• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++هارد لپ تاپ را به هارد اکسترنال تبدیل کنید.

pashakhanloo2

Registered User
لایک‌ها
1
خارج سایت به اقوام فروخته شد.
سلام.
من یدونه کیس تبدیل هارد لپ تاپ به هارد اکسترنال دارم.
سرعتشم خوبه 30 40 مگه در ثانیه.
USB 2.0 هست.
قیمت پیشنهادی.
مارکش سامسونگ هست.
جعبه هم داشته و لی مغازه دار ............(چرا حرف بد میزنی؟؟!) جعبش رو پس از این که خود کیس هارد رو به من تحویل داد ، مچاله و پاره کرد و انداخت گوشه مغازه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!منم میگفتم اون جعبه مچاله پاره هرو به من بدین؟؟؟؟؟؟؟؟ نمیشد که دیگه بعضی از مغازه دارا تو ایران خیلی کودن و نادان هستند.!
اگه مثلا یه لپ تاپ دارید خودش سوخته یا مادربورد سوخته یا... این وسیله خیلی به کارتون میاد.
نیاز به هیچ گونه لحیم کاری هم نداره.
فقط هارد رو میذاری توش.یه فشار به سمت جلو میدی.در قابشو می بندی و وصلش میکنی به پی سی یا لپ تاپ یا .... حالشو میبری!!!:cap:

من فقط کلی پولشو دادم خریدمش که اطلاعات هارد لپ تاپ دل 1332 قدیمی ام رو در بیارم این کارو کردم الانم چون نیازش ندارم و خودم هارد اکسترنال 1 ترا دارم این رو میفروشم.

قیمت پیشنهادی

خجالت نکشید!هروقت خواستید زنگ بزنید.!
22067738

عکس ها:

سلام.
من یدونه کیس تبدیل هارد لپ تاپ به هارد اکسترنال دارم.
سرعتشم خوبه 30 40 مگه در ثانیه.
USB 2.0 هست.
قیمت پیشنهادی.
مارکش سامسونگ هست.
جعبه هم داشته و لی مغازه دار ............(چرا حرف بد میزنی؟؟!) جعبش رو پس از این که خود کیس هارد رو به من تحویل داد ، مچاله و پاره کرد و انداخت گوشه مغازه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!منم میگفتم اون جعبه مچاله پاره هرو به من بدین؟؟؟؟؟؟؟؟ نمیشد که دیگه بعضی از مغازه دارا تو ایران خیلی کودن و نادان هستند.!
اگه مثلا یه لپ تاپ دارید خودش سوخته یا مادربورد سوخته یا... این وسیله خیلی به کارتون میاد.
نیاز به هیچ گونه لحیم کاری هم نداره.
فقط هارد رو میذاری توش.یه فشار به سمت جلو میدی.در قابشو می بندی و وصلش میکنی به پی سی یا لپ تاپ یا .... حالشو میبری!!!:cap:

من فقط کلی پولشو دادم خریدمش که اطلاعات هارد لپ تاپ دل 1332 قدیمی ام رو در بیارم این کارو کردم الانم چون نیازش ندارم و خودم هارد اکسترنال 1 ترا دارم این رو میفروشم.

قیمت پیشنهادی

خجالت نکشید!هروقت خواستید زنگ بزنید.!
22067738

عکس ها:

چرا بالا نیستی؟؟؟؟؟؟

Last edited:

kh1361

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
سلام
چه نوع هارد لبتاب را اکسترنال میکنه