• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نیاز به کمک در مورد تغییر آدرس سایت با htaccess

pishro196

Registered User
لایک‌ها
30
بسم الله

با سلام و خداقوت
دوستان فرض بفرمایید که دو سایت a.com و b.com داریم.
میخوایم مطالب a.com رو ببریم روی b.com با حفظ لینک هاش، خب این مشکلی نیست و با دومین پوینتر دایرکت ادمین راحت انجام میشه!

حالا اگه بخوایم مطالب سابق b.com رو ببریم روی سابدامین خودش مثلا بشه sub.b.com الان باید چیکار کرد تا لینک های قبلی که در گوگل ایندکس شدن بیان روی این سابدامین و نرن روی همون صفحه اول!

آیا این شدنیه؟ به چه شکل؟
سیستم سایت هم دایرکت ادمین هست و هر دو سیستم وردپرس

بسی ممنونم

abolfazl010

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
سلام دوست عزیز
برای انتقال مطالب و فایل ها در سیستم مدیریت محتوای وردپرس همونطور که میدونید میتونید از ابزار های درون ریز و برونریز استفاده بکنید
برای انتقال ایندکسی ها از دامنه اصلی به سابدامین باید از گوگل وب مستر تولز و ابزار هاش بهره ببرید
ولی درکل اینکار و نکنید بهتره ولی اگر به نظر خودتون یه کاری که باید انجام بشه بحثش جداست...
*ولی فکر کنم باید کدی رو بنویسید که آدرس مطالب قدیمی رو ریدایرکت که به دامنه جدید که همون ساب دامینتون باشه
* و بعد از اینکار به گوگل هم اطلاع بدید شاید از ابزار fetch بازم از دوتسان دیگه مشورت بگیرید
انجمن پشتیبانی وردپرس و وب هاستینگ میتونه کمک خوبی برای شما دوست عزیز باشه

pishro196

Registered User
لایک‌ها
30
برای انتقال ایندکسی ها از دامنه اصلی به سابدامین باید از گوگل وب مستر تولز و ابزار هاش بهره ببرید
سلام و بسی ممنونم باز پاسخ شما :)
خب همین! از چه قسمتی از وبمستر تولز باید کمک بگیرم برای این موضوع یا چه کدی باید توی htacses یا کجا اضافه کنم که حل بشه؟
متشکرم

abolfazl010

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
سلام و بسی ممنونم باز پاسخ شما :)
خب همین! از چه قسمتی از وبمستر تولز باید کمک بگیرم برای این موضوع یا چه کدی باید توی htacses یا کجا اضافه کنم که حل بشه؟
متشکرم
این لینک ها رو مطالعه بفرمایید،امیدوارم براتون مفید واقع بشه
ریدارکت 301
ایندکس مطالب
تغییر نام دامنه در گوگل

بالا