• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نیاز به یک صاحب اکانت پل پال مطمئن !

Penet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام !
فقط افرادی که شناخته شده هستن اینجا اعلام کنن !

توی اکانت Sedo ی من پول زیاد رد و بدل می شه ( 10 تا دامین توش پارک شده ) ! فکر می کنم روزی حدودا " 10 الی 30 دلار پول میاد توش !
یه نفر رو می خوام که اکانتش وریفای شده باشه و این پول رو بگیره و معادل ریالیش رو به حساب من واریز کنه !

افرادی که می خوان اعلام آمادگی کنن بگن که چند در صد سود می گیرن !
با کسی که پایین ترین درصد سود رو اعلام کنه همکاری می کنم !
با تشکر !

adnan

Registered User
لایک‌ها
10

Penet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
Ok ! جناب ظریف اگه لطف کنید ایمیل پی پال خودتون رو برای من بفرستید ممنون می شم !

EH$@N

Registered User
لایک‌ها
14
میتونم بهتون یک اکانت سوئدی وا قعی ( در صورت لیمیت شدن مدارک موجود می باشد ) با IP سوئد برای دستنرسی به اکانتتون بدم و برای برداشت پول داخل حسابتون هم یک حساب بانکی در آمریکا همراه با دبیت کارت . براحتی میتونید مبالغ داخل حسابتون را به کارت انتقال بدید و در داخل ایران از صرافی هایی که دستگاه POS ویزا یا مستر دارند معادل ریالی پولتون را دریافت کنید . با این کار دیگه مجبور نیستید منت دیگران رو بکشید برای فروش pp :D

Penet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
میتونم بهتون یک اکانت سوئدی وا قعی ( در صورت لیمیت شدن مدارک موجود می باشد ) با IP سوئد برای دستنرسی به اکانتتون بدم و برای برداشت پول داخل حسابتون هم یک حساب بانکی در آمریکا همراه با دبیت کارت . براحتی میتونید مبالغ داخل حسابتون را به کارت انتقال بدید و در داخل ایران از صرافی هایی که دستگاه POS ویزا یا مستر دارند معادل ریالی پولتون را دریافت کنید . با این کار دیگه مجبور نیستید منت دیگران رو بکشید برای فروش pp
چند میدید همه ی این ها رو ؟

Penet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2

EH$@N

Registered User
لایک‌ها
14
چند میدید همه ی این ها رو ؟

در ابتدا 60 تومان جهت یک اکانت وریفای شده سوئدی با 3 ماه استفاده از ip سوئدی آی پی شما ولید و استاتیک هست و فقط خودتون از این اتی پی استفاده میکنید لذا شانس لیمیت شدن اکانت به حداقل میرسه بعد از 3 ماه برای سه ماه بعد 35 تومان هزینه ای پی اخذ میشود . در مورد دبیت کارت هم یک ویزا کارت هست همراه حساب بانکی در امریکا و قابلیت خرید در اینترنت . براحتی 3 روز پس از برداشت پول وارد کارتتون میشه و اینجا میتونید معادل ریالیش رو از صرافی ها دریافت کنید هزینه دبیت کارت هم 200 تومان هست و بین 2-3 هفته

reza395

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
میتونم بهتون یک اکانت سوئدی وا قعی ( در صورت لیمیت شدن مدارک موجود می باشد ) با IP سوئد برای دستنرسی به اکانتتون بدم و برای برداشت پول داخل حسابتون هم یک حساب بانکی در آمریکا همراه با دبیت کارت . براحتی میتونید مبالغ داخل حسابتون را به کارت انتقال بدید و در داخل ایران از صرافی هایی که دستگاه POS ویزا یا مستر دارند معادل ریالی پولتون را دریافت کنید . با این کار دیگه مجبور نیستید منت دیگران رو بکشید برای فروش pp :D

ایول

سوال مبتدی هست ولی از کجا می شود اون صرافی های POS دار ا پیدا کرد ؟

Penet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
زیادی خرج داره ! با همون جناب ظریف کار می کنم !
با تشکر !

R.Alizadeh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تا وقتی آقای ظریف بدون دریافت کارمزد این کار رو میکنن ، دیگه جایی واسه پیشنهاد ما نمیمونه .

tntmoney

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ما یکی از فعالیت هایمان در سایت epaymenthub همین هست که بدون کارمزد اینکارو می کنیم .
سلام. شما برای هر سایت دیگه (به شرط معتبر بودن) این کار را می کنید؟ یعنی اجازه ی واریز درآمدمون به اکانت پی پال خود را می دهید؟ یا اینکه برعکس (پرداخت وجه به یک سایت).

adnan

Registered User
لایک‌ها
10
سلام. شما برای هر سایت دیگه (به شرط معتبر بودن) این کار را می کنید؟ یعنی اجازه ی واریز درآمدمون به اکانت پی پال خود را می دهید؟ یا اینکه برعکس (پرداخت وجه به یک سایت).

سلا م .

هر دو شکل را انجام می دهیم .
یعنی هم اگر از سایتی می خواهید پولی دریافت کنید ، می توانید از پی پال ما استفاده کنید و هم گر بخواهید از سایتی خریداری کنید ، می توانیم برایتان اینکارو انجام دهیم .

adnan

Registered User
لایک‌ها
10

Dash Ashki

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
23
بالا