• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نیاز به معرفی یک افزونه بروزسانی خودکار تاریخ همه پست ها

mad50

Registered User
لایک‌ها
83
سلا م خدمت دوستان
دوستات از چه افزونه ای استفاده کنه هر روز پست ها بروز کنه همه پست های سایت یکی از کاربر های سایتش هر روز همه پست هاش به صورت خودکار اپدیت می شوند ولی هر چقدر بهش گفتن از چه افزوته ای استفاده می کنم مجموعه مجموعه من راضی نیمشه بگم
این سایتش 100 دامین داره هرروز اپدیت میشند
http://dolars.ir/
خدایش یه افزونه خواستم معرفی کنه نیم دونم چی فکر می کنه

باتشکر

navid_x66

Registered User
لایک‌ها
128
سلام . عنوان و اصل چیزی که می خوای اصلا با هم جور در نمیاد .
فکر کنم افزونه ای رو می خوای که چند تا سایت بهش بدی و تمام مطالبش رو کپی کنه تو سایت خودت
افزونه feedwordpress رو پیشنهاد می کنم .

mad50

Registered User
لایک‌ها
83
خیر عزیز اگر مطلب خوب بخونی متوجه می ش چی خوام باز واضحتر می گم
ببین عزیز بنده یه افزونه ای می خوام تاریخ پست ها که یعنی پست های قدیمی که دارم همه این ها به تاریخ بروز هر روز بروز کنه یعنی هر روز تاریخ همه پست که دارم به روز کنه

این ادرس که دادم کارش این طور هست که همه پستهاش هر روز تاریخ پست ها اپدیت میشه یه پست نه همه پست ها همزمان نمی دونه از چع افزونه استفاده می کنه بهش گقتم از چه افزونه ای استفاده می کنی گفت نمی گم

navid_x66

Registered User
لایک‌ها
128
من فکر می کنم بیشتر یه فریب باشه تا افزونه !
دوستمون با ویرایش قالب و دستکاری کد ها در قسمتی که باید تاریخ پست نمایش داده بشه ، تاریخ امروز ( روز جاری ) رو نشون میده .

mad50

Registered User
لایک‌ها
83
خیر عزیز فکر نکنم این طوری باشه به مندت 1هفته سایت های بررسی کردم حدود 100-110 تا دامین داره و همه شون مطالب هاش به تاریخ جدید بروز رسانی میشه اگر این طور باشه فریب باشه روز و تاریخ و در پست ها هر روز به درستی اپدیت نشون نمی داد

ایشون سئو کار هست و این سایت ها برای بک لینک استفاده می کنه و برای اینکه مطلب توی همه سایت نزاره از یه افزونه ای استفاده می کنه که همه مطالب سایت ها به تاریخ جدید اپدیت کنه بهش گفتم از چه افزونه ای استفاده می کنی معرفی کن جوابش دسوت ندارم به کسی کمک کنم و افزونه معرفی کنم

shareads

Registered User
لایک‌ها
494
بیا! یه دانه افزونه میخواستیم اونو به ما ندادن!! (به نقل از آقا رحیم!)

این کاری که این سایت می کنه، خوب چه کاریه!؟ من اگه جای گوگل بودم، یه اخطار بهش می دادم.

منظور شما اینه که فقط تاریخ پست ها به تاریخ جاری (امروز) عوض میشه؟ آیا مطالب هم آپدیت میشن؟ اگه فقط تاریخ به روز میشه و مطالب بدون تغییر هستند باید بگم که ایشون از هیچ افزونه ای استفاده نکردن!

راه حل همانطور که کاربر بالایی اشاره کردند: در کد قالب، جایی که تاریخ نوشته رو نشون میده، یه کد ساده PHP قرار میدی تا تاریخ امروز رو نشون بده.

navid_x66

Registered User
لایک‌ها
128
خیر عزیز فکر نکنم این طوری باشه به مندت 1هفته سایت های بررسی کردم حدود 100-110 تا دامین داره و همه شون مطالب هاش به تاریخ جدید بروز رسانی میشه اگر این طور باشه فریب باشه روز و تاریخ و در پست ها هر روز به درستی اپدیت نشون نمی داد

ایشون سئو کار هست و این سایت ها برای بک لینک استفاده می کنه و برای اینکه مطلب توی همه سایت نزاره از یه افزونه ای استفاده می کنه که همه مطالب سایت ها به تاریخ جدید اپدیت کنه بهش گفتم از چه افزونه ای استفاده می کنی معرفی کن جوابش دسوت ندارم به کسی کمک کنم و افزونه معرفی کنم
دوست عزیز اینقدر تجربه دارم تو وردپرس که تو یه نگاه بدونم طرف چه ترفندی زده .

