیری حتما Wifi داشته باشه. GPS زیاد مهم نیست.
همون طور که گفتند 5530 چیز خوبیه.

بالا