• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نیاز یه یک برنامه نویس html

GAMELIVE

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام دوستان من یک پوسته html دارم واسه طراحی بنر قالب قبلیه سایت ای بنر هست اشون هم برای استفاده اجازه گرفتم فقط یک چیز رو نمی دونم چجوری تغییر بدم اون هم توی قسمت فرم سفارش و فرم تماس با ما هست. چجوری وقتی شخص فرم ها رو پر میکنه و روی دکمه ارسال میزنه فرم به ایمیل من ارسال بشه در حال حاظر با کلیک بر روی انا صفحه یافت نشد میزنه می خوام ایمیل من رو با هاش ست کنه ممنون اگه هرچه زودتر جواب بدین.

ebadgh

Registered User
لایک‌ها
11
دوست عزیز برای ارسال فرم‌ها نیاز به برنامه نویسی سمت سرور مانند php یا asp دارید.
سرچ بفرمایید: free php contact us form
نمونه‌های خوبی پیدا می‌کنید که می‌تونید روی هاست آپلود کنید و یادشون بگیرید

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
سلام دوستان من یک پوسته html دارم واسه طراحی بنر قالب قبلیه سایت ای بنر هست اشون هم برای استفاده اجازه گرفتم فقط یک چیز رو نمی دونم چجوری تغییر بدم اون هم توی قسمت فرم سفارش و فرم تماس با ما هست. چجوری وقتی شخص فرم ها رو پر میکنه و روی دکمه ارسال میزنه فرم به ایمیل من ارسال بشه در حال حاظر با کلیک بر روی انا صفحه یافت نشد میزنه می خوام ایمیل من رو با هاش ست کنه ممنون اگه هرچه زودتر جواب بدین.

همونطور که دوستمون اشاره کردند برای ارسال ایمیل شما باید برنامه نویسی سمت سرور انجام بدید که شامل اعتبارسنجی و سپس ارسال فرم هست

زبان برنامه نویسی سرور شما چیه؟

ارسال شده توسط برنامه تاپاتاک

بالا