• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نیاز به یک سرمایه گذار با سود 20%(فقط سه ماه)

tak-graph

Registered User
لایک‌ها
76
سلام .
یه سایت فیلم دارم که میخوام روی تبلیغاتش سرمایه جور کنم .
سرمایه گذاری هم اینجوریه :
که ماهانه (اول ماه) شما مبلغ 200 تا 500 هزار تومان (حق انتخاب اول کار) بمن میدید و آخر ماه هم 20% اضافه بهتون داده میشه .
فقط هم برای سه ماه میخوام .

200 تومان : 240 تومان برگشت .
300 تومان : 360 تومان برگشت .
400 تومان : 480 تومان برگشت .
500 تومان : 600 تومان برگشت .

فقطم سه ماه انجام میشه و تمام .

فکر کنم ماه های اول (همون سه ماه اول) من بتونم پول خود دوستان رو بک بدم و بعدشم سود دهی برای خودم بشه .

به یه نفر هم بیشتر نیاز نیست :)

اگرم کسی میخواد شریک بشه که اون بحثش جداست و باید اول کار 49% کل سایت رو بخره و بعدشم ادامه همکاری با شرایط خاص خودش.
فدایی دارید :)

در ضمن : امکان لغو هم ماهانه وجود داره (یعنی یکماه مبلغو میده و دوست نداره ماه دیگه ادامه بده و خب مشکلی نیست و سود ماه اول رو میگیره و تمام .

این هم فقط میشه سود سرمایه گذاری و هیچ بانکی هم روی 500 هزار تومان 100 تومان نمیده !!(اونم یکماهه دی: )
پ.ن : شروع هم از هفته دیگه (یعنی میشه 24 فرودین !)

اعتماد هم : کاربرانی که با بنده همکاری داشتند + امتیاز بازارچه بنده + 500 تومان دیگه تو این دوره زمونه ارزش نداره آدم حروم خوری کنه (وقتی میشه سه هزار میلیارد کلاهبرداری کرد!)
بدرود.

farhikhteh

Registered User
لایک‌ها
6
ربا محسوب نمی شه؟

tak-graph

Registered User
لایک‌ها
76
راستش نمیدونم .
ولی اگه احیانا هست و کسی ثابت کنه کلا این قضیه لغو میشه .

ولی من خودمو اینجوری قانع کردم :
درصدی که گفتم که قانونیه و زیاد نیست و یکم از بانک بیشتر گفتم که بصرفه برای دوستان.
پس بانک ها هم ربا؟
اگه دلیل اینه که اونا اشتغال زایی میکنن خب ما هم اشتغال زایی میکنیم دیگه .
یک اینکه درامد برای سرمایه گذار.
یکی برای نویسنده .
یکی هم برای خودم .
یکی هم پشتیبان .
یکی هم برای اونی که دامین میفروشه .
یکی اونی که سرور داره.
یکی اونی که تبلیغ بهش داده میشه.
این وسط ۲۰نفر بیشتر پول دستشون اومده .
ولی بارم اگه بدونم و ثابت بشه اول تشکر میکنم و بعدشم این قضیه رو منتفی میکنم .
ممنونم .

irancelltopup

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
95
راستش نمیدونم .

درصدی که گفتم که قانونیه و زیاد نیست و یکم از بانک بیشتر گفتم که بصرفه برای دوستان.
پس بانک ها هم ربا؟
یکی برای نویسنده .
یکی هم برای خودم .
یکی هم پشتیبان .
یکی اونی که سرور داره.
ممنونم .

بله کار بانکها به جز ربا هیچی نیست ؟
شما از ایران برو بیرون ببین کدوم بانک بیشتر از 2 درصد سود میده یا میگیره !
20 درصد قطعا ربا هست و بانکهای ما از ربا هم بدتر هست کارشون ....

HOOSEIN 105

Registered User
لایک‌ها
98
راستش نمیدونم .

پس بانک ها هم ربا؟
یکی برای نویسنده .
یکی هم برای خودم .
یکی هم پشتیبان .
یکی اونی که سرور داره.
ممنونم .

دوست عزیز شما بهتره دنبال سرمایه گذار باشین نه قرض گرفتن
یعنی کسی رو پیدا کنید و بگین میخوام با پول شما میخوام فلان کار رو انجام بدم و سود و زیان کار رو براش توضیح بدین و قید کنید درصدی از سودی که از پول ایشون بدست اوردین رو به عنوان کارمزد برای خودتون و
بقیه رو هم به سرمایه گذار بر میگردونید
این کار ربا محسوب نمیشه در صورتی که فرد سرمایه گذار در سود و زیان شریک باشه
ولی تاکید میکنم حتما از مرجع تقلید خودتون این مورد رو سوال کنید تا راه درست رو بهتون نشون بدن
ربا در حقیقت به این دلیل حرام شده که با ربا گرفتن افراد فقیر جامعه هر روز فقیر تر و افراد توانمند هر روز به ثروتشون اضافه میشه
ولی تو این کار هم سرمایه گذار سود میبره و هم شما پس دلیل عقلانی برای حرام بودن این پول وجود نداره
اون دوستمون که میگن کار بانکها رباس به نظر شما بانک با گرفتن سرمایه شما و سود دادن به شما هر روز ضعیفتر میشه؟؟؟

tak-graph

Registered User
لایک‌ها
76
بله کار بانکها به جز ربا هیچی نیست ؟
شما از ایران برو بیرون ببین کدوم بانک بیشتر از 2 درصد سود میده یا میگیره !
20 درصد قطعا ربا هست و بانکهای ما از ربا هم بدتر هست کارشون ....

