mohsen@nn
Registered User
سلام به تمامی عزیزان اول از همه مدیریت خواهش میکنم تا چند روز به بنده فرصت بدن و تاپیکو پاک نکنن تا شاید به نتیجه ای برسم ممنون ، من دو هفته پیش یه ایفون کارکرده خریدم برای اینکه مطمعن بشم گوشی قفلی مشکلی نداره یه ریست به دستگاه زدم و طبق روال همیشه در منزل یه ریستور هم کردم تا مطمعن بشم مشکلی نداره من دو هفته از این گوشی استفاده کردم داخل گوشی به هیچ عنوان هیچ ایکلودی نزدم و بعد دو هفته براش مشتری پیدا شد منم برای اینکه اطلاعاتم پاک بشه یه ریست زدم دادم به مشتری که یهویی با قفل ایکلود روبرو شدم کارهایی که من کردم اول با صاحب قبلی تماس گرفتم و اپل ایدی ایشونو زدم که تاثیری نداشت (هرچند که نیازی نبود چون دستگاه به اخرین ورژن از قبل ریستور شده بود) با یکی از دوستان تماس گرفتم گفتن شاید یکی از بکاپ های ایتیونزت رو گوشی ست شده که با یکی از مراکزی که ایکلودو حذف میکنم تماس گرفتم که گفتن غیر ممکن هستش چون اگه قرار باشه همچین چیزی بشه قبلش پسورد طرفو از شما میخاد که ست بکنه الان به نظر شما عزیزان مشکل از کجاست ایا ایراد میتونه از طرف خود اپل باشه ؟ از عزیزان کسی تسلط کافی به زبان تلخ انگلیسی (اخه زبان فارسی شیرین هستش) داره یه ایمیل از طرف من به شرکت اپل بزنه و موضوع رو بهشون شرح بده و بفهمیم مشکل از کجاست (خدارو چه دیدید شاید باگی بود و خودشون برداشتن ) گوشی گارانتی وقایع گستر هم دارد با گارانتی هم تماس گرفتم و باز به نتیجه ای نرسیدم و در اخر هم اگه راهی پیدا نشد کدوم عزیزان با هزینه کم میتونن قفل ایکلودو باز کنن ممنون از توجه همه عزیزان
Last edited: