• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نیاز به نویسنده ( ویرایشگر ) سایت پزشکی

pedram.khorsand56

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
وقت بخیر

گروه وب سایت های ما نیاز به چند نویسنده ویرایشگر دارد.
از این رو دوستانی که احساس آمادگی می کنند می توانند از طریق تاپیک ، پیام خصوصی یا ایمیل [email protected] با ما در ارتباط باشند.
لطفا در پیام ایمیل و شماره موبایل را درج کنند.
موضوع نوشته های که باید ویرایش شوند پزشکی است.

مبلغ هر پست هم توافقی است. ( چیزی که در حال حاضر رایج است)
تسویه حساب هم به صورت روزانه می تواند باشد

پیروز باشید.

pedram.khorsand56

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ویرایش باید به این صورت باشد. در هر خط حداقل 4 تا 5 کلمه به مشابه یا مترادف تغییر کند
برای شرایط ایمیل و موبایل ارسال نمایید

pedram.khorsand56

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

021

Registered User
لایک‌ها
33
متاسفانه هر کاربر تازه واردی می تونه تو این سایت هر کاری بکنه و هر گونه توهینی بکنه
ما یک کلام پست زدیم که قرار باشه هر خطی 5 کلمه اش تغییر کنه یعنی تا ته مطلب باید تغییر کنه یعنی 10 خط باشه حدودا با 40 تا 50 کلمه اش تغییر کنه. و این یعنی یه پست کاملا اختصاصی. ما این نظر ارسال کردیم همان لحظه هم فکر کردم بیخال مهم نیست پاکش کردم!

اما در نهایت تعجب باید ببینم یک کاربر تازه واردی که تازه امروز عضو شده به من که حداقل 7 سال است کاربر پرشین تولز هستم بیاد راحت توهین بکنه ...

از مدیر این بخش تقاضا دارم با این گونه افراد که هیچ گونه شناسنامه ایی در این سایت ندارند برخورد شود

8-16-2014 3-50-02 PM.jpg

pedram.khorsand56

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
متاسفانه هر کاربر تازه واردی می تونه تو این سایت هر کاری بکنه و هر گونه توهینی بکنه
ما یک کلام پست زدیم که قرار باشه هر خطی 5 کلمه اش تغییر کنه یعنی تا ته مطلب باید تغییر کنه یعنی 10 خط باشه حدودا با 40 تا 50 کلمه اش تغییر کنه. و این یعنی یه پست کاملا اختصاصی. ما این نظر ارسال کردیم همان لحظه هم فکر کردم بیخال مهم نیست پاکش کردم!

اما در نهایت تعجب باید ببینم یک کاربر تازه واردی که تازه امروز عضو شده به من که حداقل 7 سال است کاربر پرشین تولز هستم بیاد راحت توهین بکنه ...

از مدیر این بخش تقاضا دارم با این گونه افراد که هیچ گونه شناسنامه ایی در این سایت ندارند برخورد شود

مشاهده پیوست 650702
دوست عزیز آخه واقعا به شما ربطی ندااااااااااااره
یک کلام پست زدیم نداره
7 سال که سهله، 70 سال هم که باشی نباید با کنایه صحبت کنی

جوابتم منطقی دادم. یک متخصص 40 درس خونده . انوقت شما می خوایی بیایی پست اختصاصی بنویسی راجع به تخصص اون!!!!!!
شما هنوز فکر نمی تونی بکنی
واسه همین من گفتم در هر خط 4 تا 5 کلمه باید ویرایش بشه
همین طور که الان 8 نویسنده دارن این کارو برام انجام می دن

بالا