• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نیاز به کمک برای آپدیت گوشی!!!

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
سلام.
6-7 ماه پیش یه سونی زد1 رو با یه HTC وان تعویض کردم، بابام خوشش اومد ازم گرفتش!
گذشت تا الان که دوباره گرفتم گوشی رو، ورژن آندرویدش 4.3 هست، گزینه سافتور آپدیت هم نداره، زیاد هم از آندروید سر در نمیارم، حدس زدم شاید اونی که ازش خریدم کاستوم رام زده باشه! اصلاً هیچ جای گوشی برای آپدیت چیزی نیست،
این قسمت Software information تو about گوشیه.
راهنمایی؟

فایل های ضمیمه

• Screenshot_2014-07-16-01-10-13.png
    Screenshot_2014-07-16-01-10-13.png
    256.6 KB · نمایش ها: 16
Last edited:

faridcboy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,259
به احتمال زیاد کاستوم رامه
باید فلشش کنی

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
به احتمال زیاد کاستوم رامه
باید فلشش کنی
مرسی از بچه های پی تی! پرینت راهنمای اچ تی سیو میذارم ببینی چه چرندیاتی تجویلم داده!
چجوری بفهمم کاستومه؟
با فلش میشه رام فابریکشو ریخت؟

faridcboy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,259
مرسی از بچه های پی تی! پرینت راهنمای اچ تی سیو میذارم ببینی چه چرندیاتی تجویلم داده!
چجوری بفهمم کاستومه؟
با فلش میشه رام فابریکشو ریخت؟
بزار . گرچه فك نكنم بتونن در مورد ريختم افيشال رام روي كاستوم رام كمك شاياني بكنن!
انگليسيت كه خوبه ظاهرا !
يه سرچ بزن ! يه كاستوم رام تازه و بهتر پيدا كن .

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
اگه کاستوم رام باشه یعنی روت شده! گوشی روت شده رو راحت میشه رامش رو عوض کرد!

بزار . گرچه فك نكنم بتونن در مورد ريختم افيشال رام روي كاستوم رام كمك شاياني بكنن!
انگليسيت كه خوبه ظاهرا !
يه سرچ بزن ! يه كاستوم رام تازه و بهتر پيدا كن .
آره فکر کنم روت شده، چون دکمه پایین و پاور رو که زدم یه صفحه اومد توش 8 تا آیکن بود، Install, wipe, backup,restore....!
زبانم خوبه، منتها از آندروید اصلاً سر در نمیارم! الان بخوام مثل آدم همون رام خودش باشه، مثل بچه خوب آپدیت اومد آپدیت شه باد چی کار کنم؟
رامو اینا اصلاً از کجا بگیرم؟! چجوری بریزم؟

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
آره فکر کنم روت شده، چون دکمه پایین و پاور رو که زدم یه صفحه اومد توش 8 تا آیکن بود، Install, wipe, backup,restore....!
زبانم خوبه، منتها از آندروید اصلاً سر در نمیارم! الان بخوام مثل آدم همون رام خودش باشه، مثل بچه خوب آپدیت اومد آپدیت شه باد چی کار کنم؟
آموزش مناسب هست توی اینترنت! گوگل کن!
چند تای فایل هست که میریزی توی گوشی! اول رام قبلی رو ریمو میکنی! بعد اینستال رو میزنی! میگه فایلات کو؟ بیلاخ نشون میدی و فایلها رو بهش میدی و تمام!
ولی همون گوگل کن چون گوشی با گوشی فرق میکنه!!!
رام رو هم سرچ کن! و خدا گوگل رو آفرید!!
فقط دقت کن رام واسه هر گوشی فرق داره!!
تو این بگرد بخش رام هاش ببین رام دلخواهت هست؟
http://android-rom.ir/