من کد های قالبش رو خیلی نگاه کردم . ایشون تمام قسمت هایی که بخواد تاریخ اصلی رو نشون بده برداشته . حتی فید سایت رو غیر فعال کرده . http://dolars.ir/feed/ و همینطور قسمت بایگانی سایت رو dolars.ir/1392/11/ . اگر کارشون درست بود بایگانی باید کار می کرد !

تنها موردی که بهش برخوردم و نشون میده که ایشون دست کاری کرده قالب رو این قسمت که تو عکس زیر مشخصه .
لینک قسمت دسته بندی + تاریخ زیر پستها با هم قاطی شده . این نشون می ده که اون قسمت دستکاری شده . چون قالب پیشفرض وردپرس هرگز این ایراد رو نداره .
ایشون یادشون رفت که بعد از categoryy name ِ پست مورد نظر کد </a> رو برای بستن لینک بذاره .

موفق باشید . خدا نگهدار

mad50

Registered User
لایک‌ها
83
خیلی ممنون از دوستانی که جواب دادند

ایشون یک دایمن نیست حدود 100-200 تا دامین داره و همه وردپرسی هست این سایتش شما هم ببیند یعنی همه این کار کرده
همه شون وردپرسی هست
شما ببیند این لیست دامنه هاش
همه سایت های وردپرسی همزمان همه مطالبش تاریخشون به روز تغییر میشه
این لیست دایمن ها شما ببیند

http://www.backlinksfa.com/text-101.php

ZxGroup

Registered User
لایک‌ها
174
خیلی ممنون از دوستانی که جواب دادند

ایشون یک دایمن نیست حدود 100-200 تا دامین داره و همه وردپرسی هست این سایتش شما هم ببیند یعنی همه این کار کرده
همه شون وردپرسی هست
شما ببیند این لیست دامنه هاش
همه سایت های وردپرسی همزمان همه مطالبش تاریخشون به روز تغییر میشه
این لیست دایمن ها شما ببیند

http://www.backlinksfa.com/text-101.php
خب دوست عزیز وقتی شما اون کد رو بزاری دیگه هر روز تاریخ پست رو به تاریخ اون روز نشون میده ...
(طرف یه قالب اینطوری درست کرده و توی همه اون دامین ها گزاشته ...)

shareads

Registered User
لایک‌ها
494
ختم تاپیک رو اعلام می کنم! پاسخ صحیح با ارائه مدرک متعلق به کاربر navid_x66 / پست شماره #7 است.

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
پس در کل همچین چیزی به صورت افزونه وجود خارجی نداره درسته؟

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427

راه زياده براي اينكار ... من افزونه نديدم
ولي به صورتي دستي ميشه همه پست ها رو بروز كرد
بايد بريد روي همه نوشته ها , تو صفحه اي كه باز ميشه از بالا سمت چپ بريد روي تنظيمات صفحه كناره نوشته ها عدد پيش فرض 20 هست اين عدد رو به تعداد نوشته هايي كه داريد تغيير بديد و اجرا رو بزنيد
بعد توي همون صفحه همه نوشته ها رو انتخاب كنيد و بعد از قسمت كارهاي دسته جمعي ويرايش رو انتخاب كنيد و اجرا رو بزنيد . در نهايت روي دكمه بروزرساني كليك كنيد
همه پست ها آپديت ميشه

navid_x66

Registered User
لایک‌ها
128
همچنین با یه کد پی اچ پی میشه ادرس تمام پست ها رو به روز جاری تبدیل کرد . اما واقعا کاریه که اصلا فایده ای نداره و بلکه این مورد که بدون بروز شدن محتوا فقط تاریخش بروز بشه فکر کنم ضرر هم داشته باشه .

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
حالا سوال اینجاست که کلا حسن اینکار دقیقا چقدره؟

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
حالا سوال اینجاست که کلا حسن اینکار دقیقا چقدره؟

اين قبيل كار ها براي سايت هايي هست كه فعاليت كوتاه مدت دارند و در يك كلام اسپمر هستن
هيچ سايت ريشه داري همچين كارهايي رو نميكنه

بالا