• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نیاز به کمک دارم

mo|-|sen

Registered User
لایک‌ها
50
سلام
چند وقتی سیستمم حسابی قاط زده و نمیدونم مشکلش از کجاست :(
با برنامه ای مثل photoshop و flash و Dreamwaver زیاد کار میکنم یعنی در واقع از زمانی که سیستم روشن میکنم تا زمانی که خاموش میکنم یکی از اینا اجراست.

خوندن اطلاعات از هارد من فکر میکنم به کندی صورت میگیره ، چون بعضی موقا که یه کلیک میکنم یه 10-20 ثانیه زمان میبره تا جواب کلیک میده و زمانی که برای نامه که بالا ذکر کردمو اجرا میکنم مثل همین adobe خیلی زمان بیشتری میبره تا درخواست یا کاری که تو اون برنامه انجام دادمو اجرا کنه :(

خودم که میگم مشکل از هاردم هست چون که صدا زیاد میکنه موقع خوندن اطلاعات ، البته با تست های که با Hd-tune کردم برخلاف نظر من بود

مشخصات سیستم من هم به شرح زیر هست

+AMD Attlon Xp 2500
giga 7nnxp
512 mb ram DDR
giga Radeon 9200 SE
maxtor 250g Diamond

در ضمن دمای Cpu حدود 51-55 هست و دمای هارد هم 46 البته با برنامه HD-Tune دیدم!

منتظر راهنمایی شما دوستان هستم

centoradora

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شاید سیستمتون سنگین شده یا یه ویروس گرفته .به نظر من ویندوزتون رو عوض کنید و دوباره نصبش کنید.

mo|-|sen

Registered User
لایک‌ها
50
شاید سیستمتون سنگین شده یا یه ویروس گرفته .به نظر من ویندوزتون رو عوض کنید و دوباره نصبش کنید.

نه از ویروس نیست چون دو تا ویروس کش دارم که عالی کار میکنند Zone Alram و Norton 2006
اصلا مواقعی هم که از هارد استفاده زیادی نمیکنم این چراغ هارد مودام کار میکنه در صورتی که اصلن کاری ازش نمیکشم ...... :blink:

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
من اگر جای شما باشم به جای نورتن از چيز ديگه ای استفاده ميكنم . از فتوشاپ ورجن ۸ .

توی TaskManager هم چك كنيد زمانی كه ميگيد هاردتونفعالتي نداره اما چراغش روشن هست و فعاليت ميكنه... چه پردازشی انجام ميشه تا روی اون بتونيد كار كنيد.

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
سيستم هائي كه كار سنگين انجام ميدهند حداقل بايد رم يك تا 2 گيگ باشه. ولي اگر بودجش رو داشته باشيد بايد به سراغ پردازندهاي دوهسته اي با رم ddr2-800 برويد كه باس بالاي اين رم ها ديگر مشكلي ايجاد نميكند. من پيشنهاد ميكنم از رمهاي team extreme كه كيوان خان آورده به مقدار يك يا دو گيگ تهيه كنيد. تا خيالتون راحت باشه.

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
هاردت رو ديفرگ كن يه سيستم مكانيك هم رو سيستمت نصب كن بزن يه چكاپ كلي از ويندوزت بگيره البته سيستم مكانيك رو هم نصب كني خودش ديفرگ ميكنه يه انتي ويروس درست حسابي و به روز شده نصب كن و يه چكاپ كلي سيستمت رو بكن . ولي AMD جان هم درست ميگه حداقل بايد يه رم 1 گيگ داشته باشي .

mo|-|sen

Registered User
لایک‌ها
50
من اگر جای شما باشم به جای نورتن از چيز ديگه ای استفاده ميكنم . از فتوشاپ ورجن ۸ .

توی TaskManager هم چك كنيد زمانی كه ميگيد هاردتونفعالتي نداره اما چراغش روشن هست و فعاليت ميكنه... چه پردازشی انجام ميشه تا روی اون بتونيد كار كنيد.

چه جوری میتونم کلیه فعالیتهای درون کامپیوتر رو چک کنم
مثلا همین الان که دارم اینجا پست میزنم در صورتی که یه mp3 بیشتر گوش نمیدم مدام چراغ هارد خاموش و روشن میشه :(
نمی دونم چیو تست کنم و مشکل از کجاست :wacko:

mo|-|sen

Registered User
لایک‌ها
50
هاردت رو ديفرگ كن يه سيستم مكانيك هم رو سيستمت نصب كن بزن يه چكاپ كلي از ويندوزت بگيره البته سيستم مكانيك رو هم نصب كني خودش ديفرگ ميكنه يه انتي ويروس درست حسابي و به روز شده نصب كن و يه چكاپ كلي سيستمت رو بكن . ولي AMD جان هم درست ميگه حداقل بايد يه رم 1 گيگ داشته باشي .

دیفرگ هم کردم اما مشکلی حل نشده حتی با برنامه hd-tune چک کردم وضعیت هارد عالی میزنه ولی بازم هم زیاد صدا میکنه هم اینکه خیلی اصلاعات با کندی از هارد میخونه و بیخود چراغ هارد روشن - خاموش میشه در صورتی که پردازش سنگینی نمیکنه، دقیقا مثل مواقعی شده که فوتوشاپ باز میکنم تا موقعی که به طور کامل باز بشه
دیدی چراغ هارد چقدر روشن و خاموش میشه............... الان همون جوریه :(

mo|-|sen

Registered User
لایک‌ها
50
سيستم هائي كه كار سنگين انجام ميدهند حداقل بايد رم يك تا 2 گيگ باشه. ولي اگر بودجش رو داشته باشيد بايد به سراغ پردازندهاي دوهسته اي با رم ddr2-800 برويد كه باس بالاي اين رم ها ديگر مشكلي ايجاد نميكند. من پيشنهاد ميكنم از رمهاي team extreme كه كيوان خان آورده به مقدار يك يا دو گيگ تهيه كنيد. تا خيالتون راحت باشه.

