• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نیاز به یک استاد واقعا حرفه ای در زمینه برنامه نویسی

tik_lion

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
سلام به همگی
بنده کل اموزش های وب رو بالا پایین کردم اموزش مناسبی نیست که نیست.
نسخه خارجی اموزش ها که کامل هست به دلیل ضعف من در زبان فعلا برام قابل درک نیست متاسفانه
حالا اصل ماجرا
بنده به استادی نیاز دارم که برام ویدیو لطف کنه و ظبط ویدیو کنه
استاد مورد نظر من شخصی که واقعا حرفه ای باشه و نمونه کار های حرفه ای داشته باشه اموزش اینکه
شرط چیه دستور چیه تابع چیه همه جا هست من می خوام استاد بم بگه پشت پرده شرط چیه
شخصی که خودش عمق کد رو درک کنه و بتونه اموزش بده
حالا زبان های برنامه نویسی
php یا asp فرقی نمی کنه
php باشه خیلی بهتر
و javascript

اگر همچین شخصی هست لطف کنه پیام بده بم و هزینه ضبط یک ساعت ویدیو رو برام ارسال کنه با نمونه کاراش و سابقه ای که داره
اگر هم ارومیه یا تبریز هستند بنده خدمت برسم

سایر دوستان هم اکر خواستن اعلام امادگی کنند تا اگر استادی پیدا شد قبول کرد چند نفر با هم شرکت کنیم
یا علی

Muhammad-Ali

Registered User
لایک‌ها
41
سلام بنده در خدمتم. ساعتی 20 تا 40.

tik_lion

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
سلام بنده در خدمتم. ساعتی 20 تا 40.
سلام
بدون پرده
بی زحمت لطف می کنید یک چیزی نشون بدید از کارتون که بدونم استادی که مد نظر دارم شما هستید؟
البته جسارت نباشه به دل نگیرید فقط می خوام با اطمینان شروع کنیم

Muhammad-Ali

Registered User
لایک‌ها
41
قبل این پستتون بهتون پیغام دادم. اگر واقعا میخواید برنامه نویسی یاد بگیرید، نه اسکریپت نصب کردن، بنده در خدمتم.

tik_lion

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
دوستان شخصی رو نمیشناید تا معرفی کنید؟

behzadnoor

Registered User
لایک‌ها
287
دوست عزیز برنامه نویسی یه استعداده . اگر شما داشته باشید با یکمی صبر و حوصله و دوتا کتاب پی دی اف خوندن کم کم راه میفتید واقعا توی ویدیو آموزشی چیزی نداره که انقدر دنبالشید . یکم خودتون تکون بدید هر جا رو که نمیفهمید چند بار بخونید تا بالاخره به درک برسید .

behnam_2000

Registered User
لایک‌ها
2,016
اگر می خوای برنامه نویسی رو به عنوان شغل انتخاب کنی برو یاد بگیر ولی اگر قصد داری یک پروژه ای راه بی اندازی که نیاز به یک برنامه نویس داری برو یک نفر را استخدام کن هم از لحاظ پولی و هم زمانی به صرفه هست

tik_lion

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
دوست عزیز برنامه نویسی یه استعداده . اگر شما داشته باشید با یکمی صبر و حوصله و دوتا کتاب پی دی اف خوندن کم کم راه میفتید واقعا توی ویدیو آموزشی چیزی نداره که انقدر دنبالشید . یکم خودتون تکون بدید هر جا رو که نمیفهمید چند بار بخونید تا بالاخره به درک برسید .
دوست من همونطور که گفتم اموزش های وب رو زیر و رو کردم
یعنی اشنایی دارم با زبان برنامه نویسی مثل php ولی من چیزی که می خوام تو کتاب های فارسی نیستش
تو اموزش های انگلیسی هست بنده انگلیسیم فعلا اونقدر قوی نیست
از طرفی چیزی که من می خوام تو کتاب های فارسی نیست که بیام صد بار بخونم یا حتی تو سایت های فارسی
و اما من چی می خوام یک برنامه نویس بعد 10 15 سال کد نویسی حرفه ای به تجربه ای میرسه که ظاهر کد رو ندیده می فهمه اجراش چی میشه
بنده می خوام شخصی پیدا بشه تجربه چند سالش در اموزش انتقال بده فکر کنم کامل منظورم رسوندم از طرفی این اموزش های فارسی استادش کیه که حالا بخواد اموزش هم بنویسیه
یا ترجمه هست یا قدیمه یا ناقص یا یک فرد 20 سالست که فقط برای درامد اموزش می نویسه و شرط اینه دستور اینه تابع اینه صد بار تکرار می شه
من می خوام شخصی که در حد مثلا نوشتن دیجیکالا هستش اموزش بده نه شخصی که چهار تا پرژه بزرگ هم ننوشته خلاصه کنم قصد من اموزش خالی نیست اموزش در کنار دریافت تجربه شخصه

