• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نیاز به یک برنامه نویس برای ایجاد تیم

hamidreza-np

Registered User
لایک‌ها
11
سلام به دوستان عزیز بنده گرافیست هستم
از کار به صورت انفرادی خسته شدم و دیدم فایده زیادی هم نداره تصمیم گرفتم برای تشکیل یک تیم و گروه اقدام کنم
دوستان عزیز برنامه نویس که مایل به همکاری به صورت دوستانه هستن در تلگرام من پیدام بدن
دوستانه یعنی برنامه نویس هایی که خیلی خودشون رو دست بالا میگیرن و نگاه سنگین دارن نیان چون منم کارای گرافیکیم به اندازه ای قوی هست که بخوام نگاهیی مثل برخی از این دوستان داشته باشم
به طور کلی یعنی کسی که خاکی هست برای تیم و تشکیل گروه و همکاری و کسب یکم نون که دور هم شرافتمندانه در بیاریم رو ترجیع میدم
در ضمن بده ترم سوم کارشناسی گرافیک هستم و گرافیک رو خیلی تخصی هم دنبال کردم و میکنم
با هم و مشورت میکنیم تیم رو به چه صورت راه بندازیم
دم شما گرم
https://t.me/hamidreza_h92
09365570137

oio

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
246
دوست عزیز
قبل از شروع به جذب هم تیمی خاکی و استارت یک تیم برنامه نویسی (که شما هم گرافیست هستید نه برنامه نویس چطور میخای تیم تشکیل بدی ؟! )
برای اعتمادسازی بیشتر و شروع به کاری واقعی :
1 امتیاز منفی خودتان رو رفع کنید و همونطور که خودتون گفتید خاکی باشید و مشتری خودتان رو راضی کنید
2 در مورد برنامه نویس ها تحقیق کنید (یک برنامه نویس نمیاد با پیشنهاد یک گرافیست تیم تشکیل بده و کار بکنه که حالا ممکنه درآمد باشه یا نباشه و پشت ماجرا چی باشه ؟ )
3 از حرفهای من ناراحت نشید چون دوستان اینطوری که تو امتیاز منفی گفتند ممکنه انتقاد پذیر نباشید

hamidreza-np

Registered User
لایک‌ها
11
دوست عزیز
قبل از شروع به جذب هم تیمی خاکی و استارت یک تیم برنامه نویسی (که شما هم گرافیست هستید نه برنامه نویس چطور میخای تیم تشکیل بدی ؟! )
برای اعتمادسازی بیشتر و شروع به کاری واقعی :
1 امتیاز منفی خودتان رو رفع کنید و همونطور که خودتون گفتید خاکی باشید و مشتری خودتان رو راضی کنید
2 در مورد برنامه نویس ها تحقیق کنید (یک برنامه نویس نمیاد با پیشنهاد یک گرافیست تیم تشکیل بده و کار بکنه که حالا ممکنه درآمد باشه یا نباشه و پشت ماجرا چی باشه ؟ )
3 از حرفهای من ناراحت نشید چون دوستان اینطوری که تو امتیاز منفی گفتند ممکنه انتقاد پذیر نباشید

نه عزیز بنده ناراحتی ندارم برای پیشرفت باید انتقاد پذیر بود و تو انجمن های مثل وی بی ایران و ویکی وی بی میتونید از سابقه من بیشتر بپرسید !
سه امتیاز مثبت در مقابل یه امتیاز منفتی از آدم بی منتقی که داستانش در انجمن وب هاستیگ تالک برای یکی دو سال پیش بحث شد و اون آدم غیر حرفه ای انتظارات غیر معقولی داشتن !
من نمیتونم امتیاز منفی از روی کینه این فرد رو کاری براش بکنم اما اگه آقای وهاب سید چورته عزیز رو بشناسید میتونید ازشون که در جریان کامل بحث در انجمن وب هاستینگ تالک هستن بپرسید !
من چند ساله طراحی میکنم از اول به صورت غیر حرفه ای و بعد کم کم جدیتر چه اوایل چه حال به یک فرد برخورد کردم به اون صورت که حالا اونم شد امتیاز منفی ما !
خوشحال شدم از کامنتتون و راهنماییتون موفق باشید

Areno

Registered User
لایک‌ها
778
سلام!
تمایل داشتید در پلتفرم ویندوز (ویندوز یکپارچه = دسکتاپ، موبایل، اکس باکس، هالولنز، تبلت و هر چه که ویندوز اجرا می کنه، حتی رسپبری پای!) هککاری کنیم خبر بدید!!
البته خودمم تا حدودی کارای طراحیمو خودم انجام میدم، ولی خب علمی نیستند!

mr.051

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در قالب یک تیم آماده همکاری هستیم ....

بالا