• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نیاز به یک راهنمایی مهم

sfa0731

Registered User
لایک‌ها
136
سلام دوستان سایتی داریم که یک سال روش کار شده حالا میخوایم یک تغییراتی بدیم من توضیح میدم ببینید ممکن هست؟
سایت domain.com هست حال می خوایم سایت فعلی روی mag.domain.com بالا بیاد و هر چی ایندکس هم داره ریدایرکت بشه روی mag.domain.com و روی سایت اصلی یک سایت متفاوت ایجاد بشه.
ایا این مساله ممکن هست؟
اگر domain.com روی mag.domain.com ریدایرکت بشه این امکان هست که روی خودش یک سایت چدید ایجاد کرد؟

rezayar72

Registered User
لایک‌ها
60
سلام برو توی .htaccess و کد زیر رو اضافه کن
کد:
Options +SymLinksIfOwnerMatch
RewriteEngine on
RewriteCond %{HTTP_HOST} ^(www\.)?domain\.com$ [NC]
RewriteRule ^ http://mag.domain.com[R,L]

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
بله. ممکنه بدون هیچ مشکلی.

راه حل=ریدایرکت 301

ضمناً این کار فقط روی گوگل تضمینی جواب میده. سایر موتورهای جستجو رو نمیدونم مثل گوگل تمام و کمال انتقال مورد نظر شما رو متوجه بشن یا خیر.

sfa0731

Registered User
لایک‌ها
136
دوستان من تصمیم گرفتم به شکل ساب فولدر عمل کنم یعنی سایت فعلی ریدایرکت بشه روی domain.co/mag و روی domain.com یه سایت دیگه با وردپرس بالا بیارم.
لطفا یک راهنمایی برای این کار بکنید.اگه افزونه ورپرسی باشه خیلی بهتره

Last edited:

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
ریدایرکت روی ساب فولدر به مراتب مشکل تر از ریدایرکت روی ساب دومین است. مخصوصاً اینکه سایت جدید روی دامنه اصلی هم قراره وردپرسی باشه. اگه با htaccess ریدایرکت انجام بشه، به احتمال زیاد در کار سایت اصلی هم اختلال ایجاد میشه. اگه نتونستی با افزونه یا روش های دیگه انجامش بدید، پ.خ بدید.

ODE112

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,288
من یکبار همچین تغییر ادرسی انجام دادم؛ با وجود اینکه همه ادرس ها رو با هدر مناسب ریدایرکت کرده بودم؛ ولی نتیجه از دست رفتن رتبه همه صفحاتم در گوگل شد. :eek:

e-gol

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
سلام دوستان:من یه سایت گل فروش دارم تو صفحه دوم گوگول گیر کرده کسی هست که بتونه کمکم کنه این سایت خرید گل ببیارم به صفحه اول..مرسییییییییییییییییییییی
www.e-gol.ir

بالا