اگر می خوای برنامه نویسی رو به عنوان شغل انتخاب کنی برو یاد بگیر ولی اگر قصد داری یک پروژه ای راه بی اندازی که نیاز به یک برنامه نویس داری برو یک نفر را استخدام کن هم از لحاظ پولی و هم زمانی به صرفه هست
علاوه بر اینکه شغل بنده است در حال حاظر تمام علاقه من هم هست

tik_lion

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
بروز رسانی درخواست .....

n0o0b_sina

Registered User
لایک‌ها
53
سلام
دوسته عزیز شما فعلا بحث های مقدماتی php و مخصوصا جاوا اسکریپت رو یاد بگیرید سپس با استارت یه پروژه کوچیک کارتون رو شروع کنید (لزومی نداره پروژه برای مشتری خاصی باشه برای خودتون هم باشه موردی نداره) بعد پروژه های بعدی و بزرگتری رو شروع کنید طی این پروژه ها سوادتون بالا خواهد رفت.
دلیل حرف بالام هم اینه که فرده برنامه نویسی با این سطح سواد :
1- سرش حتما شلوغه و نمیتونه روزی یکی دو ساعت صرف آموزش بکنه
2- معمولا علمی رو که ازش نون در میاره با ساعتی 30 - 40 تمن در اختیار کسی نمیزاره
3- به قوله دوستمون اگه تلاش و علاقه نداشته باشید نمیتونید یاد بگیرید (مثله من که از درسه عربیه مدرسه نه چیزی یاد گرفتم نه یادمه با اینکه بهترین معلمهارو داشتم)
4- علمی که خودتون با تلاشتون بدست میارید دائمی هست و به هیچ عنوان قابل مقایسه با علمی که بهتون آموزش داده میشه نیست چون ممکنه بعده یه مدت یادتون بره
در کل موفق باشبد.

Poets Of Fall

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
486
1 - شما اگر زبان انگلیسی بلد نباشید ، برنامه نویس حرفه ای نخواهید شد ، به این دلیل که نمیتونید هیچوقت خودتون رو کاملا آپدیت و به روز نگه دارید و با این سرعتی که زبان های برنامه نویسی پیشرفت میکنن مخصوصا تحت وب ، همیشه چند پله عقب خواهید بود .

2 - تجربه کسب کردنیه ، یاد دادنی نیست . اگر یاد دادنی بود ، مطمئنن همه برنامه نویس های با تجربه به جای خرج کردن 7 ، 8 سال از زندگیشون ، میرفتن توی یه ماه پول میدادن تجربه یاد میگرفتن

3 - شما اگر دنبال استاد مورد نظر هستی ، چه جوری از روی نمونه کارش و ظاهر میخوای بفهمی همون استادیه که مد نظرته ؟ شما از نمونه کار فقط طراحی قالب رو میبینی ! کد ها یه جای دیگه هستن ، تازه اگر کد ها رو هم ببینی به قول خودت نمیدونی پشت پرده چه خبره ، آیا راهی که رفته بهترین راه بوده ؟ آیا راه بهتری وجود نداشته ؟

دوست گرامی ، به نظر من شما اول روی زبان کار کن ، چون اون وقت خیلی چیزها که الان فقط کد هستن برات معنی پیدا میکنه ... یه دستور for یا if یا .... دقیقا مثل حرف زدن به زبان انگلیسی با ماشین هستش . بعد از اون قبل از اینکه هر آموزشی ببینی ، با همین اطلاعات دست و پا شکسته سعی کن یه پروژه تو ذهن خودت تحلیل کنی و اون رو به کمک دانسته هایی که داری به علاوه گوگل اجرا کن .
اون پروژه که به این شکل انجام شده ، به خودی خود به هیچ دردی نمیخوره ، ولی اگر بعد از یاد گیری زبان و انجام اون پروژه به صورت کامل و با کمک گوگل بشینی یه فیلم آموزش برنامه نویسی ببینی ( از یه شخص معتبر ، با زبان اصلی و جدید ) اون موقع 90 درصد چیزهایی که میخوای یاد بگیری رو یاد میگیری و چون خودت همه اونها رو توی پروژه خودت نیاز داشتی ، کاملا درک میکنی ... ولی اگر همینجوری بشینی یه آموزش ببینی ، انگار یکی نشسته جلوت داره ژاپنی حرف میزنه ، شما هم قراره هر چی اون به ژاپنی میگه حفظ کنی !

بالا