پرهام جان فکر منظورش اینایی باشه که یه track صوتی یه تیکه اس ( یعنی یه Mp3 گنده که جریان کامل یه کنسرته ، بجای اینکه چندتا Mp3جداگانه باشه ) ... برای اینا cue sheet می سازن تا بصورت مجازی بتونی به قسمت های مختلف این track دسترسی پیدا کنی ( یعنی توی این cue sheet ، نوشته که فلان آهنگ از دقیقه چند این track شروع میشه تا یه ضرب بپره اونجا ) ... ولی در واقعیت کل track یه تیکه اس و باید split بشه ...فایلهای CUE معمولا باید Image سی دی باشند. میشه اونها رو با یه Virtual CD Drive لود کرد و سپس با Media Player و یا نرمافزارهای دیگه Rip اشون کرد به MP3 یا WMA.
خوب اینو نمیدونستم و حالا میدانم! متشکرم عزیز!پرهام جان فکر منظورش اینایی باشه که یه track صوتی یه تیکه اس ( یعنی یه Mp3 گنده که جریان کامل یه کنسرته ، بجای اینکه چندتا Mp3جداگانه باشه ) ... برای اینا cue sheet می سازن تا بصورت مجازی بتونی به قسمت های مختلف این track دسترسی پیدا کنی ( یعنی توی این cue sheet ، نوشته که فلان آهنگ از دقیقه چند این track شروع میشه تا یه ضرب بپره اونجا ) ... ولی در واقعیت کل track یه تیکه اس و باید split بشه ...
البته شما هم کاملا درست میگی و اصلا شاید منظورش این باشه که شما میگی ...
یعنی بعد از اسپلیت هم cue هستش ؟ متاسفانه من الان خودم فایل cue ندارم که چکش کنم ولی یادمه این کار رو راه مینداخت ... تنظیماتش رو چک کردی ؟بله دقیقا منظورم همین هست من با Download MP3 Splitter & Joiner قسمتی از یک آهنگ رو جدا کردم که وقتی save میکنم CUE هست.
خوب اینو نمیدونستم و حالا میدانم! متشکرم عزیز!
عجیبه ... ببین اگه پسوندش رو عوض کنی درست نمیشه ... ( شاید احمقانه به نظر بیاد ولی بهرحال ضرر نداره )بله
بعد از split کردن cue باید save بشه! یعنی save میشهو من نمیدونم که چطوری mp3 کنمش؟؟؟