• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نیاز به کامپوننت ویرایشگر متن

mohsen.unlimited

Registered User
لایک‌ها
340
سلام.
من به یه dll برای ویرایشگر متن و درج متن برای asp.net نیاز دارم.مثل همین فروم ها و وبلاگ ها که یک سری ابزار برای پست گذاشتن دارن.مثل درج لینک.فنت و این چیزا.
من هر جا گشتم همشون پولی بودن یا بدرد نخور.
من می خوام اینا رو حتما داشته باشه:
bold
italic
under line
alignment
link
image insert طوری که در روت سایت آپلود شه.مسیر وبی نگیره
bullet list
number list
table
color table
color font
font size
font fa,ily
attachment file
html code
hr خط جدا کننده افقی
و می خوام خروجیش کد html باشه که تو دیتا بیس ذخیره کنم با همون فرمت و قالبی که کاربر نوشته.سرعت گیر هم نباشه.

Ali.Ghaffar91

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام
برای ویرایشگر به نظر من نیاز نیست از DLL استفاده کنید. چون به امنیت سیستم شما لطمه وارد میشه و همچنین باعث کندی در اجرا میشه.
از ویرایشگر های HTML - CSS - JS ایی استفاده کنید که برای همه زبان ها موجود و آزاد (رایگان) است.

mohsen.unlimited

Registered User
لایک‌ها
340
من Telerik رو دارم استفاده میکنم.اما هم کند میکنه هم از کرک پرکش میترسم یهو بپرونه.چون آفلاین کار نمیکنه میره وصل میشه به سایت تلریک یه سری چیزا رو از اونجا میخونه

nima6699

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من Telerik رو دارم استفاده میکنم.اما هم کند میکنه هم از کرک پرکش میترسم یهو بپرونه.چون آفلاین کار نمیکنه میره وصل میشه به سایت تلریک یه سری چیزا رو از اونجا میخونه

تلریک اگه درست استفاده کنی زیاد هم کند نمیکنه کافی جاوااسکریپت هاش رو کش کنی رو کلاینت اگه هم نسخه کاملش رو بگیری مشکل کرک نداره

mohsen.unlimited

Registered User
لایک‌ها
340
خب همون بار اول که رو کلاینت جدید میخواد کش بشه میره از سایت تلریک چیز میز برمیداره.نسخه کاملش هم که 200 دلار بدم که دو سال یه بار یه ویرایشگر به کارفرما بدم که باز کلی ازش ایراد بگیره؟ما کاربر ادمین داشتیم IE 7 داشت گفتیم آپدیت کن فایر فاکس هم بریز اومد گفت فایر فاکس ریختم هی میگفت صفحه درست نمیاد و فلان.آخر فهمیدیم فایرفاکس 3.5 نصب کرده.حالا باز بریم نسخه کامل بخریم؟یه ویرایشگر در حد وبلاگا کفایت میکنه.

بالا