• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نیاز فوری به یک فلش ساده

mozaso0

Registered User
لایک‌ها
27
سلام به همه
سه شنبه من باید یک، به اصطلاح پروژه تحویل بدم به جناب استاد که احتیاج به رسم در فلش داره که منم بلد نیستم ... یک انیمشن فلش که دو تا آدم با توپ به هم هد بزنن، هر چقدر گشتم پیدا نکردم، یعنی سایتی رو هم نمیشناختم که داشته باشه ...
اگر کسی چنین موضوعی داره ( انیمشن فلش که دو تا آدم با توپ به هم هد بزنن ) یه کمکی یا یه راهنمایی میکنه چون من دیگه وقت ندارم :( .مرسی ...

omidco2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
بابا کاری نداره که عزیز ، فلشم اینستال نیست وگرنه برات انجام میدادم حالا بهت میگم .

ببین اول از همه 2 تا آدم رو به رو هم بکش . بعد از آدم اولیه تو فریم اول یه توپ بکش (یه دایره) به همین ترتیب رو هر فریم ، توپ رو یه کوچولو ببر جلو . به همین ترتیب ادامه بده تا توپت برسه به آدم دومیه !

حالا وقتی play بزنی ، حرکت رو میبنی که توپ در حال گردشه ! انگار این هد میزنه اونم هد میزنه!

البته این سادشه میتونی به آدمات هم حرکت بدی .

---

میتونم بپرسم این درس واسه دانشگاهه یا جای خصوصی ؟

mozaso0

Registered User
لایک‌ها
27
بابا کاری نداره که عزیز ، فلشم اینستال نیست وگرنه برات انجام میدادم حالا بهت میگم .
ببین اول از همه 2 تا آدم رو به رو هم بکش . بعد از آدم اولیه تو فریم اول یه توپ بکش (یه دایره) به همین ترتیب رو هر فریم ، توپ رو یه کوچولو ببر جلو . به همین ترتیب ادامه بده تا توپت برسه به آدم دومیه !
حالا وقتی play بزنی ، حرکت رو میبنی که توپ در حال گردشه ! انگار این هد میزنه اونم هد میزنه!
البته این سادشه میتونی به آدمات هم حرکت بدی .

---

میتونم بپرسم این درس واسه دانشگاهه یا جای خصوصی ؟

فهمیدم چظوری میگی ولی آدمش بیریخت در میاد، بعد نمیشه تو حین هد زدنش کمی هم حرکت داشته باشه...
واسه پروژه آزمایشگاه گرافیکه لعنتی :( ....

Bahram.ws

Registered User
لایک‌ها
73
راستش دلم واست سوخت اينو برات زدم;)

فایل های ضمیمه

• Desktop.zip
    11.4 KB · نمایش ها: 59

ODE112

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,288

mozaso0

Registered User
لایک‌ها
27
راستش دلم واست سوخت اينو برات زدم;)

آقا یه دنیا ممنون، خیلی باحاله :D ، قبله اینکه برم اینو دیدم و دانلود کردم ... با روحیه ای باز رفتم به سوی دانشگاه خراب شده :D .... Xneo جان واقعا دستت درد نکنه، خیلی عالی بود، آقا جبران کنیم واقعا :blush: ...

Bahram.ws

Registered User
لایک‌ها
73
خواهش، ايشالا كه كارت رو راه بندازه

بالا