• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نیاز به یک convertor

ly.comeng

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

برای تبدیل CUE File به mp3 چه convertor هست؟

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
البته جای این سوال تو بخش " موضوعات متفرقه " اس ...

بهرحال با این برنامه باید کار کنی که می تونی فایل های cue رو بگیره و اطلاعات track ها رو تشخیص بده و جداشون کنه ..

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
بله جاي اين پرسش در مسائل مربوط به كامپوتر است .

منتقل مي كنم تا اين دوستمان جوابهاي بهتري بگيرند .

Parham

Registered User
لایک‌ها
2
فایلهای CUE معمولا باید Image سی دی باشند. میشه اونها رو با یه Virtual CD Drive لود کرد و سپس با Media Player و یا نرم‌افزارهای دیگه Rip اشون کرد به MP3 یا WMA.

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
فایلهای CUE معمولا باید Image سی دی باشند. میشه اونها رو با یه Virtual CD Drive لود کرد و سپس با Media Player و یا نرم‌افزارهای دیگه Rip اشون کرد به MP3 یا WMA.
پرهام جان فکر منظورش اینایی باشه که یه track صوتی یه تیکه اس ( یعنی یه Mp3 گنده که جریان کامل یه کنسرته ، بجای اینکه چندتا Mp3جداگانه باشه ) ... برای اینا cue sheet می سازن تا بصورت مجازی بتونی به قسمت های مختلف این track دسترسی پیدا کنی ( یعنی توی این cue sheet ، نوشته که فلان آهنگ از دقیقه چند این track شروع میشه تا یه ضرب بپره اونجا ) ... ولی در واقعیت کل track یه تیکه اس و باید split بشه ...

البته شما هم کاملا درست میگی و اصلا شاید منظورش این باشه که شما میگی ...

Parham

Registered User
لایک‌ها
2
پرهام جان فکر منظورش اینایی باشه که یه track صوتی یه تیکه اس ( یعنی یه Mp3 گنده که جریان کامل یه کنسرته ، بجای اینکه چندتا Mp3جداگانه باشه ) ... برای اینا cue sheet می سازن تا بصورت مجازی بتونی به قسمت های مختلف این track دسترسی پیدا کنی ( یعنی توی این cue sheet ، نوشته که فلان آهنگ از دقیقه چند این track شروع میشه تا یه ضرب بپره اونجا ) ... ولی در واقعیت کل track یه تیکه اس و باید split بشه ...

البته شما هم کاملا درست میگی و اصلا شاید منظورش این باشه که شما میگی ...
خوب اینو نمیدونستم و حالا میدانم! متشکرم عزیز!

ly.comeng

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بله دقیقا منظورم همین هست

من با

Download MP3 Splitter & Joiner قسمتی از یک آهنگ رو جدا کردم که وقتی save میکنم CUE هست.

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
بله دقیقا منظورم همین هست من با Download MP3 Splitter & Joiner قسمتی از یک آهنگ رو جدا کردم که وقتی save میکنم CUE هست.
یعنی بعد از اسپلیت هم cue هستش ؟ متاسفانه من الان خودم فایل cue ندارم که چکش کنم ولی یادمه این کار رو راه مینداخت ... تنظیماتش رو چک کردی ؟

این نرم افزار
رو هم چک کن ...
خوب اینو نمیدونستم و حالا میدانم! متشکرم عزیز!
geminis.gif

ly.comeng

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بله

بعد از split کردن cue باید save بشه! یعنی save میشه:( و من نمیدونم که چطوری mp3 کنمش؟؟؟

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
بله

بعد از split کردن cue باید save بشه! یعنی save میشه:( و من نمیدونم که چطوری mp3 کنمش؟؟؟
عجیبه ... ببین اگه پسوندش رو عوض کنی درست نمیشه ... ( شاید احمقانه به نظر بیاد ولی بهرحال ضرر نداره )

این برنامه رو هم چک کن ..

اینجا ... 300 کیلوبایت

بالا