• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نیاز به پی پال 100% وریفای شده امریکا- با هر قیمتی که بگید خریداریم

irancashu

Registered User
لایک‌ها
17
سلام دوستای عزیز

من نیاز به حساب پی پال دارم

با این مشخصات:
حساب مربوط به امریکا باشه.شهر محل سکونت طرف باید نیویورک باشه
دارای مدارک قانونی 100% باشه
جوری که اگز زمانی به مشکل برخورد اون طرف بتونه به صورت حضوری خودش کاراشو انجام بده
حساب دارای حداکثر میزان دریافت موجودی باشه فکر کنم star business بهش بگن، بشه رقم های نجومی واریز کرد
حساب باید به حساب بانکی داخل خود امریکا و به معتبرترین بانکش متصل باشه

در مورد قیمت هم اصلا فکر نکنید.
این مشخصات باشه.هر قیمتی بگید بدون چک و چونه تقدیم میکنیم

در ضمن.اگز حساب پی پالی باشه که قبلا دارای تراکنش مالی بوده( ترجیها رقم های بالای 500.000 دلار)باشه باز هم خریداریم و
حاضر هستیم چندین برابر قیمت پیشنهادی خودش ،ریال تقدیم کنیم

دوستان عزیز خواهش میکنم فقط در این مورد بحث بشه و کنجکاوی ها رو کنار بزارید:) چون کار سکرت هست:)

مشکل برطرف شد.ادمین عزیز لطفا این پست بسته شود

Last edited:

Shaham

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
من میتونم تو این مورد کمکتون کنم ، کلا حساب به نام خودتون میخواهید یا حساب میخواهید بخرید ؟؟؟
من هر 2 موردش رو دارم...

m_amin

Registered User
لایک‌ها
268
گیر نمیاری اینجوری چون شما با حساب کار میکنی پول میاد توش سر سات اون طرف باید کلی مالیات بابت اون مبلغ شما پرداخت کنه که درصدش خیلی زیاده

sah.2012

Registered User
لایک‌ها
113
شما بهتره خودتون از طرف اشنایی چیزی تو امریکا اقدا کنید چون پیپال برای همچین جابجایی ۱۰۰ درصد مدارک خیلی خیلی سختری خواهد خواست شایدم خود شخص رو بخاد

irancashu

Registered User
لایک‌ها
17
سلام
من میتونم تو این مورد کمکتون کنم ، کلا حساب به نام خودتون میخواهید یا حساب میخواهید بخرید ؟؟؟
من هر 2 موردش رو دارم...

حساب به نام خودم نمیخوام عزیز.
بنام یه شخص امریکایی.شهروند درجه یک،و ساکن نیویورک باشه.با حساب business
اگر هم قبلا این حساب استفاده شده باشه چه بهتر.تو باید رقمی به پی پال منتقل بشه که مبلغش بالاست و بهتره حساب قبلا تراکنش مالی داشته باشه

گیر نمیاری اینجوری چون شما با حساب کار میکنی پول میاد توش سر سات اون طرف باید کلی مالیات بابت اون مبلغ شما پرداخت کنه که درصدش خیلی زیاده

عزیز مالیات اش هم ما پرداخت میکنیم.هیچ مشکلی با مالیات،قیمت و هر چیز دیگه نداریم.حتی اگر 50 % پول ما هم وصول بشه جای شکرش باقی هست

شما بهتره خودتون از طرف اشنایی چیزی تو امریکا اقدا کنید چون پیپال برای همچین جابجایی ۱۰۰ درصد مدارک خیلی خیلی سختری خواهد خواست شایدم خود شخص رو بخاد

خوب دیگه من آشنا پیدا نکردم به این خاطر اینجا پست زدم ببینم کسی میتونه کمک کنه.البته هر رقمی هم بخواد نه نمیاریم.فقط کار انجام بشه

ARNE

Registered User
لایک‌ها
70
خوب فرض کنیم آدمش پیدا شد و به شما اعتماد کرد، شما چطور می خواهید به اون شخص اعتماد کنید؟ قصد جسارت ندارم. من نمی گم شما مشکل دارید ولی در حال حاضر شرایط تو آمریکا طوری هست که به خاطر چند هزار دلار ممکنه آدم بره زیر ذره بین چه برسه به یک رقم نجومی. همین عامل باعث می شه به سختی بتوان اعتماد یک شخص مقیم آمریکا رو جلب کرد. اینهایی هم که می بینید تو ایران اکانت پیپال باز می کنند اکثرا با مدارک جعلی و ... هست. از این مساله بگذریم طرف هر لحظه می تونه حساب شما رو خالی کنه و از دست شما هم هیچ کاری ساخته نخواهد بود.

irancashu

Registered User
لایک‌ها
17
خوب فرض کنیم آدمش پیدا شد و به شما اعتماد کرد، شما چطور می خواهید به اون شخص اعتماد کنید؟ قصد جسارت ندارم. من نمی گم شما مشکل دارید ولی در حال حاضر شرایط تو آمریکا طوری هست که به خاطر چند هزار دلار ممکنه آدم بره زیر ذره بین چه برسه به یک رقم نجومی. همین عامل باعث می شه به سختی بتوان اعتماد یک شخص مقیم آمریکا رو جلب کرد. اینهایی هم که می بینید تو ایران اکانت پیپال باز می کنند اکثرا با مدارک جعلی و ... هست. از این مساله بگذریم طرف هر لحظه می تونه حساب شما رو خالی کنه و از دست شما هم هیچ کاری ساخته نخواهد بود.

