• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نیاز به کمک دوستان پرشینی در مورد قفل ایکلودی که بنده به گوشی ندادم ولی الان میخاد

mohsen@nn

Registered User
لایک‌ها
126
سلام به تمامی عزیزان اول از همه مدیریت خواهش میکنم تا چند روز به بنده فرصت بدن و تاپیکو پاک نکنن تا شاید به نتیجه ای برسم ممنون ، من دو هفته پیش یه ایفون کارکرده خریدم برای اینکه مطمعن بشم گوشی قفلی مشکلی نداره یه ریست به دستگاه زدم و طبق روال همیشه در منزل یه ریستور هم کردم تا مطمعن بشم مشکلی نداره من دو هفته از این گوشی استفاده کردم داخل گوشی به هیچ عنوان هیچ ایکلودی نزدم و بعد دو هفته براش مشتری پیدا شد منم برای اینکه اطلاعاتم پاک بشه یه ریست زدم دادم به مشتری که یهویی با قفل ایکلود روبرو شدم کارهایی که من کردم اول با صاحب قبلی تماس گرفتم و اپل ایدی ایشونو زدم که تاثیری نداشت (هرچند که نیازی نبود چون دستگاه به اخرین ورژن از قبل ریستور شده بود) با یکی از دوستان تماس گرفتم گفتن شاید یکی از بکاپ های ایتیونزت رو گوشی ست شده که با یکی از مراکزی که ایکلودو حذف میکنم تماس گرفتم که گفتن غیر ممکن هستش چون اگه قرار باشه همچین چیزی بشه قبلش پسورد طرفو از شما میخاد که ست بکنه الان به نظر شما عزیزان مشکل از کجاست ایا ایراد میتونه از طرف خود اپل باشه ؟ از عزیزان کسی تسلط کافی به زبان تلخ انگلیسی (اخه زبان فارسی شیرین هستش) داره یه ایمیل از طرف من به شرکت اپل بزنه و موضوع رو بهشون شرح بده و بفهمیم مشکل از کجاست (خدارو چه دیدید شاید باگی بود و خودشون برداشتن ) گوشی گارانتی وقایع گستر هم دارد با گارانتی هم تماس گرفتم و باز به نتیجه ای نرسیدم و در اخر هم اگه راهی پیدا نشد کدوم عزیزان با هزینه کم میتونن قفل ایکلودو باز کنن ممنون از توجه همه عزیزان

Last edited:

mohsen@nn

Registered User
لایک‌ها
126
خوب دوست عزیز شما داخل گوگل ترنسلیت زبان شیرین فارسی رو بنویس و خودش اون رو به زبون تلخ انگلیسی تبدیل میکنه
خیلی راحت
والا حقیقتا اصلا سر در نمیارم چجوری باید با اپل ارتباط برقرار کرد

basshunter01

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام دوست عزيز اصلا امكان نداره همچين چيزي !! يه ايميل به صاحب اپل ايدي بزن ببين چي ميگه ؟
شايد دوستي اشنايي خواسته با شما شوخي كنه ايدي وارد كرده ؟

Sent from my iPhone using Tapatalk

loneliest

Registered User
لایک‌ها
195
بک آپی که ریستور کردید قفل آیکلود نداشته؟

mohsen@nn

Registered User
لایک‌ها
126
سلام دوست عزيز اصلا امكان نداره همچين چيزي !! يه ايميل به صاحب اپل ايدي بزن ببين چي ميگه ؟
شايد دوستي اشنايي خواسته با شما شوخي كنه ايدي وارد كرده ؟

