• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نیاز به مشاوره - یادگیری زبان

PooyaDe

Registered User
لایک‌ها
18
با سلام خدمت دوستان عزیز و اساتید گرامی
والا من حدود 2 سال کلاس زبان رفتم و متاسفانه تو این مدت خودم زیاد توجه زیادی نکردم بهش برای همین زیاد پیشرفت نکردم...
ولی خوب انگلیسی در مکالمه و فهمیدن در حدود 20 الی 25 تقریبان متوجه میشم و میتونم صحبت کنم..
الان مدتیه که نیاز به این زبان رو احساس میکنم و برای فرا گیریش هم علاقه زیادی پیدا کردم.
در حال حاظر کلاس زبان نمیتونم برم... و میخوام در خونه شروع کنم و حالا بعد از مدتی در تابستون یا زودتر شاید به کلاس مکالمه هم برم...
به نظر شما ها امکانش هست بتونم در مدت حدود 1 سال و با تمرین حدود 30 ال 40 دقیقه اونو کامل یادش بگیرم؟
برای شروع از کجا شروع کنم...؟ چه سی دی یا جزوه ای خوبه ... و..؟؟؟
در ضمن متاسفانه من در گرامر ضعیف هستم ...ایا گرامر دونستن هم واجبه به طور کامل یا خیر؟

اگر پاسخ بدید خیلی ممنون میشم

Last edited:

Xuevon

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,776
از Farsi123.com استفاده کن که برای هر کلمه در قالب جمله نمونه گذاشته. خیلی موثره. فیلم و اخبار انگلیسی نگاه کن. ترجمه کن، روزنامه بخون. پادکست گوش کن. اگه خوب مکالمه نمیکنی نصرفت برای استارت بد نیست (فقط برای شروع و یادگرفتن جمله بندی)
از همه مهمتر بیا توی تاپیک گفتگوی آزاد به انگلیسی.

equinoxx

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
173
گرامر خیلی مهمه.شما همه ی لغتای دیکشنری رو هم بلد باشی ، ولی نتونی باهاشون جمله ی درست رو بسازی ، ممکنه مفهوم رو اشتباه برسونی یا از چیزی که میشنوی برداشت اشتباه کنی.کافیه یه " فعل" پسوند ، پیشوند ، حرف تعریف ، حرف اضافه یا حتی جاش تو جمله عوض بشه ، اونوقت معنی و نقششم تو جمله کلا عوض میشه ..
خیلیا هستن کلمه های انگلیسی رو خیلی خوب حفظن اما موقع جمله بندی تو خیلی جاها گیر میکنن ! اگرم نتونین درست جمله بندی کنین راحت طرف مقابلتون میفهمه که مسلط نیستین !
برای این حدی که میخواین یاد بگیرین ، یه کتاب گرامر خوب ، یه دایره واژگان متوسط و تماشای چندتا سریال به زبان انگلیسی کافیه.. سریال لازمه چون هم ضزب المثلا و کنایه ها و کلمه های عامیانه رو یاد میگیرین ، هم چون موقع صحبت کردن آخر یه سری کلمه ها رو به هم میچسبونن و سریع صحبت میکنن ، از نظر شنیداریم تقویت میشین.
گرامر : از دبیرستان تا دانشگاه ، تالیف عباس فرزام( فراوان کتاب ساده و کامل و خوبیه ) بقیه ی کتابای گرامر اکثرا یا خیلی سنگینن ، یا خیلی کسل کننده ! :general408:
لغت : 504 واژه ی کاملا ضروری (فلش کارتشو بگیرید ، کتابش راهنمای فارسی نداره ممکنه اذیت بشین )
دیگه بعد از اینا اگه علاقه داشتین میتونین کتابای داستانای کوتاه بخونین (برای درک مطلب)، من به نظرم introductory steps to understanding خیلی خوبه.
بعدشم حتما سریال ببینین و مکالمه های انگلیسی رو گوش بدید.

Arasp

Registered User
لایک‌ها
80
خودآموز ها فقط در مقاطع بالا برای بهبود زبان خوبند. اگر خود آموزها جواب می دادند و مردم با خود آموز زبان یاد میگرفتن آموزشگاه های سفیر و کیش و ایران و ... باید درهاشون رو تخته میکردند.
برای آموزش زبان "ارتباط" لازمه، بین استاد و دانشجو و دانشجو و استاد و دانشجو دانشجویان دیگه.

Amin.M.1986

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
کتاب های word skill رو تهیه کنید( از انتشارات آکسفورد هست). یک دفترچه بردارید و روزانه جملات مفید از فیلم هایی که میبینید رو روش بنویسید. اگر سطحتون مبتدی هست کلاس های مکالمه موسسه آرین رو بهتون توصیه میکنم. http://arianlanguagecenter.com/آموزش-مکالمه-انگلیسی/
اگر سطحتون متوسط هست بهتون توصیه میکنم سری به ایرانمهر بزنید شعبه هفت تیر nbe-college.com
برای سطوح حرفه ایه هم من راستش موسسه مناسب ندیدم

golden b

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
31
من از دوتا نرم افزار rosetta stone: learning english و Tell me more استفاده میکنم
rosetta stone بیشتر برای مکالمه مناسبه ولی tell me more حرفه ای تره. به نظر من با روزانه 30-40 دقیقه بعیده 1ساله فول بشی. حداقل 2-3 ساعت در روز مفید وقت بذار. هر روز چندتا لغت رو حفظ کن و روزای بعد مرور کن سعی کن با اون کلمات انشا بنویسی هر چند اشتباه بنویسی به مرور پیشرفت میکنی

بالا