• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نیاز به یک طراح لوگو دارم

ahmad0101

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به بچه های پرشین تولز
دوستان همان طور که میدونید من به یک طراح لوگو نیاز دارم که میخوام یک لوگو شیک + هدر برای فروشگاهم طراحی کنه هرکس توانای این کار را داشت خوشحال میشم اعلام کنه
با تشکر از تمامی دوستان پرشین تولز

Amaspad

Registered User
لایک‌ها
24
سلام. قبل از هر چیز فکر میکنم باید این تاپیک در قسمت مربوطه مطرح میشد....
همان طور که میدونید طراحی لوگو یک کار حرفه ایه که می تونه روی موفقیت فروشگاه شما تاثیر گذار باشه. لوگوی درخواستی شما میتونه حالت نمادین یا تایپوگرافی باشه. کلا بسته به اهمیت لوگو برای شما، طراحی لوگو با دو قیمت متفاوت به شما ارائه میشه که با پیغام خصوصی برای شما ارسال میکنم.
در ضمن برای دیدن نمونه کارها در صورت تمایل به این لینک مراجعه کنید...

ahmad0101

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
همان طور که میدونید طراحی لوگو یک کار حرفه ایه که می تونه روی موفقیت فروشگاه شما تاثیر گذار باشه. لوگوی درخواستی شما میتونه حالت نمادین یا تایپوگرافی باشه. کلا بسته به اهمیت لوگو برای شما، طراحی لوگو با دو قیمت متفاوت به شما ارائه میشه که با پیغام خصوصی برای شما ارسال میکنم.
ممنون دوست عزیز

AmirHossein.M

Registered User
لایک‌ها
710
سلام , برای طراحی با آی بنده در تماس باشید
[email protected]
یا پیغام خصوصی ارسال کنید

ardeshir.norozy

Registered User
لایک‌ها
92
سلام به بچه های پرشین تولز
دوستان همان طور که میدونید من به یک طراح لوگو نیاز دارم که میخوام یک لوگو شیک + هدر برای فروشگاهم طراحی کنه هرکس توانای این کار را داشت خوشحال میشم اعلام کنه
با تشکر از تمامی دوستان پرشین تولز

با سلام و خسته نباشید
اینجانب اردشیر نوروزی طراح و گرافيست با تجربه ۸ ساله در زمينه تصويرگري كتاب كودك.طراحی كاراكتر هاي تبليغاتي.تايپو گرافي .طراحی قالب وب و... بسيار خوشحال و مفتخر هستم تا آمادگي خود را در جهت همكاري با شما اعلام داشته
.اميد است تا در صورت تمايل .هر چه بيشتر و بهتر با شما همكاري داشته باشم
برای آشنایی با نمونه کارهای اینجانب به لینک زیر مراجعه فرموده و در صورت تمایل با شماره 09364146587 تماس فرمایید
http://negarkhaneh.ir/~ardeshirghafourian/Gallery/
http://negarkhaneh.ir/User/MyGallery/ لطفا میل خود را جهت ارسال نمونه قالب های وب برای بنده به میل [email protected] ارسال نمایید

hadisherafat

Registered User
لایک‌ها
128
دوست عزیز من میتونم کار شما را انجام بدم میتوید پخ بدهید یا در قسمت تاپیک زیر اعلام فرمایید
نمونه کار ها
با تشکر

tarahangraphic77

Registered User
لایک‌ها
8

سلام خواستید به وبلاگم یه نگاهی بندازید پسندیدید در خدمتم با شماره ام تماس بگیرید تو وبلاگ هست

adamebikarr

Registered User
لایک‌ها
455
با سلام و خسته نباشید
اینجانب اردشیر نوروزی طراح و گرافيست با تجربه ۸ ساله در زمينه تصويرگري كتاب كودك.طراحی كاراكتر هاي تبليغاتي.تايپو گرافي .طراحی قالب وب و... بسيار خوشحال و مفتخر هستم تا آمادگي خود را در جهت همكاري با شما اعلام داشته
.اميد است تا در صورت تمايل .هر چه بيشتر و بهتر با شما همكاري داشته باشم
برای آشنایی با نمونه کارهای اینجانب به لینک زیر مراجعه فرموده و در صورت تمایل با شماره 09364146587 تماس فرمایید
http://negarkhaneh.ir/~ardeshirghafourian/Gallery/
http://negarkhaneh.ir/User/MyGallery/ لطفا میل خود را جهت ارسال نمونه قالب های وب برای بنده به میل [email protected] ارسال نمایید
سلام
لطفا اولین گزینه امضا رو ببیند.
ممنونم

adamebikarr

Registered User
لایک‌ها
455
بالا