• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

هارد اکسترنال پاسپورتی نو با3سال گارانتی(سفید) USB3 1T مناسب اپلی ها و نوت بوک دارها

R a x

Registered User
لایک‌ها
80
سلام یه هارد دارم واسه فروش اینه مدلش

DashDrive HV610 پازل زیبای ADATA - ADATA DashDrive HV610 - وب سایت تخصصی سخت افزار - اخبار - سخت‌افزار و دیجیتال
DashDrive HV610 USB 3.0 External Hard Drive is a Key Piece of Your Street Gear, Description, HV610, DashDrive™ , External Storage, ADATA Technology - the leading provider of DRAM modules, USB Flash drives, External Storage, Memory Cards, Solid Stat

قیمت هم پایه 290
فروش فوری305

40تومن کمتر از اینجارایانه و ماشین های اداری :: ذخیره ساز اطلاعات :: دیسک سخت خارجی :: هارد دیسک قابل حمل :: دیسک سخت خارجی HV610 1TB USB 3.0 - چاره: فروشگاه اینترنتی
فوری با کل لیست دیتاها 330 تومن!
تهران هستم حضوری تحویل میدم شهرستان هزینه پست با دوستان
نرم افزارهاش هم گرفتم برای خریدار میریزم رو هارد آنتی ویروس 60 روزه نورتون که خریدار خودش میتونه فعالش کنه
نرم افزار مدیریت دیتا
نرم افزار کاربردی رایت سیستم عامل رو هارد و نصب سیستم عامل از طریق هارد بدون احتیاج به رایت دی وی دی مناسب مک بوک ایر دارها و نت بوک ها که درایو خارجی ندارن

دیتا هم لیستش پایین هست نرم افزاررو دانلود کنین بعد فایل ADATA HV610.zipرو با نرم افزار ببینین
7060 عنوان بازی دارم همه شو خودم دانلود کردم جدیدترین و بهترین بازی ها
و فیلم سه بعدی کم حجم yifi دو گیگی و جدیدهاش و باحالاش
ودر آخر نرم افزارهای اساسی ویندوزهای 8 و 7 و آفیس و آموزش زبان و ... ویولون و... ویکی پدیای فارسی آفلاین یه چیزهایی که خودم دانلود کردم
برای سریال های کارتونی و سه بعدی های قدیمی که همه دارن هزینه ای نمیگیرم رایگان
هر کی دیتا خواست هم براش میریزم
که میشه فروش فوری به علاوه 20 تومن (هر بازی رو 1000 تومن حساب کنین میشه 60 هزار تومن پول بازی ها) و بجز نرم افزارها و فیلم های سه بعدی

Last edited:

allstock

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام
قیمت آخر بدون دیتا برام بفرست.

R a x

Registered User
لایک‌ها
80
Last edited: