• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نیاز فوری به 20 دلار ناقابل

206_mashhadi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام . لطفا اگه میشه 20 دلار به من قرض بدید چون میخوام واقعا تجارت رو شروع کنم . یعنی این 20 دلار رو آزمایشی میخوام ببینم اگه جواب داد سرمایه گذاری کنم . واقعا نیاز دارم . حالا 10 دلار هم داشتید بازم خوبه . مرسی . قول میدم در صورت موفقیت پول رو بهتون برگردونم.
شماره اکانت ایگلد من : 1515221 به نام Ali_account هست .

egold4ucom

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از 206_mashhadi :
با سلام . لطفا اگه میشه 20 دلار به من قرض بدید چون میخوام واقعا تجارت رو شروع کنم . یعنی این 20 دلار رو آزمایشی میخوام ببینم اگه جواب داد سرمایه گذاری کنم . واقعا نیاز دارم . حالا 10 دلار هم داشتید بازم خوبه . مرسی . قول میدم در صورت موفقیت پول رو بهتون برگردونم.

قول میدم در صورت موفقیت پول رو بهتون برگردونم.

این قسمت قرمز رنگش منو کشته! یعنی ...

saeid.z

Registered User
لایک‌ها
3
201.gif

يه نفر هست تو خيابونا مغازه ها اكثرا به جوونا گير ميده . ميرسه به آدم ميگه آقا ببخشيد 1000 تومن پول خورد داريد طرف ميگه بله خواهش ميكنم بفرماييد بعد هاج و واج نگاه ميكنه ميبينه طرف رفت يه رويي ام داره هر چه قدر از شركت ميندازمش بيرون دوباره چند روز بعد پيداش ميشه

89.gif

fotocopy

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
42
اخطار: این کار ها توی فروم مجاز نیست

egold4ucom

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از fotocopy :
اخطار: این کار ها توی فروم مجاز نیست
سلام
فتوکپی جان این یوزر ها را به نظر من delete کنی بهتره.طرف کلا 4 تا پیام اینجا داره و آمده میگه 20 دلار قرض بدید من باهاش کار کنم اگر سود کردم اصل پولتون را بر می گردونم و اگر هم ضرر کردم به درک چون پول شما بوده!

egold4ucom

Registered User
لایک‌ها
0
در ضمن توصیه می کنم همین 4 تا پیام این بنده خدا را ببینید چی بوده! من همین الان دیدم.خیلی با حال بود!

persian-earning

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
1
البته آدم نبايد پشت سر كسي اينجوري صحبت كنه!!!!
بر فرض مثال كه واقعا ايشان حرفي كه زده صد در صد درست باشه در اين زمونه هيچ كس نمياد اعتماد كنه كه به كسي كه ميگه مي خوام تجارتي را شروع كنم كه ارزش نداره از جيب خودم پول بزارم!!!

navdl

Registered User
لایک‌ها
3
حالا چرا با پول قرضی ؟؟؟؟؟
چرا با پول خودت تجارت نمیکنی ؟؟؟؟
در ضمن با 20$ هم هیچ تجارت درستو درمونی نمیتونی بکنی!!!!

egold4ucom

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از persian-earning :
البته آدم نبايد پشت سر كسي اينجوري صحبت كنه!!!!
بر فرض مثال كه واقعا ايشان حرفي كه زده صد در صد درست باشه در اين زمونه هيچ كس نمياد اعتماد كنه كه به كسي كه ميگه مي خوام تجارتي را شروع كنم كه ارزش نداره از جيب خودم پول بزارم!!!

آخه یک موقعهایی کسانی کارهایی می کنند که دیگر دست هر چی هایپه از پشت می بندند و میشن سوپر هایپ.
طرف میگه 20 دلار بده!(یاد کارکتر اون برنامه طنز افتادم!) من باهاش میرم کار میکنم اگر سود کردم خوش به حالتون میشه(دقت کنید که خوش به حال شما میشه نه اون بنده خدا) چون اصل پولتون را بر میگردونم و اگر هم که ضرر کردم که دیگه خودتون بفهمید که دیگر پولی نیست که من به شما بگردونم و شما باید منو درک کنید دیگه!
و به همین راحتی یک user داریم اینجا به اسم سوپر هایپ.

اون وقت میگید چرا پشت سر دیگران غیبت کنید؟بابا ببخشید غیبت کردیم.

ببخشید دیگه واقعا! یک سالی هست که چند وقت یک دفعه یکی میاد و این کار را انجام میده در پی تی و پول تعدادی از دوستان را میخوره و ... و این حرفها تو گلوم بود که باید می گفتم.

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
به نقل از 206_mashhadi :
بیست دلار رو خوب بخر چرا قرض میگیری؟

egold4ucom

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از KOSLA :
حسابی آبروی مشهدی ها رو خریدیا!!!
233.gif
با این که مشهدی نیستم ولی مشهدی ها خیلی آدمهای با مرامی هم دارند

206_mashhadi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از navdl :
حالا چرا با پول قرضی ؟؟؟؟؟
چرا با پول خودت تجارت نمیکنی ؟؟؟؟
در ضمن با 20$ هم هیچ تجارت درستو درمونی نمیتونی بکنی!!!!

حا این شد سوال . پشت سر ما حرف نزنید .
آخه بانکا این روزا بسته اند و منم کارت ملی سیبا هنوز باز نکردم که پول رو سریع واریز کنم و خیلی باید صبر کنم . که زمان از دست میره و حوصله هم میخواد . گفتم از این طریق بیشتری بازده رو داره .
من با 20 دلار تجارت نمیکنم . میخوام واسه استارت یه تستر باشه جیگر

persian-earning

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
1
به نقل از egold4ucom :
آخه یک موقعهایی کسانی کارهایی می کنند که دیگر دست هر چی هایپه از پشت می بندند و میشن سوپر هایپ.
طرف میگه 20 دلار بده!(یاد کارکتر اون برنامه طنز افتادم!) من باهاش میرم کار میکنم اگر سود کردم خوش به حالتون میشه(دقت کنید که خوش به حال شما میشه نه اون بنده خدا) چون اصل پولتون را بر میگردونم و اگر هم که ضرر کردم که دیگه خودتون بفهمید که دیگر پولی نیست که من به شما بگردونم و شما باید منو درک کنید دیگه!
و به همین راحتی یک user داریم اینجا به اسم سوپر هایپ.

اون وقت میگید چرا پشت سر دیگران غیبت کنید؟بابا ببخشید غیبت کردیم.

ببخشید دیگه واقعا! یک سالی هست که چند وقت یک دفعه یکی میاد و این کار را انجام میده در پی تی و پول تعدادی از دوستان را میخوره و ... و این حرفها تو گلوم بود که باید می گفتم.
دوست عزيز حق با شماست!!!!
اگر اين بنده خدا مي گفت كه من پول نياز دارم و به من بدهيد من خودم شخصا بهش كمك مي كردم!!!
چطورم كه نمونه هاش را دم كنكور ديديم و دوستاني كه كارت بانك نداشتند و مي خواستند براي كنكور ثبت نام كنند خيلي از بچه ها براشون بدون اينكه بشناسند ثبت نام كردند!!!

ولي ايشون...........

e-goldirani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از 206_mashhadi :
تو چند قسط پرداخت ميكنيد ؟ :p
اگر خواستيد با بهره 50 درصدي بعد از 1 ماه من به شما ميدم ! البته بايد چك تظميني بهم بديد :happy:

بالا