faridcboy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,259
خوبه پس گوشي روت شده ؛ ريكاوري هم داره!
اساسا تو الان بخاي يه كاستوم رام ديگه نصب كني ؛ بايد فايل زيپ كاستوم رام رو دان كني بريزي تو گوشيت بعد از بين اون 8 تا ايكن install zip رو بزني ؛ و فايل روانتخاب كني تا نصب بشه
اساسا افيشيال رام هم بايد با اين روش جواب بده اما تا حالا امتحان نكردم! يعني هيچ وقت نشده كه از كاستوم برم رو افيشيال برا همين نميتونم با جرات بگم كه جواب ميده يا نه
برا پيدا كردن رام هم؛
xda
needrom
خوب هسن
البته تو اينا كاستوم هارو ميتوني بيابي
برا افيشيال بايد بري سايت اچ تي سي

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
آموزش مناسب هست توی اینترنت! گوگل کن!
چند تای فایل هست که میریزی توی گوشی! اول رام قبلی رو ریمو میکنی! بعد اینستال رو میزنی! میگه فایلات کو؟ بیلاخ نشون میدی و فایلها رو بهش میدی و تمام!
ولی همون گوگل کن چون گوشی با گوشی فرق میکنه!!!
رام رو هم سرچ کن! و خدا گوگل رو آفرید!!
فقط دقت کن رام واسه هر گوشی فرق داره!!
تو این بگرد بخش رام هاش ببین رام دلخواهت هست؟
http://android-rom.ir/
ای آقا! 3 ساعته دارم گوگل میکنم! سر در نمیارم از این اصطلاحاتش! S-On یعنی روت شده؟! از Xda developers دان کنم؟!

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
واقعاً دست جفتتون درد نکنه!
RUU – RUU Zip – OTA – Stock ROM – Stock Nandroid – Firmware
Official rom سرچ کردم سایت اصلیه اینارو داره! همون RUU Zip رو بذارم دانلود شه اونجوری که گفتید نصبش کنم دیگه؟

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
قبلش بکاپ بگیر گوشیت به گروه آموزشی جوکار نپیونده!
بیرون چقد میگیرن؟ یه حسی بهم میگه گند میزنم بهش اگه دست بزنم! انقد تو این چند دقیقه مطلب خوندم مغزم پکید!
شاید دست نزدم همینجوری فروختمش، تو فروشش فقط باید بگم روت شده و کاستوم نصبه روش؟

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
حامد جان دستت درد نکنه، فرید خان (از روی نام کاربریتون گفتم، امیدوارم درست باشه!)دست شما هم درد نکنه، نصفه شب کلی وقتتونو گرفتم! کلاً آندروید به من نیومده!
احتمالاً فردا آگهیش کنم با یه 1020 یا 925 بزنم!

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271

faridcboy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,259
حامد جان دستت درد نکنه، فرید خان (از روی نام کاربریتون گفتم، امیدوارم درست باشه!)دست شما هم درد نکنه، نصفه شب کلی وقتتونو گرفتم! کلاً آندروید به من نیومده!
احتمالاً فردا آگهیش کنم با یه 1020 یا 925 بزنم!
نترس بابا چيزي نميشه !
تا اينترنت هست تعميركار ميخاي چيكار؟!
من يه گوشي چيني گرفته بودم ريكاوري نصب كردني روش يجا تيكاشو اشتباه زدم گوشي روشن نشد!!!!
اينترنت نداشتم (چون برا كنكور ميخوندم!)
به هر تعميركاري هم نشون دادم گفت گوشي رو بنداز تو سطل اشغال!كاري از دستت بر نمياد!!
يه چن ماه نااميد بودم تا يه اينترنت رايتل رفتم Xda يه تاپيك زدم. فوري يكي كه تو اين مدل سي پي يو خيلي تخصص داشت اومد كمكم كرد.از يه سايت چيني يه لينك رام ارجينال رو برام پيدا كرد و كامل انبريك كردنشو يادم داد!
الان گوشي عين ساعت كار ميكنه!
تا اينترنت هست ؛ مشكل نرم افزاري (و حتي سخت افزاري هم !) حل ميشه اگه زبان بدوني !
(اينم لينك اون تاپيك !‌)

بالا