:)
کلا خودتون جای من بودید قانع میشدید ؟
خارج هم به ربا اعتقاد دارند ؟
برای همین مثلا کشور یونان میاد از مثلا کشور اسپانیا وام میگیره و با برگشت دو برابر وجه داده شده ؟!
اگه به بنده ثابت کنی خارج (هر کشوری جز ایران میشه خارج دیگه ؟؟؟) من قبول میکنم (فقط کافیه یه کشور باشه که حرفتون رد بشه)

در ضمن اگه بانک هم اینجوری بود که عمرا این کار ادامه پیدا میکرد و چطور مراجع ما اجازه میدند ؟
شما برو رسالتو باز کن و کار بانکهارو بخون و توضیح دوستمون در زیر کاملا منطقی هست و در یک جمله کلا معنی ربا رو رسونده !
اصلا حرف منو روش خط بزن ! بابا تو این فیلمارو ببین !!!!
کلا تو فیلم نشون میده که با ربا مثلا کسی فقیرتر و شخصی گنده تر میشه (عامیانه !)

دوست عزیز شما بهتره دنبال سرمایه گذار باشین نه قرض گرفتن
یعنی کسی رو پیدا کنید و بگین میخوام با پول شما میخوام فلان کار رو انجام بدم و سود و زیان کار رو براش توضیح بدین و قید کنید درصدی از سودی که از پول ایشون بدست اوردین رو به عنوان کارمزد برای خودتون و
بقیه رو هم به سرمایه گذار بر میگردونید
این کار ربا محسوب نمیشه در صورتی که فرد سرمایه گذار در سود و زیان شریک باشه
ولی تاکید میکنم حتما از مرجع تقلید خودتون این مورد رو سوال کنید تا راه درست رو بهتون نشون بدن
ربا در حقیقت به این دلیل حرام شده که با ربا گرفتن افراد فقیر جامعه هر روز فقیر تر و افراد توانمند هر روز به ثروتشون اضافه میشه
ولی تو این کار هم سرمایه گذار سود میبره و هم شما پس دلیل عقلانی برای حرام بودن این پول وجود نداره
اون دوستمون که میگن کار بانکها رباس به نظر شما بانک با گرفتن سرمایه شما و سود دادن به شما هر روز ضعیفتر میشه؟؟؟
ببینید مگه یکی بیاد سرمایه بزاره قرض نمیشه ؟
خب فقط لفظ کلمه عوض میشه و من مطمئن هستم که این پول بر میگرده و آقا مثلا 1میل میفروشم و من با میل خودم دوست دارم 600 رو بدم به اونی که سرمایه رو گذاشته و خب هم اون استفاده کنه و هم اون افرادی که شمردم برای دوستان :)

وقتی میدونم ضرری نیست جز اینکه سایتو هک کنن (که امنیت کامل شده) جز اینکه هاستینگ کلا حذف کنه (که بیخ گوشمه و سایت خراب میشه تیکت نمیزنم و میرم تو شرکتشون و دهنشو سرویس میکنم !دی:
خب پس حرف درسته ؟!
این حرفتون کاملا قضیه رو روشن کرد :
ما اینجا کسی رو فقیر و ثروتمند نمیکنیم .
فقط باعث میشه که تعداد بیشتری در این سود سهیم بشند و خب به طبع من دو ماه درامد سایتم به خرج سایت نرسه خب تعطیل میکنم و اونقوته که مثلا هاستینگی که اصل درامدش از منه خب از کار میفته و این یعنی فقر مالی !

کاملا تایید میشه :)

این دوستمون یجورایی قصد تخریب داشتند و خدارو شکر من تا الان سکوت کردم و مطمئن بودم کاربرانی انجمن بزرگ پی تی داره که بیاد و بی طرف سخن بگه .
من بعد از پیام ایشون خوندم و گفتم تا فردا سکوت میکنم و الان که فرداست ! اومدم و دیدم که سکوتم به موقع بوده .

دوستان همچنان در خدمت قرض دهنده ها (یا سرمایه گذاران) هستیم .
اگرم کسی ثابت کنه که ربا هست اول اینکه دستشو میبوسم (چون باعث شده پول حروم تو خونم نیاد) و دوم اینکه کلا منتفیش میکنم حتی اگه سرمایه گذار هم باشه :)
برای دوستانی هم که پ.خ دادن ارسال کردم :)
موفق باشید .

بالا