• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نیاز به PHP کار جهت ادیت قالب

GreenRoad

Registered User
لایک‌ها
79
سلام
من یک اسکریپت از سایت codecanyon گرفتم و فعلا میخواستم توش فقط 2 تا تغییر ایجاد شه :
1- اینکه تو سایت یک بخش گذاشت که بشه برای بی نهایت محصول، صفحه بیوگرافی داشت و به صورت مجزا برای هر کدوم متن نوشت و عکس قرار داد. خود دکمه ی مثلا Biography ( یا هر چیزی که خود ادمین انتخاب خواهد کرد ) یک جای خوب در صفحه ی اول قرار داده شه که با کلیک روش، اسم های زیر مجموعه ها بیاد و بشه تو هر کدوم رفت و اطلاعات رو خوند و عکس ها رو دید.
2- همین طور پنجره ی لیست کتگوری بالای سایت هم بجای مدل عمودی که هست ، بشه افقی و یک چیز شکیل در بیاد. ( یک چیزی مثل منوی بالای دی ج ی کا لا )
ضمنا سایت بنده که این قالب روش هست کاملا انگلیسیه و از گفتن نام اون همواره معذورم ، لذا نیازه که فرد به من بخش درست شده رو بده و با راهنمایی های دقیقش من اون رو جایگزین در اسکریپت فعلی کنم ، تا هم چیزی بهم نخوره و هم کار ما برای این دو قسمت راه بیفته.
در آخر هم لازمه خاطر نشان کنم که میخواهم هزینه اش کم باشه و اگه با رقم بسیار پایین و در عین حال با کار بی نقص انجام بشه ، میشه همیشه مشتری بود و به صورت مستمر بر روی اسکریپت کار کرد و سفارش داد.

اینم آدرس اسکریپت و دمو برای گویا بودن مطلب : لینک
با تشکر

SRHSoft

Registered User
لایک‌ها
48
اسم اسکریپت رو بدید تا بررسی بشه

GreenRoad

Registered User
لایک‌ها
79
اسم اسکریپت رو بدید تا بررسی بشه
عزیز اون بالا لینک demo که هم اسم هست هم دموی خود اسکریپت هم سایت سازنده و همه چیز مربوط به اسکریپت داده شده ...!
لینک
اسم هم همون طور که در دمو میبینید : digital download pro

GreenRoad

Registered User
لایک‌ها
79
سلام.اختصاصی بدید بنوسم انقدرم اذیت نیشین :)
سلام
عزیز اسکریپت خریداری شده ! دیگه نیازی به نوشتن و هزار جور دردسرش نیست
فقط احتیاجه یک خدا خیرش بده ای ، این منوی بالای سایت رو از عموی واسه ما بکنه افقی .... بعد هم قیمتش منصفانه و کارش هم خوب باشه دیگه مشتری ثابت میشیم تا اسکریپت رو خورده خورده تبدیل کنیم به چیزی که کاملا میخوایم ...
اگه هستی عزیز لطفا پی ام بده

GreenRoad

Registered User
لایک‌ها
79
بعضی از افراد رقم های نجومی و غیرمنطقی و منصفانه ی 300 و 400 هزار تومان را گفتند ...
والا افقی کردنه یک منوی عمودی هر چقدر هم بگیم قالب تنظیمات داره و کار داره و .... باز نصف این میزان ها هم نمیشه هزینه اش
لطفا برای مبلغ زیر 100 تومان پیشنهاد بدید که ایشالا بتونیم مشتری ثابت هم بشیم ... هرچقدر کار بهتر و هزینه منصفانه باشه، هم ما مشتری ثابت شما میشیم و هم معرفی میشید به افراد دیگه و سفارش برای شما زیاد خواهد شد ...

Zick.ir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
در تماس باشید براتون انجام میدم

بالا