• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نیاز به یک نویسنده خیلی خیلی خوب دارم

وضعیت
موضوع بسته شده است.

funp30

Registered User
لایک‌ها
1
سلام:cowboy::cowboy:
من مدیر سایت زیر هستم
سايت بزرگ جي اس امي ها|gsmyha|موبايل
من سایتو کامل سئو کردم طوری که بعد از 10 ثانیه یا کمتر تو گوگل مطالب ارسالی ایندکس میشه
الان به یک نویسنده خیلی خوب نیاز دارم که داغ ترین مطالب اینترنتیو بندازه تو سایتم
من مطالب مجاز میخوام و خبری داغ مثلا زلزه تبریزو من خودم سریع انداختم میخوام سایتم جز اولی های اندکس مطالب جدید باشه
من به یک نویسنده خیلی خوب نیاز دارم و شرطی باش کار میکنم یعنی اگر مطالبش بازدید خوبی داشتن و سئو یا بهینه بودن مطالبش باش کار میکنم
خب هر کس میتونه این کارو کنه بگه و نمونه کار ها و سایت هایی که توش کار میکنه
هر کس رو انتخاب کردم یک هفته کار میکنه اگه خوب بود ادامه میده پول هم هر ماه میدم و بعد از کار
فقط به این نکته توجه کنید که اگر بازدیدم بالا نرفت منظور وروودی گوگل هست نصف مبلغو بش میدم
برای هر پست 100 تومن میدم
آمار سایت 1000 تا بیشتر شد پستی 150
هر 1000 تا بیشتر 50 تومن بیشتر برای هر پست
آمار سایت الان 4500 تاس

Last edited:

نوید ساکی

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من توانایی این کار رو دارم و تمایل دارم با شما کار کنم خواستین باهام تماس بگیرین 09378874679 منتظرم

mirzayi

Registered User
لایک‌ها
11
سلام:cowboy::cowboy:
من مدیر سایت زیر هستم
سايت بزرگ جي اس امي ها|gsmyha|موبايل
من سایتو کامل سئو کردم طوری که بعد از 10 ثانیه یا کمتر تو گوگل مطالب ارسالی ایندکس میشه
الان به یک نویسنده خیلی خوب نیاز دارم که داغ ترین مطالب اینترنتیو بندازه تو سایتم
من مطالب مجاز میخوام و خبری داغ مثلا زلزه تبریزو من خودم سریع انداختم میخوام سایتم جز اولی های اندکس مطالب جدید باشه
من به یک نویسنده خیلی خوب نیاز دارم و شرطی باش کار میکنم یعنی اگر مطالبش بازدید خوبی داشتن و سئو یا بهینه بودن مطالبش باش کار میکنم
خب هر کس میتونه این کارو کنه بگه و نمونه کار ها و سایت هایی که توش کار میکنه
هر کس رو انتخاب کردم یک هفته کار میکنه اگه خوب بود ادامه میده پول هم هر ماه میدم و بعد از کار
فقط به این نکته توجه کنید که اگر بازدیدم بالا نرفت منظور وروودی گوگل هست نصف مبلغو بش میدم
برای هر پست 100 تومن میدم
آمار سایت 1000 تا بیشتر شد پستی 150
هر 1000 تا بیشتر 50 تومن بیشتر برای هر پست
آمار سایت الان 4500 تاس

دوست عزیز بنده خودم مدیر چند سایت هستم. الان با این مبالغ کسی اونجوری که باب میل شماست پست نمیزنه. اگر دنبال ارتقا سایتتون هستید باید هزینه کنین.

kahkeshani

Registered User
لایک‌ها
1
من خودم نویسندم توی سایت های بزرگی هم پست دادم عمرا کسی بیاد اینجور کار کنه با این ول خرجی که میکنین اگرم بیاد مطمئا باش حرفه ای نیست کار خوب پوله خوب هم میخواد

AniuS

Registered User
لایک‌ها
671
نویسنده خیلی خیلی خوب پول خیلی خیلی خوبم میگیره !!
پولی که داری میدی یه کپی پیست کار قبول نمیکنه چه برسه نویسنده !!!

Corner

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
445
سايتت رو بزار در كوزه آبشو بخور

mirbest32

Registered User
لایک‌ها
893
دوست عزیز اگر کسی رو پیدا کردی به من هم معرفیش کن چون دارم یه سایت تخصصی موبایل میزنم به کارم میاد یه همچین آدمی:دی

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا