• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نیاز فوری به افزونه

nika94

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
58
سلام
نیازه به یه افزونه دارم برای ساخت کد پخش آنلاین برای وبلاگ ها.
میخوام کاراییش به این صورت باشه که توی هر نوشته اتومات من لینک موزیک را بهش بدم و این افزونه کد پخش آنلاین موزیک را بسازه.
خودم هیچ افزونه ای در این راستا سراغ ندارم.افزونه ای مناسب کار من سراغ دارید؟

radair

Registered User
لایک‌ها
82
سلام

چنین افزونه ای نیست

باید یه کد آماده کنید و دستی فقط لینک موزیکش را تغییر بدهید

موفق باشید

nika94

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
58
سلام

چنین افزونه ای نیست

باید یه کد آماده کنید و دستی فقط لینک موزیکش را تغییر بدهید

موفق باشید

سلام
من از این کد استفاده میکنم ولی موزیکم را پخش نمیکنه.نمیخوام تو هر پستم یه تبلیغ از سایت هایی که این کد را منتشر میکنند وجود داشته باشه.شما کدی در این راستا دارید بهم بدین؟
همچنین از این کد واسه این که موزیکم را کپی کنن استفاده میکنم ولی اجرا نمیشه.احتمالش هست که از هاستم باشه؟

کد:
<div align=”center”><object id=”dewplayer” name=”dewplayer” data=”تصویر فلش موزیک پلیر” width=”160″ height=”20″ type=”application/x-shockwave-flash”><param name=”wmode” value=”transparent”></param><param name=”movie” value=”تصویر فلش موزیک پلیر”></param><param name=”flashvars” value=”mp3=لینک موزیک&autostart=1&autoreplay=1&showtime=1&randomplay=1″></param></object></div><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br />

البته الان اینجا لینک ها را حذف کردم.منتظر راهنمایی شما هستم؟

-یه چیز دیگه واسه من جالب شده!من دقیقا لینک موزیک را که توی پستم کپی پست میکنم خودش یه موزیک پلیر میسازه!البته قبلا افزونه HTML5 jQuery Audio Player را نصب کردم دیدم حتی لینک دانلود را که به متن میدم به پلیر تبدیل میکنه به همین خاطر حذفش کردم.نمیدونم این اتفاق حاضر که لینک به موزیک پلیر تبدیل میشه به خاطر افزونه خاصی هستش یا خود وردپرس این کار را میکنه.میتونید در این رابطه نیز راهنمایی کنید؟

بالا