• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نیاز به html editor خوب مقالات فارسی

hamids54

Registered User
لایک‌ها
0
سلام

روی سایت ما یک برنامه html editor نصب شده... اما ما مرتب با اون مشکل داریم به این ترتیب که ادیت مقاله های فارسی با اون خیلی سخته گاهی همه چی بهم میریزه فکر کنم بیشتر برای ادیت مقالات انگلیسی باشه...ممکنه یک نفر از دوستان یک برنامه خوب برای ادیت مقاله های فارسی به من معرفی کنن تا از برنامه نویسمون خواهش کنم اونو نصب کنه... البته نسخه هائی که جوابشو پس داده باشه و همه ازش راضی باشن...

neopersia

Registered User
لایک‌ها
2
از ادیتوری که از با سایت در اختیار مشتری قرار می گیره به دلیل تفاوت تو engoding نمی شه به راحتی برای ویرایش صفحات فارسی استفاده کرد.
در عوض می تونی از فرانت پیج استفاده کنی. به غیر از فرانت پیج می تونی از Macromedia Dreamweaver استفاده کنی که به نظر من از فرانت پیج بهتر جواب میده

IranSpirit

Registered User
لایک‌ها
0
فقط notepad یا editor اپرا 9

neopersia

Registered User
لایک‌ها
2
فقط notepad یا editor اپرا 9

درسته که با نوشتن کد با دست و بدون کمک برنامه ها کار ممکنه حرفه ای تر به نظر برسه ولی نمیشه صفحه های که به طراحی زیاد نیاز دارند با این روش طراحی بشه
اینجوری طراحی یه صفحه نصف عمر آدم رو تلف می کنه
اگه می خوای تمام کدا رو خودت بنویسی اشکالی نداره ولی می تونی برای سرعت بخشیدن به کار از برنامه هایی مثل
Dreamweaver کمک بگیری تا کدها رو سریعتر وارد کنی

البته این تجربه شخصی منه و ممکنه شما اونو قبول نداشته باشی
من فقط نظرمو گفتم

hamids54

Registered User
لایک‌ها
0
ممنون از اینکه جواب دادی...
من که خودم برنامه بلد نیستم... باید به همکار برنامه نویسمون این مسئله رو مطرح کنم.. که فعلا هم امکان نداره
چون ارتباطمون موقتا قطع شده....

می خواستم بدونم برنامه آماده ای به همین منظور هست که به جای ادیتور انگلیسی موجود نصب بشه؟ یادمه قبلا
از کسی که ازش دامین خریدم... یک برنامه mt فارسی رایگان به من معرفی کرد که خیلی کارها باهاش انجام میدادم... و یکی از قابلیت هاش داشتن ادیتور خوب فارسی بود و اصلا مشکلی نداشتم... ولی دیگه با اون برنامه کار نمیکنم و حتی اسم اون شرکتو یادم رفته...

بالا