• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نیاز به یک برنامه نویس آشتا به داس و ویندوز (fox pro) برای تبدیل و رفع مشکل برنامه حساب داری

s27moto

Registered User
لایک‌ها
135
سلام

نیاز به یک برنامه نویس آشتا به داس و ویندوز (fox pro) برای تبدیل و رفع مشکل برنامه حساب داری دارم

شرایط : تهران ترجیحا شرق تهران

یک برنامه ایی برای حساب داری یک صندوق در قدیم با زبان fox pro تحت داس نوشته شده هست که نیاز است این برنامه در XP اجرا شود و در صورت توان برنامه رو عوض کنند
فقط یک نکته مهم وجود دارد که دیتای این برنامه باید با برنامه جدید سازگار باشد

لطفا دوستانی که توانایی رو دارند اعلام کنند تا هماهنگی انجام شود و صحبت ها در مورد دستمزد صورت بگیرد

باتشکر

frox

Registered User
لایک‌ها
9
سلام
تهران نیستم ولی از بد روزگار آشنایی کامل با Fox Pro دارم
اگه تمایل به کار غیر حضوری دارید در خدمتم

s27moto

Registered User
لایک‌ها
135
سلام
اطلاعات چی شو بفرستم ؟؟ من خودم در حد صفر هستم !!!
این بنده ی خدا یه چند سالی با داس روی یک برنامه حساب داری که با فاکس نوشته شده کار می کرده که سیستم هایش داغون میشه حالا اومده دو تا کامپیوتر ویندوزی خریده یکی اومده همون برنامه رو روی اکس پی برایش بالا آورده البته فقط روی یک سیستم
الان مشکل این جاست که می خواهد چند کار انجام دهد
- این برنامه خیلی ساده هست و نیاز به تغییر دارد
- می خواهد دیتا هایی که طی این چندسال ذخیره شده در برنامه جدید قابل اجرا باشه
- یا همون برنامه رو روی سیستم دوم اجرا کنه

frox

Registered User
لایک‌ها
9
اگه میتونید خود برنامه + آخرین نسخه فایل های دیتا بیسش رو بفرستید
دیگه زمان برنامه های تحت داس و Fox Pro گذشته (هرچند که ادارات دولتی از جمله بیمه هنوز دارن باهاش کار میکنن)
هزینه ای که براتون مقدور هست و نیاز هاتون رو بفرمایید
دو تا حالت داره
یا کلا یه برنامه جدید واستون نوشته میشه
یا نر افزار های موجود رو بررسی میکنید و نرم افزاری که ساختار داده ای مشابه داشته باشه و امکانات مورد نظر شما رو داشته باشه تهیه میشه و داده هاتون تبدیل میشه و سیستم واستون استقرار داده میشه
برای شروع همین چیز هایی که گفتم کافیه

s27moto

Registered User
لایک‌ها
135
اگه میتونید خود برنامه + آخرین نسخه فایل های دیتا بیسش رو بفرستید
دیگه زمان برنامه های تحت داس و Fox Pro گذشته (هرچند که ادارات دولتی از جمله بیمه هنوز دارن باهاش کار میکنن)
هزینه ای که براتون مقدور هست و نیاز هاتون رو بفرمایید
دو تا حالت داره
یا کلا یه برنامه جدید واستون نوشته میشه
یا نر افزار های موجود رو بررسی میکنید و نرم افزاری که ساختار داده ای مشابه داشته باشه و امکانات مورد نظر شما رو داشته باشه تهیه میشه و داده هاتون تبدیل میشه و سیستم واستون استقرار داده میشه
برای شروع همین چیز هایی که گفتم کافیه

مشکل اینجاست که اطلاعات رو نمیشه داد
این اطلاعات مربوط به هویت افراد و سابقه اشون هست که از این صندوق قرض الحسنه مسجد وام گرفته اند

من فردا اگر باز باشد میرم و از همون جا با هر دو عزیز تماس می گیرم تا ببینم چی میشه

بالا