• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نیاز به یک اسکریپت مزایده انلاین

nanayan

Registered User
لایک‌ها
37
سلام دوستان با تشکر که این تایپک رو مشاهده میکنید شرمنده مجبور شدم اینجا این بحث رو بزارم کسی هست کمکم کنه یه اسکریپت مزایده انلاین قدیمی مثل بیدفا میهن بید بهم معرفی کنه ممنون میشم اگه کسی اسکریپتشو داره برام ارسال کنه انگیلیسی هم باشه اشکال نداره دو زبانه باشه که عالی میشه
با تشکر از همه دوستان گل

nanayan

Registered User
لایک‌ها
37
سلام با تشکر از شما برای ارسال یک اسکریپت ولی اگه قیمت معقول بدید با هم دیگه همکاری خواهیم کرد اگر اسکریپت اماده ای دارید ممنون میشم رایگان باشه و اینکه بنده یک تست میخوام بگیرم جواب بده بنده یه سری امکانات میخوام اضافه کنم از خجالت شما هم در میام

nanayan

Registered User
لایک‌ها
37
با تشکر از شما که خبر دادین ولی بنده هم بی تجربه نیستم یه زماتی دوست بنده یک میلیون و چهارصد هزار تومن بنده رو به خاطر یه سایت خورد ایشون تا فروشنده معتبر پی تی نشن همکاری باهاشون جایز نیست

hesam3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
باسلام.)

بودجه خودتون رو در پیام خصوصی اعلام کنید ، ( میتونم اسکریپت رایگان نیز بهتون معرفی کنم ) اما تماما اسکریپت هایی که رایگان گذاشته میشن عملا روی امنیت و انجینشون کار نشده و نمیشه باهاشون در مدت های طولانی کار کرد ...

nanayan

Registered User
لایک‌ها
37
این یه نمونه هست که برچیده شده بنده انگلیسی این رو میخوام همین
big_1372187389_22.jpg

big_1372187408_2.jpg

بعدا با کمی تغییرات

nanayan

Registered User
لایک‌ها
37