• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نیاز به 30 دلار

habiballahafg

Registered User
لایک‌ها
19
با سلام به همه دوستان من میخواهم از سایت خارجی خریدی انجام دهم به 30 دلار نیاز دارم و کسی هست که اکانت داشته باشه که 30 دلار توش موجودی باشه من اکانت ازش می خرم ترجیحا visa ,master باشه ولی اگه حساب های دیگه بود موردی نداره هرکی میخواد بفروشه به من پ خ بزنه

visaandmaster

Registered User
لایک‌ها
5
با سلام به همه دوستان من میخواهم از سایت خارجی خریدی انجام دهم به 30 دلار نیاز دارم و کسی هست که اکانت داشته باشه که 30 دلار توش موجودی باشه من اکانت ازش می خرم ترجیحا visa ,master باشه ولی اگه حساب های دیگه بود موردی نداره هرکی میخواد بفروشه به من پ خ بزنه

سلام دوست عزیز
من میتونم خرید شما رو فقط با ده هزار تومان کارمزد انجام بدم.
فقط کافیه مبلغ خریدتون رو با احتساب دلار روز +ده هزار تومان کارمزد به حساب من واریز کنید و اطلاعات پرداختتون رو واسم ارسال کنید.
خرید شما در کمتر از 1 ساعت انجام میشه.
امیدوارم که بتونم رضایت و اعتماد شما رو جلب کنم.
با تشکر
ویزا کارت | مستر کارت | ویزا کارت فیزیکی | ویزاکارت قابل شارژ

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
سلام دوست عزیز
من میتونم خرید شما رو فقط با ده هزار تومان کارمزد انجام بدم.
فقط کافیه مبلغ خریدتون رو با احتساب دلار روز +ده هزار تومان کارمزد به حساب من واریز کنید و اطلاعات پرداختتون رو واسم ارسال کنید.
خرید شما در کمتر از 1 ساعت انجام میشه.
امیدوارم که بتونم رضایت و اعتماد شما رو جلب کنم.
با تشکر

خیلی کم کارمزد میگیری :lol::lol:

IranVisacart

Registered User
لایک‌ها
15

visaandmaster

Registered User
لایک‌ها
5
يعني واقعا باور كردي كه كم كارمزد مي گيريد!؟؟
به جز اين ده هزار تومان باز هم سود هست؟ نكنه با دلار دولتي كار مي كنيد.

دوست عزیز
من برای هر خرید از 1$ تا 1000$ همین کارمزد رو میگیرم و فکر نمی کنم مبلغ زیادی باشه.
قیمت دلار هم رو سایتم هست و باز هم فکر نمی کنم هیچ کس قیمت دلارش از من پایین تر باشه اگه هست لطفا به من هم معرفی کنید.
ما روش هایی روبه کار میگیریم که حداقل سود رو از مشتری دریافت کنیم.
من در خدمتتون هستم دوست عزیز

IranVisacart

Registered User
لایک‌ها
15
دوست عزیز
من برای هر خرید از 1$ تا 1000$ همین کارمزد رو میگیرم و فکر نمی کنم مبلغ زیادی باشه.
قیمت دلار هم رو سایتم هست و باز هم فکر نمی کنم هیچ کس قیمت دلارش از من پایین تر باشه اگه هست لطفا به من هم معرفی کنید.
ما روش هایی روبه کار میگیریم که حداقل سود رو از مشتری دریافت کنیم.
من در خدمتتون هستم دوست عزیز

پس اگر اينقدر در مورد قيمت و خدماتتون مطمئن هستيد يك تاپيك جداگانه باز كنيد و تاپيكهاي تاريخ گذشته و انجام شده رو اسپم نكنيد.
نظرات مشتري ها رو در مورد قيمت دلار و كارمزدتون خواهيد فهميد.
قيمت دلارتون خيلي جالبه. الان در سايت 1735 هست در حالي كه قيمت خريد و فروش بازار اسكناس بين 1750 تا 1780 هست. مثل اينكه جدي جدي به ارز دولتي دسترسي داريد.

visaandmaster

Registered User
لایک‌ها
5
پس اگر اينقدر در مورد قيمت و خدماتتون مطمئن هستيد يك تاپيك جداگانه باز كنيد و تاپيكهاي تاريخ گذشته و انجام شده رو اسپم نكنيد.
نظرات مشتري ها رو در مورد قيمت دلار و كارمزدتون خواهيد فهميد.
قيمت دلارتون خيلي جالبه. الان در سايت 1735 هست در حالي كه قيمت خريد و فروش بازار اسكناس بين 1750 تا 1780 هست. مثل اينكه جدي جدي به ارز دولتي دسترسي داريد.

این یکی از خدماتی از ماست که ما رو از همکارانمون پیش می اندازه و امیدوارم همه درکاراشون موفق باشن از جمله ما و شما دوست عزیز

بالا