سلام
چند وقتی سیستمم حسابی قاط زده و نمیدونم مشکلش از کجاست
با برنامه ای مثل photoshop و flash و Dreamwaver زیاد کار میکنم یعنی در واقع از زمانی که سیستم روشن میکنم تا زمانی که خاموش میکنم یکی از اینا اجراست.
خوندن اطلاعات از هارد من فکر میکنم به کندی صورت میگیره ، چون بعضی موقا که یه کلیک میکنم یه 10-20 ثانیه زمان میبره تا جواب کلیک میده و زمانی که برای نامه که بالا ذکر کردمو اجرا میکنم مثل همین adobe خیلی زمان بیشتری میبره تا درخواست یا کاری که تو اون برنامه انجام دادمو اجرا کنه
خودم که میگم مشکل از هاردم هست چون که صدا زیاد میکنه موقع خوندن اطلاعات ، البته با تست های که با Hd-tune کردم برخلاف نظر من بود
مشخصات سیستم من هم به شرح زیر هست
+AMD Attlon Xp 2500
giga 7nnxp
512 mb ram DDR
giga Radeon 9200 SE
maxtor 250g Diamond
در ضمن دمای Cpu حدود 51-55 هست و دمای هارد هم 46 البته با برنامه HD-Tune دیدم!
منتظر راهنمایی شما دوستان هستم
چند وقتی سیستمم حسابی قاط زده و نمیدونم مشکلش از کجاست
با برنامه ای مثل photoshop و flash و Dreamwaver زیاد کار میکنم یعنی در واقع از زمانی که سیستم روشن میکنم تا زمانی که خاموش میکنم یکی از اینا اجراست.
خوندن اطلاعات از هارد من فکر میکنم به کندی صورت میگیره ، چون بعضی موقا که یه کلیک میکنم یه 10-20 ثانیه زمان میبره تا جواب کلیک میده و زمانی که برای نامه که بالا ذکر کردمو اجرا میکنم مثل همین adobe خیلی زمان بیشتری میبره تا درخواست یا کاری که تو اون برنامه انجام دادمو اجرا کنه
خودم که میگم مشکل از هاردم هست چون که صدا زیاد میکنه موقع خوندن اطلاعات ، البته با تست های که با Hd-tune کردم برخلاف نظر من بود
مشخصات سیستم من هم به شرح زیر هست
+AMD Attlon Xp 2500
giga 7nnxp
512 mb ram DDR
giga Radeon 9200 SE
maxtor 250g Diamond
در ضمن دمای Cpu حدود 51-55 هست و دمای هارد هم 46 البته با برنامه HD-Tune دیدم!
منتظر راهنمایی شما دوستان هستم