• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نیاز به کمک در مورد هک شدن بازی clash of clans

simorghtalayee

Registered User
لایک‌ها
67
سلام
نمیدونم اینجا جاش هست که موضوع رو آغاز کردم . به هر حال باید ببخشید:)
اما موضوع از این قراره که اکانت کلش من هک شده و یارو میاد مال خودش گه گاهی بازی میکنه و خلاصه ( بوق : ) به بازی ما .:mad:
در این مدت حتی من جی میلم رو تغییر دادم بعد از مکالمات اولیه که با سوپرسل داشتم ولی به صورت کاملا عجیب یارو ( هکره ) بازم میاد !
خلاصه سرتون رو درد نیارم ولی با توجه به مکالمات طولانی که با شرکت سوپرسل داشتم و دیگه مخم نکشید :general107: هی برم فرهنگ لغت باز کنم و هی به اینا پیام بدم و آخر به نتیجه نرسیدم ! یعنی حتی سوپرسل هم کمکی بهم نکرد:confused:
حالا میخوام البته اگه میشه با گوگل در این باره صحبت کنم :general606:( چون رد و نشون های طرف توی جیمیل متصل به اکانتم هست و طرف گوشی گلکسی s5 داره ! و تهران هم هست :cool:! و در کمال تعجب طرف امنیت 3 گانه ای که برای جی میلم گذاشتم رو رد میکنه یعنی هیج کدی برای گوشیم ارسال نمیشه ( از این جهت فکر نمیکنم ربطی به جی میلم داشته باشه و اکانت سوپرسل هک شده ! ولی سوال اصلی من اینجاست که جرا گوگل میگه یک نفر با گوشی s5 در موقعیت تهران به جیمیلم آمده همون کلش ! ):eek:
خلاصه سوال اصلیم هم همینه و میخوام اینبار با گوگل مکاتبه داشته باشم و موضوع رو گزارش کنم ! چطور با گوگل مکاتبه داشته باشم !
تشکر از اینکه توجه کردید !
اگه نتونم دیگه با گوگل مکاتبه داشته باشم فکر کنم باید با هکره دوتایی بازی کنیم !:D:mad:

Last edited:
بالا