نمیتونه هر لجظه حساب ما را خالی کنه.فکر اینجاشم کردیم.وقتی قرار باشه رقمی بالایی به حسابی ریخته بشه.مطمین باشید کمی از اون مقدار برای امنیت کار و ...... که موضوعات سکرت هستند هزینه میشه
عرض کردم خدمت دوستان ما با رقم و هزینه ها هیچ مشکلی نداریم .و اون کسی هم که اینکارو انحام بده اونقدر گیرش میاد که میتونه کل مشکلات رو حل کنه

کسی نیست؟؟
کسی از پول خوشش نمیاد ؟؟؟
حالا اگر میگفتن رایگان کلی پیغام میدادید :)

Last edited:

yank

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
44
این مواردی که شما میگی کار باید غیر قانونی باشه و این یعنی کل افتادن با fbi شما باید بری سراغ خلافکارای آمریکایی نه یک ایرانی که با هزار زور اقامت آمریکا گرفته اگه تو کار نقد کردن پول نفت یا مواد مخدر و ... هستی تو دام اینجور مسائل نیوفتی بهتره چون تا بخوای خواب شیرین ببینی میشی مثل پسر رضائی :D یام میخوای پول اختلاس بفرستی اونور آب خدا به راه راست هدایتت کنه چقدر ما ایرانیها عاشق پول هستیم راه راست تو زندگیمون معنی نداره. pt شده محله شوش یکی با 4 میلیارد نمیدونه چکار کنه یکیم دنبال رقم میلیون دلاری آخه عزیز این فروم محل اینجور کاراست؟ شما اینجور مسائل تو دنیای واقعی باید بری دنبالش نه مجازی

irancashu

Registered User
لایک‌ها
17
این مواردی که شما میگی کار باید غیر قانونی باشه و این یعنی کل افتادن با fbi شما باید بری سراغ خلافکارای آمریکایی نه یک ایرانی که با هزار زور اقامت آمریکا گرفته اگه تو کار نقد کردن پول نفت یا مواد مخدر و ... هستی تو دام اینجور مسائل نیوفتی بهتره چون تا بخوای خواب شیرین ببینی میشی مثل پسر رضائی :D یام میخوای پول اختلاس بفرستی اونور آب خدا به راه راست هدایتت کنه چقدر ما ایرانیها عاشق پول هستیم راه راست تو زندگیمون معنی نداره. pt شده محله شوش یکی با 4 میلیارد نمیدونه چکار کنه یکیم دنبال رقم میلیون دلاری آخه عزیز این فروم محل اینجور کاراست؟ شما اینجور مسائل تو دنیای واقعی باید بری دنبالش نه مجازی

ن دوست عزیز نه پول شویی هست نه مواد مخدر نه چیز دیگه.اینقدر منحرف نباشید
منم دنبال یه ایرانی نیستم.دنبال به پی پال با مشخصات که مطرح کردم هستم.در ضمن پول اختلاس طرف با پی پال اون طرف نمیرسه.شما که اطلاعات نداری چه در زمینه اختلاس یا هر چیز دیگه لطفا اظهار نظر نکن;)
بنده دنبال شخص فیزیکی نیستم که برم خارج از دنیای مجازی دنبالش بگردم
دنبال پی پال با مشخصات واقعی یه شهروند امریکایی هستم.قابل توجه شما،2 نفر پیدا شده ساکن امریکا،این که این پول از کجاست شخصی هست ولی هنوز به توافق نرسیدیم.فقط بدونید تلاش 6 سال زحمت ،و سیاست تو کار بیزینس هست که حالا قصد برداشتش رو داریم ولی چون ایرانی هستیم یک دلار هم نمیشه برداشت کرد

از دوستان خواهش میکنم تو مسایل حاشیه (اختلاس،پول شویی و ....) وارد نشید.چون این مسله هیچ ربطی به این کار نداره

اگر پی پال و یا یک شخص امریکایی که مشخصات خواسته شده ما را دارد به ما معرفی کنید و پورسانت خودنون رو دریافت کنید

taft

Registered User
لایک‌ها
59
بهتره شما به سایت هایی که کارهای پرداخت و افتتاح حساب و صدور کارت های مجازی انجام می دهند مراجعه کنید زودتر به نتیجه می رسید
مانند سایت پیمنت 24
و همچنین تو انجمن وب هاستینگ تالک مطرح کنید چون بیشتر یوزر ها زیاد با پی پال سر کار دارند و می تونند کمکتون کنند
پ.ن:چند تا از یوزرای فعال همین وب هاستینگ تالک خارج از کشور ساکن هستند که زودتر به نتیجه می رسید

ehsan49

Registered User
لایک‌ها
24
من هیچگونه اطلاعات مفیدی در این زمینه ندارم ! پوزش اگر اسپم هست
ولی به نظرم اگه مبلغ قابل توجهی هست با یه موسسه حقوقی در نیویورک تماس بگیر وکیلای خوبی دارن و طبیعتا دنبال پولن . درصدی بهشون بدی خودشون حساب دارن جیک و پوک قوانین اونجا رو هم می دونن .

irancashu

Registered User
لایک‌ها
17
بهتره شما به سایت هایی که کارهای پرداخت و افتتاح حساب و صدور کارت های مجازی انجام می دهند مراجعه کنید زودتر به نتیجه می رسید
مانند سایت پیمنت 24
و همچنین تو انجمن وب هاستینگ تالک مطرح کنید چون بیشتر یوزر ها زیاد با پی پال سر کار دارند و می تونند کمکتون کنند
پ.ن:چند تا از یوزرای فعال همین وب هاستینگ تالک خارج از کشور ساکن هستند که زودتر به نتیجه می رسید

ممنون از راهنمایتون:D

بالا