• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نیاز فوری به برنامه نویس پی اچ پی

sunyboy2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام بنده یک سایت جامعه مجازی دارم که از سیستم SocialEngin استفاده میکنه ما میخوام سیستم چت روم Pro Chat Rooms4.2 یعنی این سیستم چت روم به دیتا بیس سیستم SocialEngin متصل بشه که اعضا با کلیک روی لینک چت روم مستقیم وارد چت روم بشن بدون اینکه دوباره در چت روم هم ثبت نام کنن!! دوستانی که می تونن اینکار برای ما انجام بدن لطفا به بنده پی ام بدن البته اینو بگم که ما میخوام بصورت عضو وارد چت روم بشن نه اینکه بصورت مهمان وارد بشن!!

با تشکر

MD66

Registered User
لایک‌ها
205
سلام.چقدر می خواین هزینه کنین؟

cyber boy

Registered User
لایک‌ها
7
به آی دی یاهوی من تماس بگیرید ، انجام میدم.

تخصصم modify و debug کردنه SE ه .

sunyboy2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خب دوستان این کار زیادی نمیخواد فقط باید چت یوزر و پس کاربران را از دیتا بیس سوشیل انجین بخونه همین

sunyboy2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کس دیگری نیست؟ آقا کارمون لنگ مونده:wacko:

MD66

Registered User
لایک‌ها
205
من باید اسکریپت ها رو ببینم.اگه میخواین تا 100 تومن خرج کنین اصلا واسم صرف نمیکنه.همین الان بگم. باید ببینم سیستمشون چجوریه شاید خیلی آسون باشه شایدم...
ولی هر چی باشه من واسه کمتر از 100 تومن اصلا اسکریپت رو دانلود هم نمی کنم چی برسه وقت بزارم . اگه خواستین آپلود کنین هر دوشون رو تا روش کار کنم.
با تشکر

Last edited:

mohsen85

Registered User
لایک‌ها
0
حاجی من قبلا انجامش دادم، هیچ موردی نداره! free 4 u!
به شرط اینکه بعدنا، یه لینک از ساییت به سایت ما بدی!

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
کار سختی نیست ! چت رو رو آپلود کنید . ببینم قیمت بدم .

با عرض معذرت از استارتر تایپیک !

سوال من اینه که : هر نوع سیستم چتی که باشه شما میتونی با مثلا انجمن Match کنی؟ که یوزری که توی انجمن هست و عضو هم هست با همون یوزر وارد قیمت چت بشه؟:)

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
با عرض معذرت از استارتر تایپیک !

سوال من اینه که : هر نوع سیستم چتی که باشه شما میتونی با مثلا انجمن Match کنی؟ که یوزری که توی انجمن هست و عضو هم هست با همون یوزر وارد قیمت چت بشه؟:)

فکر میکنم انجمن شما وی بولتین باشه . برای اینجام این کار نیاز هست که به توابع و کلاس های اون دسترسی داشته باشم . من رفتم تو سایتش فقط برای ورژن 4 بود و به سایر بخش ها دسترسی نداشتم ... شما که اکانت داری برای ورژن 3.7 و 3.8 ببین هست ؟:دی

این ورژن 4 بود

http://members.vbulletin.com/api/

Last edited:

MD66

Registered User
لایک‌ها
205
بابا این کارا چیه معلومه دیگه

یوزرها یه جا ذخیره میشن توی دیتا بیس درسته. خوب موقع لوگین چت روم یه کوئری می زنی میگی اگه یوزر و پسورد توی جدول وی بی بالتین بود وارد شه
دیگه این حرفارو نداره که.

Cyber.Back

Registered User
لایک‌ها
33
والا تاجایی که میدونم پسورد ویبولتین به صورتMD5-Salt هست و بخوام تخصصی تر بگم میشه به این صورت :

حالا این سیستم چت شما احتمالا پسورد هایی که میسازه یا به صورت Text plan هست یا نهایتش MD5 یا..

حالا این وسط وقتی این 2 تا باهم مچ شدن تو چت روم وقتی یه یوزر اضافه بشه ایا تو انجمن هم یوزر اضافه میشه ؟

چون بعید میدونم به این دلیلی که گفتم ! چون دیتابیس انجمن بخواد دیتابیس چت روم رو چک کنه column به نام salt پیدا نمیکنه !

خوب این وسط چه اتفاقی میفته ؟

حالا وقتی تو ویبولتین کسی یوزر میسازه پس تو CMS چت روم شما باس یوزر براش ساخته بشه ! یعنی تو دیتابیسش

خوب بازم یکم ناجوره

من برنامامه نویسی php انجام ندادم و نمیدونم به چه صورت هست دوستان برنامه نویس یکم شفاف سازی کنن :x

باتشکر..

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
والا تاجایی که میدونم پسورد ویبولتین به صورتMD5-Salt هست و بخوام تخصصی تر بگم میشه به این صورت :

حالا این سیستم چت شما احتمالا پسورد هایی که میسازه یا به صورت Text plan هست یا نهایتش MD5 یا..

حالا این وسط وقتی این 2 تا باهم مچ شدن تو چت روم وقتی یه یوزر اضافه بشه ایا تو انجمن هم یوزر اضافه میشه ؟

چون بعید میدونم به این دلیلی که گفتم ! چون دیتابیس انجمن بخواد دیتابیس چت روم رو چک کنه column به نام salt پیدا نمیکنه !

خوب این وسط چه اتفاقی میفته ؟

حالا وقتی تو ویبولتین کسی یوزر میسازه پس تو CMS چت روم شما باس یوزر براش ساخته بشه ! یعنی تو دیتابیسش

خوب بازم یکم ناجوره

من برنامامه نویسی php انجام ندادم و نمیدونم به چه صورت هست دوستان برنامه نویس یکم شفاف سازی کنن :x

باتشکر..

مطمئنی اونه ؟!

خب اصلا کسی از طریق سیستم چت عضو نمیشه !

همه از طریق فروم عضو میشن

ولی تو سیستم چت باید با استفاده از توابع وی بولتین تایید هویت بشه (یا اگه لوگین کرده بود شناخته بشه )

این کار رو با زدن یک کوئری نمیشه انجام داد

بالا