• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نیاز به ویزاکارت فیزیکی

esfahanweb

Registered User
لایک‌ها
97

managermd

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
232

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181

از دوستانی که با سابقه هستند دیگه بعیده !
چندین بار گفته شده، لینک به خارج از فروم که تبلیغ سایت باشه توی این بخش ممنوعه!

managermd

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
232
درود به شما
در ابتدا معذرت می خوام بابت این کوتاهی
این مورد رو متاسفانه واقعا نخونده بودم
و ممنونم از تذکر شما
می خواستم بگم که این رو پاک کنید، اما چون می خوام به زودی تاپیکی در این مورد بصورت اختصاصی در پی تی بزنم . ممنون می شم صبر کنید حداکثر تا دو روز بعد لینکش رو در همین صفحه قرار می دم.
اگرچه اگه هم پاک کنید اصلا مشکلی نیست چون خلاف قانون بود .
با سپاسی دوباره

yn_ali

Registered User
لایک‌ها
35
من از یه بنده خدایی به نام خندقی (اگه اشتباه نکنم دقیقا تو ذهنم نیست ) سال 2010 گرفتم راضیم خارج از کشور هم باهاش هم خرید با پوز انجام دادم و هم از برداشت از عابر بانکاشون داشتم پی پال رو هم باهاش وریفای کردم یه با یا دوبارم توسط خودش شارژ انجام دادم اینم اسم سایتش cardbookers دات کام
پنل بانکی هم داره اما فقط میتونی صورتحسابتو نیگاه کنی انتقال انجام نمیده البته خیلی وقته به یانکش سر نزدم نمیدونم الانم هموض حالته یا انتقال هم داره از خودش بپرسین
البته قصدم تبلیغ نیست ولی چون باهاش کار کردم معرفی کردم

visaandmaster

Registered User
لایک‌ها
5
من از یه بنده خدایی به نام خندقی (اگه اشتباه نکنم دقیقا تو ذهنم نیست ) سال 2010 گرفتم راضیم خارج از کشور هم باهاش هم خرید با پوز انجام دادم و هم از برداشت از عابر بانکاشون داشتم پی پال رو هم باهاش وریفای کردم یه با یا دوبارم توسط خودش شارژ انجام دادم اینم اسم سایتش cardbookers دات کام
پنل بانکی هم داره اما فقط میتونی صورتحسابتو نیگاه کنی انتقال انجام نمیده البته خیلی وقته به یانکش سر نزدم نمیدونم الانم هموض حالته یا انتقال هم داره از خودش بپرسین
البته قصدم تبلیغ نیست ولی چون باهاش کار کردم معرفی کردم

این سایتی که شما می فرمایید قیمت هاش خیلی بالاست , ما همین خدمات رو با نصفه این قیمت میدیم.
ای دی من با دات کام رو یه نگاه بندازید.
مرسی

بالا