درسته.......... اما من مشکل اول به نظر خودم که پایی سیستم هستم هارد رو میدونم چون زیاد از حد روشن و خاموش میشه
نظر شما چیه؟
سوالی دارم هارد ساتا چند مگابایت در ثانیه اطلاعات منتقل میکنه ؟؟؟؟؟؟ شاید اینجوری بشه فهمید که آیا مشکل از هارد هست یا نه .........

اینم تستی هست که با hd-tune گرفتم

2lkfv9u.jpg

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
چه جوری میتونم کلیه فعالیتهای درون کامپیوتر رو چک کنم
يكيش با همون برنامه كه گفتمTaskManager خود ويندوز.

سيستم هائي كه كار سنگين انجام ميدهند حداقل بايد رم يك تا 2 گيگ باشه.
اين دوستمون فكر كنم اول بايد موقع كار با برنامه هايی مثل فتوشاپ يك چكی بكنند كه اصلا رم فعلی چقدر پر ميشه و جواب كارشون رو ميده.

...
بعيد هم نيست هاردتون مشكلی پيدا كرده باشه. اگر بتونيد يك هارد ديگه رو با سيستمتون چك كنيد هم خوبه.

ITX

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
چند وقتی سیستمم حسابی قاط زده و نمیدونم مشکلش از کجاست :(
با برنامه ای مثل photoshop و flash و Dreamwaver زیاد کار میکنم یعنی در واقع از زمانی که سیستم روشن میکنم تا زمانی که خاموش میکنم یکی از اینا اجراست.

خوندن اطلاعات از هارد من فکر میکنم به کندی صورت میگیره ، چون بعضی موقا که یه کلیک میکنم یه 10-20 ثانیه زمان میبره تا جواب کلیک میده و زمانی که برای نامه که بالا ذکر کردمو اجرا میکنم مثل همین adobe خیلی زمان بیشتری میبره تا درخواست یا کاری که تو اون برنامه انجام دادمو اجرا کنه :(

خودم که میگم مشکل از هاردم هست چون که صدا زیاد میکنه موقع خوندن اطلاعات ، البته با تست های که با Hd-tune کردم برخلاف نظر من بود

مشخصات سیستم من هم به شرح زیر هست

+AMD Attlon Xp 2500
giga 7nnxp
512 mb ram DDR
giga Radeon 9200 SE
maxtor 250g Diamond

در ضمن دمای Cpu حدود 51-55 هست و دمای هارد هم 46 البته با برنامه HD-Tune دیدم!

منتظر راهنمایی شما دوستان هستم
ببین عزیز ، منم سیستمم 2500 بارتون هست با رم 256 کینگ استون ، هارد 80 ، سیگیت ، خب ، ولی مشکلات تو رو ندارم ، خیلی هم روون داره جواب میده ، تو یه برنامه هایی رو نصب کردی که باعث شده سرعت سیستمت بیاد ، منم اگر یه رم 2 گیگ ببندم ، Cpu هم 3,5 بذارم ، این همه برنامه رو نصب کنم روش ، همین طوری میشه ، الان یه چیز جالب که بین صحبت های خودت بود ، اینکه دوتا آنی ویروس داری ، خب میخوام بدونم ، دوتا آنتی ویروس ب چه دردیت میخوره؟؟؟ برنامه های اینجوری هم از سرعتت اینترنتت کم می کمه هم اینکه سرعت سیستمت رو به شدت کاهش میده ، سع کن از یه آنی ویروس استفاده کنی و اونم سبک باه و کارا ، دیگه دوره نورتون از این چیزا به پایان رسید ، آنتی ویروس های جدید اومدن ، با قدرت بالا و فشار کمتر روی سیستم!

در ضمن این اسپای ها و یه سری تروجان ها اگر روی سیستمت باشن سرعت رو پایین میارن ، در حالت کلی ، سیستمت اگر Dream با FireWorks و MediaPlayer و یه سری چیزو میز کنار تاسک بارت باز باشاه باید مثل ساعت جواب بده ، اگر اینطور نباشه ،یه جای کار میلنگه ، نیازی هم به آپ دیت کردن سخت افزاری نیست!

Cyber

Registered User
لایک‌ها
9
نه از ویروس نیست چون دو تا ویروس کش دارم که عالی کار میکنند Zone Alram و Norton 2006
اصلا مواقعی هم که از هارد استفاده زیادی نمیکنم این چراغ هارد مودام کار میکنه در صورتی که اصلن کاری ازش نمیکشم ...... :blink:

از Zone Alram و Norton 2006 با هم استفاده می کنید ؟!

خب معلومه سرعت سیستم چه بلایی سرش میاد !

فقط از یک نرم افزار امنیتی روی سیستم استفاده کنید .

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
بهترين راه. نصب يك ويندوز جديد همراه با يك آنتي ويرويس خوب هست كه من nod32 رو خيلي قبول دارم

بالا