موارد مربوط به نینجوتسو در این مکان مطرح شود
خوش آمدی به تاپیکدیروز استاژ فنی اصفهان تو شهر بهارستان برگزار شد با حضور استاد دهقانی نماینده رسمی نینجوتسو اصفهان و سنسی دهقانی و سنسی صفیان البته قرار بود استاد های دیگری هم بیان که انگاری مشکلی براشون پیش اومده بود و نیامدنبه هرحال خیلی استاژ پرباری بود)
عجب. من خبر نداشتم. استاد دهقانی ظاهرا تنها کسی هستند که از طرف آقای فرجی تایید میشند. با توجه به مشکلات اخیر آقایان خواجو با آقای فرجی قابل پیش بینی هم هست. اقای صفیان هم مربی خوبی هستند که با توجه به جوان بودنشون واقعا خوب باشگاه رو اداره میکنن و انگیزه خوبی دارند.دیروز استاژ فنی اصفهان تو شهر بهارستان برگزار شد با حضور استاد دهقانی نماینده رسمی نینجوتسو اصفهان و سنسی دهقانی و سنسی صفیان البته قرار بود استاد های دیگری هم بیان که انگاری مشکلی براشون پیش اومده بود و نیامدنبه هرحال خیلی استاژ پرباری بود)
سلام. خوش اومدین به تاپیک. نینجا در واقع اسم فاعلی کسانی هست که نینجوتسو کار میکنن! باشگاه که خیلی زیاده مخصوصا توی تهران و کرج ولی خب تقریبا این ورزشی که کار میشه توی ایران تنها اسم نینجوتسو رو یدک میکشه . با این حال همون هم یکی از مفرحترین و جذاب ترین ورزش های رزمی هست که میشه کار کرد توی ایران . توی تهران و کرج هم بسیار باشگاه زیاد هست. هر محله ای حداقل یک باشگاه رو داره. با این حال چون توی این رشته حداقل توی ایران آکروبات بسیار زیاد کار میشه شما بهتره باشگاهی رو انتخاب کنید که امکانات کافی واسه این جور حرکات رو داشته باشه...نینجوتسو همون نینجا هستش یعنی ؟
تهران جایی هست آموزش بدن ؟ من عاشق نینجا ها هستم
از نظر من نینجوتسو رو انتخاب کردی کار خوبی کردی ولی نینجوتسورو با مربی کار کن که واقعا استاد باشه. دان نداشته باشه ولی دانا باشهنینجوتسو همون نینجا هستش یعنی ؟
تهران جایی هست آموزش بدن ؟ من عاشق نینجا ها هستم
عمق وجود این مدرس نینجوسو هستاستاد میلاد اگر امکانش هست یه توضیح مفصل درمورد
مكتب هونتاي سيگا ريو نيشيكاي نينپو
بدهید. خیلی خوشحال میشم. میخوام عمق وجوده این مکتب و ظاهر اون رو بدونم
استاد من جناب احمد خواج.و بودند. مدتیه که به دلایلی باشگاه نمیرم. اون قضیه مشکلات هم بیشتر نظرم روی سنسی احمد بود که بهتره زیاد واردش نشیم. چه چیزهایی توی استاژ مطرح شد؟درود بر دوستان...جمعه 92/11/11 استاژ فنی در باشگاه شهدای گمنام بهارستان برگزار شد که علاوه بر سنسی دهقانی و سنسی صفیان قرار بود سنسی های دیگری نیز بیایند مانند سنسی یعقوب حیدری و امینی و ....در ضمن سنسی امیرحسین مرادی هم اومدن ولی خودشون نیومدن که کار کنند و فقط نگاه میکردن....سنسی صفیان میگفتند که به تمامی استادان خبر داده بودن از جمله استاد ابوذر خواجو(دلم براشون خیلی تنگ شده)...من اخر یه چیزو نفهمیدم که حدود 8 ماه پیش استاد ابوذر میگفتن که ایشون نماینده نینجوتسو اصفهان شدن و برای خودشون دفتر نینجوتسو زدن ولی با این حال هنوز جناب اقای دهقانی نماینده نینجوتسو هست!!!اقای سروش مگه استاد خواجو با کانچو فرجی مشکل پیدا کردن؟؟در ضمن میتونید بگید شما پیش چه استادی کار میکنید؟با سپاس
