• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نیاز به مشاوره پایان نامه ارشد

mostafa.shirani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام دوستان برای انجام پایان نامم که مقطع ارشد حقوق هستم نیاز به یه مشاور خوب داشتم که توی بخشایی از انجامش کمکم باشه ایا شخصی یا موسساتی رو میتونید بهم معرفی کنید ؟

dowrehhami

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام دوست عزیز میتونی با این موسسه که لینکشو میذارم تماس بگیرید من پورپوزالمو کامل سپردم که برام انجام بدن که راضی بودم کاملا ،اگراستاد ایرادی بگیره نیاز به ادیتم باشه برات انجام میدن
مشاوره پایان نامه

signature.ir1967

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اولیم مشاورت همون استاد راهنماته جدا از اون از همکلاسی هاتم میتونی ایده بگیری و در مرحله اخر اگرم دنبال موسسه ای بودی توی گوگل سرچ کنی شرکتای مختلفو میاره واستون که دیگه باید بررسی کنی کدوم بهتره.
:general206:

samanrahimi

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
2,383
سلام دوست عزیز میتونی با این موسسه که لینکشو میذارم تماس بگیرید من پورپوزالمو کامل سپردم که برام انجام بدن که راضی بودم کاملا ،اگراستاد ایرادی بگیره نیاز به ادیتم باشه برات انجام میدن
مشاوره پایان نامه
اصلا کار درستی نیست که پایان نامه که باید حتما سرچشمه گرفته از ذهن خودتون و سوالاتی که توسط خودتون تو زمینه مطالعاتیتون به وجود میاد باشه رو بدین بیرون براتون انجام بدن. این کار ها نه تنها به سطح علمی کمکی نمیکنه بلکه باعث رونق بی سوادی تو جامعه میشه.
شما وقتی تو یه رشته ای لیسانس گرفتی و میخوای تو مقطع بالاتر به صورت تخصصی درست رو ادامه بدی حتما باید اونقدی مطالعه و علم تو زمینه تحصیلیتون داشته باشید که مشکلات رو بشناسید. برای حل مشکلات موجود و کمک به جامعه علمیتون به اصطلاح یک تز که همون پایان نامتون هستش رو باید ارایه بدید. نه اینکه برین به یکی پول بدین تا براتون 4 تا مطلب بی ارزش و بی کیفیت سر هم کنن و شما بری ارایه بدی نمره بگیری. نمره ای که نتونی ازش دفاع کنی جلوی کسی که تو رشتتون تحصیلات داشته هیچ ارزشی نداره
موسساتی که این کار رو انجام میدن جزو شغل های کاذب هستن. هیچ توجیه آکادمیکی هم نداره این کار
البته موسسات مشاوره بحثشون جداست. چون برای انجام کاری که به عهده دارید راهنماییتون میکنن نه اینکه کل کار رو براتون انجام بدن!

havayetazehh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
مشاوره پایان نامه
من هم تایید میکنم در زمینه پروپوزال خوب عمل می کنند

بالا