• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نیاز شدید به راهنمایی شما

nimarest

Registered User
لایک‌ها
9
سلام بچه ها من یه سایت آنلاین مارکتینگ راه انداختم مثل ebay.com که تو شکاربرا میتونن عضو شن و به خرید و فروش بپردازن. کلی هم تبلیغ دادم و روزانه کلی هم بازدیدکننده داره سایتم. اما یه مشکل خیلی خیلی بزرگی هستش. سایت هرچی بازدیدکننده داشته باشه ولی عضو نداشته باشه به هیچ دردی نمیخوره! من بازدیدکننده هام هیچکدوم عضو نمیشن. کلی سعی کردم که نقوص سایتمو برطرف کنم بازم نشد! آدرس سایتمو میدم برین ببینین کمی و کسریش چیه و پیشنهاد بدین که برا جذب کاربر چیکار باید بکنم. بدجور گیر کردم توروخدا راهنماییم کنین.

آدرس سایت: !نیمارست! | خرید و فروش, حراجی آنلاین, کالایتان را هر چیزی که باشد کاملا رایگان به فروش بگذارید
nimarest.com

فقط هرچی راه و روش بلدین بذارین جلوم که بدجور نیز دارم بهشون.

Hasam

Registered User
لایک‌ها
159
سلام بچه ها من یه سایت آنلاین مارکتینگ راه انداختم مثل ebay.com که تو شکاربرا میتونن عضو شن و به خرید و فروش بپردازن. کلی هم تبلیغ دادم و روزانه کلی هم بازدیدکننده داره سایتم. اما یه مشکل خیلی خیلی بزرگی هستش. سایت هرچی بازدیدکننده داشته باشه ولی عضو نداشته باشه به هیچ دردی نمیخوره! من بازدیدکننده هام هیچکدوم عضو نمیشن. کلی سعی کردم که نقوص سایتمو برطرف کنم بازم نشد! آدرس سایتمو میدم برین ببینین کمی و کسریش چیه و پیشنهاد بدین که برا جذب کاربر چیکار باید بکنم. بدجور گیر کردم توروخدا راهنماییم کنین.

آدرس سایت: !نیمارست! | خرید و فروش, حراجی آنلاین, کالایتان را هر چیزی که باشد کاملا رایگان به فروش بگذارید
nimarest.com

فقط هرچی راه و روش بلدین بذارین جلوم که بدجور نیز دارم بهشون.

برای عضویت کاربران می‌تونید از امکانات ویژه استفاده کنید. مثلا 10 روز نمایش آگهی در صفحه اصلی هزاران روش دیگه (مثلاً پاپ‌آپ برای عضویت با عناوینی که همه روز می‌بینیم -و شاید بیزار باشیم از اون‌ها- = "شما برنده شدید!")

برای چنین سایت‌هایی کمی زمان نیاز هست تا جا بیافتند.

پ.ن: با توجه به رنک ایران الکسای سایت شما (83,307#)، بازدید تقریبی سایت شما پایین هست. حالا نمیدونم منظور شما از کلی بازدید چه بوده؟
کلی هم تبلیغ دادم و روزانه کلی هم بازدیدکننده داره سایتم

---
یک راه دیگه: بدید یک بات برای شما بنویسند که آگهی‌های روز سایت‌های دیگه رو به دیتابیس شما وارد که. اینطور ایندکس سایت رو میتونید بالا ببرید.

nimarest

Registered User
لایک‌ها
9
برای عضویت کاربران می‌تونید از امکانات ویژه استفاده کنید. مثلا 10 روز نمایش آگهی در صفحه اصلی هزاران روش دیگه (مثلاً پاپ‌آپ برای عضویت با عناوینی که همه روز می‌بینیم -و شاید بیزار باشیم از اون‌ها- = "شما برنده شدید!")

برای چنین سایت‌هایی کمی زمان نیاز هست تا جا بیافتند.

پ.ن: با توجه به رنک ایران الکسای سایت شما (83,307#)، بازدید تقریبی سایت شما پایین هست. حالا نمیدونم منظور شما از کلی بازدید چه بوده؟

---
یک راه دیگه: بدید یک بات برای شما بنویسند که آگهی‌های روز سایت‌های دیگه رو به دیتابیس شما وارد که. اینطور ایندکس سایت رو میتونید بالا ببرید.