دقیقا واقعا امکان نداره شانس من بدبخت هستش صاحب اپل ایدی وقتی اپل ایدیشو ندارم چجوری ایمیل بزنم فقط یه حرفه اولشو نشون میده ، من گوشیمو به هیچ عنوان به کسی ندادم که بخاد باهام شوخی کنه همون روز اول هم که دستم اومد روش اپل ایدی خودمو زدم شاید سیستم اپل قاطی کرده شانس من

mohsen@nn

Registered User
لایک‌ها
126
بک آپی که ریستور کردید قفل آیکلود نداشته؟
اتفاقا خودم به این موضوع شک کردم تماس هم گرفتم و گفتن امکان نداره ایکلودش بیاد رو گوشی شما تا وقتی که رمز طرفو تو گوشیت بزنی بنظرتون امکان داره دستگام هک شده باشه ؟ یا صاحب قبلیش کاری کرده باشه یه نفر هم میگفت شاید قسطی خردیده نرفته بده اونا هم قفلش کردن !!! ولی خوب من دستگاهو ریستور کردم چجوری اینجوری شده؟

hosseinhajian

Registered User
لایک‌ها
159
دقيقا اين موضوع امكانش زياد شده تو اين چندماه
منم خيلي از مشتري هام به اين مشكل خوردن كه نميدونيم هنوز بايد چكارش كرد

mohsen@nn

Registered User
لایک‌ها
126
دقيقا اين موضوع امكانش زياد شده تو اين چندماه
منم خيلي از مشتري هام به اين مشكل خوردن كه نميدونيم هنوز بايد چكارش كرد

یعنی چی ؟ یعنی خود به خود روش ایکلود میاد ؟ یه دلیلی باید داشته باشه دیگه من با نرم افزار Tongbu Assistant کمی توش برنامه ریختم احتمال داره سر این موضوع هک شده باشه ؟ البته چندسال هست از این نرم افزار استفاده میکنم . اگه این موضوع رو با اپل در میون بذاریم احتمالش هست درستش بکنه ایا ؟

LOVEFORLOVE

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
281
دقیقا واقعا امکان نداره شانس من بدبخت هستش صاحب اپل ایدی وقتی اپل ایدیشو ندارم چجوری ایمیل بزنم فقط یه حرفه اولشو نشون میده ، من گوشیمو به هیچ عنوان به کسی ندادم که بخاد باهام شوخی کنه همون روز اول هم که دستم اومد روش اپل ایدی خودمو زدم شاید سیستم اپل قاطی کرده شانس من
سلام یه سرویس به اسم اطلاعات ایکلود هست ایمیل اینا رو میده اون بتونه کمک کنه تو سایتای انلاکایران هست 10 t

LOVEFORLOVE

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
281
توجه مهم:

*. این سرویس رمز iCloud دستگاه را به شما ارائه نمی‌کند.

*. این سرویس جواب سؤالات امنیتی را بازگو نمی‌کند.

*. در برخی گزارشات فقط ایمیل, شماره تلفن و نام ذکر شده و آدرس ذکر نخواهد شد.

*. اطلاعات ارسالی برای شما, اطلاعات مربوط به AppStore شما می‌باشد. یعنی چنانچه ایمیل AppStore شما [email protected] بوده باشد ولی ایمیل آی کلود
شما [email protected] باشد, این سرویس ایمیل [email protected] را ارسال خواهد کرد بنابراین چنانچه ایمیل آیکلود و اپ استور شما متفاوت از هم میباشد و این سرویس را خریداری کردید, هزینه قابل برگشت نمی‌باشد.

*. اگر مالک اپل آی دی قفل شده, از سرویس Family Sharing استفاده کرده باشد و ایمیل نشان داده شده بروی دستگاه(در حالت ****) متفاوت با گزارش باشد در این حالت گزارش ارسالی صحیح می‌باشد و هزینه قابل برگشت نمی‌باشد.

NO Refunds will be sent if:
If Owner is using Family Share and email on screen will not match the info, in this case Info is Correct.
This INFO is the data asociated with the Owner that Registered the IMEI/SN in supportprofile.apple.com

نمونه اطلاعات ارسالی (در خوشبینانه ترین حالت):

Full name: Iman Dehghani
Apple ID: [email protected]
IMEI: 01342552611408
Spare Apple ID (login alias): [email protected]
Address: Flat12 Edvard Court - Portobello St - W1 5SE - UK
Tel: 44-77-12345
Security Question:
Q1: What are you grew up in the street called?
Q2: What is your ideal job?
Q3: Your best friend boyhood name?

آموزش تصویری طریقه بدست آوردن یودید آیفون و آیپد در حالت قفل آی کلود(لینک آپارات)

amir persian

Registered User
لایک‌ها
214
آب اپل قطه ...

بالا