• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نیاز به کمک فوری دوستان دارم درباره معافیت تحصیلی

reza_17173

Registered User
لایک‌ها
9
با عرض سلام خدمت دوستان, بنده یه سوال داشتم اگه کسی می دونه ممنون میشم کمکم کنه.
من دانشجوی کارشناسی پیوسته هستم و چون درسم خیلی طول کشیده بود رفتم از **** وظیفه معافیت تحصیلی بگیرم و **** وظیفه هم معافیت تحصیلی را تا پایان 31 شهریور یعنی پایان همین ماه بهم داد و گفت به هیچ وجه هم تمدید نمیشه.
بعد من 2تا از درس هام رو هنوز پاس نکردم و در حقیقت معرفی به استاد گرفتم این درس هارو همین تابستون. و امروز به هر 2تا استاد زنگ زدم یکیشون گفت هفته دیگه ازت امتحان می گیرم ولی اون یکی استاد گفت من سفر هستم و حدودا 25ام یا 26ام شهریور بر می گردم و اون موقع می تونم ازت امتحان بگیرم! منم بش گفتم که من تا 31 شهریور بیشتر وقت ندارم و تازه حدود 10 روز هم باید دنبال پروسه فارغ التحصیلیم باشم که تا قبل از 31 شهریور تمومش کنم که غیبت نخورم. بعد استاد گفت که نگران نباش تو آخرین روزی که آخرین امتحانت رو می دی همون روز میشه روز فارغ التحصیلی شما! منم بش گفتم که مطمعن هستین, گفت بله!
حالا الان با 2تا از دوستام صحبت کردم و هر 2شون گفتن که استاد اشتباه کرده و تو باید حداقل 10 روز وقت بزاری واسه کارای فارغ التحصیلیت که تا قبل از 31 شهریور تمومش کنی که غیبت نخوری!!
حالا بالاخره من نفهمیدم حق با استاد بود یا حق با دوستام. چون اگه حق با استاد باشه و واقعا تاریخ فارغ التحصیلی از نظر **** وظیفه روزی باشه که آخرین امتحانم رو دادم, خب مشکلی نیست چون من امتحان این استاد رو همون روز های 25ام به بعد میدم و نمرشو ثبت می کنم. ولی اگه حق با دوستام باشه و از نظر **** وظیفه, من وقتی فارغ التحصیل هستم که تمام پروسه فارغ التحصیلی رو انجام داده باشم, که خیلی بد میشه و من غیبت می خورم!!
حالا از شما دوستان کسی در این رابطه اطلاعات دقیقی داره که بهم کمک کنه؟
ممنون

naderfar

Registered User
لایک‌ها
134
100 درصد مطمئن نیستم ولی تاریخ فارغ التحصیلی تو درسهای ارجاع به استاد زمانی میخوره که نمره اعلام بشه

بالا