• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نیاز به کمک در برنامه اکسل

ali_nateghi

Registered User
لایک‌ها
1
ممنون میشم اگر کمک کنید که همچین چیزی که توصیفش میکنم در پایین رو در اکسل پیاده کنم .

من در یک انبار کار میکنم . میخام به طریقی از اجناسی که به صورت روزانه
1 - از کارخانه به انبار ارسال میشه
2 - اجناسی که از انبار برای مشتری ها ارسال میشه
3 - مرجوعی های که به انبار داخل میشه
4 - مرجوعی های که به کارخانه فرستاده میشه از انبار

را در اکسل آمار براداری کنم

در حال حاضر تمام این کارها روی کاغذ انجام میشه به این صورت که

هر روز صبح از کارخانه یک ماشین از انواع مختلف محصولات شرکت فرستاده میشه که صورتش در یک حواله درج شد .

بعد از تخلیه ماشین یکسری حواله که از دفتر شرکت میاد که هر کدوم حاوی تعداد و اقلام مختلفی از اجناس هست رو باید بار ماشین کنیم

حالا باید آمار ورودی ها رو (صورت ارسالی از کارخانه )در آمار کلی اجناسی که در انبار هست اضافه کنیم
در مرحله بعد حواله های که برای مشتریها ارسال شده رو باید دونه دونه از آمار کلی کسر کنیم که آمار واقعی در بیاد .

حالا من میخام که اگر امکانش باشه

در یک لیست کلی آمار کل موجودی انبار در دسترس باشه به این صورت که در یک لیست ورودی ها به انبار از کارخانه درج بشه و به آمار واقعی اضافه بشه . در مرحله بعد ارقام و اقلام حواله های که برای مشتریها ارسال میشه هم وارد سیستم بشه و از آمار واقعی کسر بشه

ممنون میشم کم کم راهنمایم کنید تا بتونم درستش کنم .

hamineh

کاربر فعال موسیقی
کاربر فعال
لایک‌ها
7
ممنون میشم اگر کمک کنید که همچین چیزی که توصیفش میکنم در پایین رو در اکسل پیاده کنم .

من در یک انبار کار میکنم . میخام به طریقی از اجناسی که به صورت روزانه
1 - از کارخانه به انبار ارسال میشه
2 - اجناسی که از انبار برای مشتری ها ارسال میشه
3 - مرجوعی های که به انبار داخل میشه
4 - مرجوعی های که به کارخانه فرستاده میشه از انبار

را در اکسل آمار براداری کنم

در حال حاضر تمام این کارها روی کاغذ انجام میشه به این صورت که

هر روز صبح از کارخانه یک ماشین از انواع مختلف محصولات شرکت فرستاده میشه که صورتش در یک حواله درج شد .

بعد از تخلیه ماشین یکسری حواله که از دفتر شرکت میاد که هر کدوم حاوی تعداد و اقلام مختلفی از اجناس هست رو باید بار ماشین کنیم

حالا باید آمار ورودی ها رو (صورت ارسالی از کارخانه )در آمار کلی اجناسی که در انبار هست اضافه کنیم
در مرحله بعد حواله های که برای مشتریها ارسال شده رو باید دونه دونه از آمار کلی کسر کنیم که آمار واقعی در بیاد .

حالا من میخام که اگر امکانش باشه

در یک لیست کلی آمار کل موجودی انبار در دسترس باشه به این صورت که در یک لیست ورودی ها به انبار از کارخانه درج بشه و به آمار واقعی اضافه بشه . در مرحله بعد ارقام و اقلام حواله های که برای مشتریها ارسال میشه هم وارد سیستم بشه و از آمار واقعی کسر بشه

ممنون میشم کم کم راهنمایم کنید تا بتونم درستش کنم .

شما از کجا به این نتیجه رسیدین که چنین چیزی رو تو اکسل درست کنین؟ این تیپ کارا رو معمولا با اکسس انجام میدن.

ali_nateghi

Registered User
لایک‌ها
1
ممنون از تذکر شما لطفا در صورت امکان راهنماییم کنید .

با تشکر

hamineh

کاربر فعال موسیقی
کاربر فعال
لایک‌ها
7
ممنون از تذکر شما لطفا در صورت امکان راهنماییم کنید .

با تشکر

والله چه عرض کنم. دو حالت داره. یا اکسس بلدین یا بلد نیستین! اگه بلدین که خوب قضیه حله ولی اگه بلد نیستین یا باید کتاب راهنماشو بخرین یا از هلپ خودش استفاده کنین یا کلاسشو برین. اگه جای خاصی مشکل داشتین شاید بتونم کمک کنم ولی دیگه انتظار نداشته باشین از ب بسم الله همه چیزو توضیح بدم.

بالا