• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نیاز به phpmy admin بر روی IIS دارم کمک کنید لطفا

amir00

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من دارم برنامه نویسی پی اچ پی را یاد می گیرم و برای همین php را روی IIS نصب کرده ام.
اکنون به بانک اطلاعاتی Mysql نیاز دارم.
در کتاب آموزشی من فقط نوشته شده که Mysql را اینگونه نصب میکنیم و یک آیکون مخصوص mysql کنار ساعت فعال می شود و من هم همین کارها را انجام دادم ولی نمی توانم با بانک اطلاعاتی کار کنم.
اکنون می خواهم یک سیستم مدیریت نصب کنم که نیاز به mysql و همچنین phpmyadmin دارم .
برای این این کار سیستم easyphp را نصب کردم و همچنین Xampp را ولی به کار من جواب ندادند و نیاز به نصب phpMyadmin بر روی ISS دارم.
دوستانی که این کاره هستند می توانند مرا راهنمایی کنند که چگونه می توانم این کار را انجام دهم؟
آیا باید phpmyadmin را از جای خاصی دانلود کنم؟ و چگونه می توانم آن را با ISS هماهنگ کنم؟

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
به نقل از amir00 :
سلام
من دارم برنامه نویسی پی اچ پی را یاد می گیرم و برای همین php را روی IIS نصب کرده ام.
اکنون به بانک اطلاعاتی Mysql نیاز دارم.
در کتاب آموزشی من فقط نوشته شده که Mysql را اینگونه نصب میکنیم و یک آیکون مخصوص mysql کنار ساعت فعال می شود و من هم همین کارها را انجام دادم ولی نمی توانم با بانک اطلاعاتی کار کنم.
اکنون می خواهم یک سیستم مدیریت نصب کنم که نیاز به mysql و همچنین phpmyadmin دارم .
برای این این کار سیستم easyphp را نصب کردم و همچنین Xampp را ولی به کار من جواب ندادند و نیاز به نصب phpMyadmin بر روی ISS دارم.
دوستانی که این کاره هستند می توانند مرا راهنمایی کنند که چگونه می توانم این کار را انجام دهم؟
آیا باید phpmyadmin را از جای خاصی دانلود کنم؟ و چگونه می توانم آن را با ISS هماهنگ کنم؟
از این منجر ها برای mysql فراوون تو نت هست ! phpmyadmin که چیزی نیست !
**چرا آخه از پکیج های آماده مثل زامپ استفاده نمیکنی؟

amir00

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بابا شاهد من فکر کردم فقط در بخش ام تی میاین

شاهد جان نوشتم که من میخواستم ام تی نصب کنم که با اونها مشکل پیدا کردم
و ام تی را روی iss به آسانی نصب کردم البته با بانک اطلاعاتی که در یک پوشه خود ام تی آنرا پشتیبانی میکند ولی اکنون برای اینکه نیاز دارم بعد از تغییرات ، بانک اطلاعاتی را به سرور منتقل کنم به phpmy admin نیاز پیدا کردم

آیا امکان داره از بین این چندتا منیجر یکی که راحت بتونم روی iss نصبش کنم را بهم معرفی کنید؟

amir00

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فکر کنم یک بار به شما مشکلم را در نصب بر روی easyphp گفتم که پرل تفسیر نمیکنه صفحات را و فرمودین که در تسک منیجر perl را بر روی high قرار بدهم اما نتوانستم چون ارور میداد

بر نصب ام تی بر روی iis هم همین مشکل را داشتم ولی به جای perl.exe از perlis.dll استفاده کردم درست شد که در easyphp نمیتونم از اون dll استفاده کنم

بالا