چه ربطی داره بوشیدو جان؟ اون زمان که جناب فرجی نینجوتسو رو وارد ایران کردند من هنوز به دنیا هم نیمده بودم ، و آقای فرجی هم زحمت زیادی کشیدند تا رشته رو جا انداختند ولی این دلیل نمیشه که چیزهایی که ایشون به اسم نینجوتسو به خورد شاگردانشون دادند رو هم به عنوان نینجوتسو قبول کنیم. دو سه بار اون بالا گفتم که همین الان هم رشته نینجوتسو یکی از مفرحترین رشته هاست و خیلی از شیرین ترین خاطران زندگی من هم توی باشگاه های این رشته بوده ولی آقای فرجی حق ندارند این چیزها رو به یک فرهنگ و شیوه کهن لینک کنند و از اسم اون سواستفاده کنند. مثلا میتونند اسمش رو بزارند فرج جوتسو و بسیار خوبه ولی استفاده از اسم ژاپن و ادعای دان 7 جهانی داشتن و استفاده از اسامی شیهان های بین المللی برای اثبات خوشون ، درست نیست.....آقا یه سوال دارم. اون زمانی که تازه نینجوتسوی کانچو فرجی اومده بود روی کار من و شما و دیگران کجا بودیم؟؟ هرکسی واسه خودش یه نظر شخصی داره. اون قدیم قدیما. مثلا دهه ی 80 یا 70 از نظر من خیلی نینجوتسو عالی بود. بیش از اندازه. هرچی بگم کم گفتم. نمیدونم چطور حرفم رو بیان کنم. ولی نینجوتسو واقعا یه صمیمیت داشت. کسی با کسی بد نبود. کسی کسی رو توی این سبک اذیت نمیکرد. هروقت یاد اونموقع ها میفتم واقعا اشکم درمیاد. خیلی خوب بود. همیشههههه آرزو داشتم یه وسیله ای بود باهاش برمیکشتم به اون زمان. خیلی خوب بود. یادش بخیر. نمیدونم الان چرا نینجوتسو اینطور شده! البته از سال85 به بعد افتضاح شد تا حدودی و یواش یواش بد و بدتر شد. ای کاش هیچوقت بهش وابسته نمیشدم و عاشقش نمیشدم... ای کاش برمیگشتیم به اون دوران
خیلی باحال بودچه ربطی داره بوشیدو جان؟ اون زمان که جناب فرجی نینجوتسو رو وارد ایران کردند من هنوز به دنیا هم نیمده بودم ، و آقای فرجی هم زحمت زیادی کشیدند تا رشته رو جا انداختند ولی این دلیل نمیشه که چیزهایی که ایشون به اسم نینجوتسو به خورد شاگردانشون دادند رو هم به عنوان نینجوتسو قبول کنیم. دو سه بار اون بالا گفتم که همین الان هم رشته نینجوتسو یکی از مفرحترین رشته هاست و خیلی از شیرین ترین خاطران زندگی من هم توی باشگاه های این رشته بوده ولی آقای فرجی حق ندارند این چیزها رو به یک فرهنگ و شیوه کهن لینک کنند و از اسم اون سواستفاده کنند. مثلا میتونند اسمش رو بزارند فرج جوتسو و بسیار خوبه ولی استفاده از اسم ژاپن و ادعای دان 7 جهانی داشتن و استفاده از اسامی شیهان های بین المللی برای اثبات خوشون ، درست نیست.....