• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نیاز به یک نرم افزار

kamran_2006

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ظاهرا این سوال توسط من و یه نفر دیگه تویه دو تا تاپیک مجزا مطرح شده ولی تا کنون بدون پاسخ مانده . لطفا هر کی میدونه سریع جواب بده. حیاتیه
من دنبال یه نرم افزارم که فایل avi یا divx رو به همراه فایل زیر نویس اون(مثلا (srt .*) بگیره و خروجیه اون یه فایل avi یا divx باشه که زیر نویس دار باشه
با تشکر

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
این پست من رو ببین ( اصلا چند تا پست آخر اون تاپیک رو ببین ) ... از اینجا هم می تونی برنامه ای که می خوای رو دانلود کنی ..

kamran_2006

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این پست من رو ببین ( اصلا چند تا پست آخر اون تاپیک رو ببین ) ... از اینجا هم می تونی برنامه ای که می خوای رو دانلود کنی ..

از توجه شما متشکرم.
این نرم افزاری که معرفی کردید یا تویه لود کردن فایل زیرنویس مشکل داره یا این که پس از اجرای برنامه چنین پیامی میده:
seems that divxmux can not handle this file ....sorry

لطفاً راهنمایی کنید
با تشکر

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
پس از اجرای برنامه چنین پیامی میده:
seems that divxmux can not handle this file ....sorry
به احتمال زیاد فایلت xvid ی هستش که quantization اش به صورت mpeg بوده
cleverman.gif
... این برنامه از چنین فایل هایی حمایت نمی کنه
164.gif
...

بذار یه گشتی بزنم ببینم چی کار میشه کرد ...
169.gif

kamran_2006

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.
من چیزی رو که می خواستم تقریبا پیدا کردم. اسمش TMPGEnc هستش:

http://en.utilidades-utiles.com/download-tmpgenc-windows-xp.php

ولی یه اشکال وجود داره: سرعت تبدیلش خیلی پایینه. مثلا یه فیلم 1/45 ساعتی رو 1 ساعت طول داد.(واسه تبدیل به فرمت xvid). جون به سر شدم:wacko:

حالا شما اگه چیز بهتری پیدا کردی به ما هم بگو
با تشکر

kamran_2006

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
راستی یادم رفت بگم که در کنار این برنامه نیاز است که برنامه vobsub رو هم داشته باشیم.
تو این لینک نحوه کار توضیح داده شده (به انگلیسی):

http://forum.videohelp.com/viewtopic.php?t=153058

ولی همونطور که گفتم سرعت تبدیل با این نرم افزار خیلی پایینه

موفق باشید.

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
خوب راستش من از اون اول هم می تونستم پیشنهاد بدم که بصورت ترکیبی از vobsub و tempg استفاده کنی .. ولی گفتم پیچیده میشه : چون این برنامه میاد و دوباره انکد می کنه این فایله رو و زیرنویس رو بهش می چسبونه ... واسه همینه که انقدر طول می کشه .... ضمن اینکه احتمال افت کیفیت و ناسینک شدن صدا و تصویر و اینا هم هست ..

اگه موفقیت آمیز بود خبر بده ... اگه هم یه چیز سریع می خوای باز باید بگردم ( چون من خودم با اون برنامه مشکلی ندارم و اون حالت خاص رو هم با تبدیل حلش می کنم واسه خودم )

kamran_2006

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب راستش من از اون اول هم می تونستم پیشنهاد بدم که بصورت ترکیبی از vobsub و tempg استفاده کنی .. ولی گفتم پیچیده میشه : چون این برنامه میاد و دوباره انکد می کنه این فایله رو و زیرنویس رو بهش می چسبونه ... واسه همینه که انقدر طول می کشه .... ضمن اینکه احتمال افت کیفیت و ناسینک شدن صدا و تصویر و اینا هم هست ..

از نظر کیفی فکر کنم مشکلی نداشته باشه چون در تنظیمات میشه فریم ریت و سمپل ریت تصویر و صدا را انتخاب کرد.

اگه موفقیت آمیز بود خبر بده ... اگه هم یه چیز سریع می خوای باز باید بگردم ( چون من خودم با اون برنامه مشکلی ندارم و اون حالت خاص رو هم با تبدیل حلش می کنم واسه خودم )

میشه بگی دقیقا مشکلتو چطوری حل می کنی؟
این برنامه خیلی از فایل هارو که ارور می ده
یه چند تایی هم که تبدیل کرد، اصلا زیر نویس بهش نچسبیده بود. فقط یه حاشیه های سبز رنگ پایین فیلم دیده می شد. (با مدیا پلیر ) با bsplayer که همان فیلم اصلیو نشون میداد ارتفاع زیر نویسو هم که تغییر دادم درست نشد. راستی تویه برنامه یه تنظیم کننده افست هست که یکیش ارتفاعو تغییر میده اون یکی چیه؟ این مشکل مربوط به اونه؟

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
از نظر کیفی فکر کنم مشکلی نداشته باشه چون در تنظیمات میشه فریم ریت و سمپل ریت تصویر و صدا را انتخاب کرد.

میشه بگی دقیقا مشکلتو چطوری حل می کنی؟
این برنامه خیلی از فایل هارو که ارور می ده
یه چند تایی هم که تبدیل کرد، اصلا زیر نویس بهش نچسبیده بود. فقط یه حاشیه های سبز رنگ پایین فیلم دیده می شد. (با مدیا پلیر ) با bsplayer که همان فیلم اصلیو نشون میداد ارتفاع زیر نویسو هم که تغییر دادم درست نشد. راستی تویه برنامه یه تنظیم کننده افست هست که یکیش ارتفاعو تغییر میده اون یکی چیه؟ این مشکل مربوط به اونه؟
فقط مساله این نیست که برنامه بتونه چه کارایی رو انجام بده ... Match بودن تنظیمات و البته قدرت دستگاه هم شرطه ...
square.gif

//
درباره اینکه زیرنویس ها رو نمی تونی خوب تنظیم کنی ... تجربی هستش دیگه .. یعنی باید تنظیم کنی ببینی خوب شد یا نه .. اصلش Horizontal offset ه ...
mat.gif

//
این برنامه هم فکر کنم بتونه ... چک اش کن ...

kamran_2006

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
درباره اینکه زیرنویس ها رو نمی تونی خوب تنظیم کنی ... تجربی هستش دیگه .. یعنی باید تنظیم کنی ببینی خوب شد یا نه .. اصلش Horizontal offset ه ...
mat.gif
ما که نتونستیم با این نرم افزار جواب بگیریم
این برنامه هم فکر کنم بتونه ... چک اش کن ...
اینم بدرد نخورد.

با کمک vobsub و virtualdubmod مشکل حل شد. حدوداً 35 دقیقه واسه یه فیلم 100 دقیقه ای طول میکشه(واسه تبدیل به فرمت divx یا xvid زیر نویس دار)

بالا