اقعا ممنون بابت راهنماییت اما گفتم که سایت تازه تاسیسه و تازه 5 روزه که تبلیغ دادیم. سایت یه هفته ست که راه افتاده. جالب اینجاست که تو این پنج روز که تبلیغ دادیم رتبه الکسامون تو ایران از 270000 رسیده به 83000 و رتبه الکسای جهانیمون از 37000000 رسیده به 5700000 که این پیشرفت خیلی خوبیه, آمار وبگذرمونم روزانه حدود 450 ip رو نشون میده که به نوبه خودش عالیه اما حیف که کاربر نداریم:(
انواع روشا از جمله دعتنامه رو هم انجام دادیم... شاید حق با شماست باید یکم حدودا چند ماه صبر کنم چون اینطور سایتا زمان میبرن که جا بیفتن...

میشه یکم بیشتر راجع به بات ها توضیح بدی؟ چطور میتونم انجامش بدم و این چیزا؟

MozikShop

Registered User
لایک‌ها
67
به نظر من عضویت رو جذاب کنید و ساده

Hasam

Registered User
لایک‌ها
159
اقعا ممنون بابت راهنماییت اما گفتم که سایت تازه تاسیسه و تازه 5 روزه که تبلیغ دادیم. سایت یه هفته ست که راه افتاده. جالب اینجاست که تو این پنج روز که تبلیغ دادیم رتبه الکسامون تو ایران از 270000 رسیده به 83000 و رتبه الکسای جهانیمون از 37000000 رسیده به 5700000 که این پیشرفت خیلی خوبیه, آمار وبگذرمونم روزانه حدود 450 ip رو نشون میده که به نوبه خودش عالیه اما حیف که کاربر نداریم:(
انواع روشا از جمله دعتنامه رو هم انجام دادیم... شاید حق با شماست باید یکم حدودا چند ماه صبر کنم چون اینطور سایتا زمان میبرن که جا بیفتن...

میشه یکم بیشتر راجع به بات ها توضیح بدی؟ چطور میتونم انجامش بدم و این چیزا؟

خواهش می‌کنم
منظورم crawler bot بود. اگر به برنامه‌نویسی آشنایی دارید می‌تونید انجام بدید.

کارش این هست که وارد سایت‌های آگهی (برای مثال ایستگاه) می‌شود و آگهی‌های اون سایت‌ها رو در سیستم شما یا همان متن و تصویر و توضیح و اطلاعات اضافه می کند. با این روش میتونید ایندکس سایت در موتور‌های جستجو رو بالا ببرید.

nimarest

Registered User
لایک‌ها
9
خواهش می‌کنم
منظورم crawler bot بود. اگر به برنامه‌نویسی آشنایی دارید می‌تونید انجام بدید.

کارش این هست که وارد سایت‌های آگهی (برای مثال ایستگاه) می‌شود و آگهی‌های اون سایت‌ها رو در سیستم شما یا همان متن و تصویر و توضیح و اطلاعات اضافه می کند. با این روش میتونید ایندکس سایت در موتور‌های جستجو رو بالا ببرید.

فرمایشتون کاملا صحیحه اما فقط یه مشکل هستش و اون اینه که سایت من مثل ایسام یا ebay.com هستش. اگه من با بات انجامش بدم و یه کاربر از فلان کالا خوشش اومد و سفارش داد فروشنده باید کالا رو به دست خریدار برسونه چون کاربر با خرید کل مبلغ رو به حساب سایت واریز میکنه و فروشنده میبایستی کالا رو به دست خریدار برسونه و بعدش پولشو از سایت بگیره! سایت من یه سایت مناقصه عمومی مثل istgah.com نیستش. همین شده دردسرم! میتونم با کاربرای سایتای دیگه حرف بزنم که کالاهاشونو من بفروشم؟
راستی پاپ آپی رو که گفته بودین رو برا عضویت گذاشتم که شما برنده شدید و این چیزا فقط تو مرورگر من کار نمیکنه ... شما یه سری بزنین ببینین برا شمام کار نمیکنه یا کار میکنه پاپ آپ؟ البته کوکی دار هستش و برا هر ip در 24 ساعت فقط یه بار میتونه باز شه مگر اینکه کاربر کوکی ها رو پاک کنه.
باز لطفا راهنماییم کنین با توجه به چیزایی که گفتم ممنون میشم.

بالا