REA_PER
Registered User
با سلام تعدادی هارد موجوده همگی در سلامت کامل health 100% بدون بد سکتور بدون صدای اضافه همگی پلمپ و در حد نو دارای گارانتی بین المللی (بدون گارانتی داخلی ) همگی از آمازون آلمان به صورت رسمی از سیگیت و وسترن دیجیتال توسط خودم خریداری شدن و به صورت رسمی گمرکی وارد شدن هیچکدوم ریفر و ریپک و... نیستن استفاده جهت ورک استیشن و آرشیو حدود ۱ سال بوده در بهترین شرایط با رک های ضد ارتعاش در دمای زیر ۳۵ درجه با پاور عالی و استابیلایزر برق کار کردن اکثرا فقط یکبار دیتا روشون رایت شده (۸ یا ۶ ترابایت life time write ) فقط read only بودن
۳عدد هارد ۶ ترابایت seagate baracuda compute 6TB با کارکرد زیر ۳۰۰ روز قیمت ۲۸۵۰ موجود ۱ عدد
۶ عدد هارد ۸ ترابایت seagate baracuda compute 8TB با کارکرد های زیر ۴۰۰ روز فروخته شد
۱ عدد هارد western digital بنفش ۸ ترابایت با کارکرد ۵۰۰ روز فروخته شد
۱ عدد هارد ۱۶ ترابایت وسترن دیجیتال دیتا سنتر Ultra star با کارکرد ۲۰۰ روز فروخته شد
ارسال به سراسر ایران با پست و تیپاکس و اتوبوس مهلت تست ۳ روزه
سیستم واسطه لیون یا ایسام با پرداخت هزینه تعرفه توسط خریدار گرامی مقدور هست
به علت محل کارم ممکمنه با تاخیر پاسخگو باشم هفته ای یک یا دوبار منزل هستم پیام ها رو چک میکنم و کارهای ارسال رو انجام میدم پیشاپیش عذرخواهی میکنم
قیمت فروش تکی مقطوع هست دوستان روی تعداد تخفیف جزیی داره قیمت رو با توجه به سلامت و اصالت مناسب قرار دادم
در صورتی که هر تست خاصی به جز HDD Sentinel که قرار داده شده نیاز بود پیام بدین سر فرصت ارسال میکنم
فروش به صورت نقدی معاوضه فقط و فقط با این موارد دارم : کارت گرافیک 3060 یا 3070 و باندل نسل ۱۲ یا ۱۳
۳عدد هارد ۶ ترابایت seagate baracuda compute 6TB با کارکرد زیر ۳۰۰ روز قیمت ۲۸۵۰ موجود ۱ عدد
۶ عدد هارد ۸ ترابایت seagate baracuda compute 8TB با کارکرد های زیر ۴۰۰ روز فروخته شد
۱ عدد هارد western digital بنفش ۸ ترابایت با کارکرد ۵۰۰ روز فروخته شد
۱ عدد هارد ۱۶ ترابایت وسترن دیجیتال دیتا سنتر Ultra star با کارکرد ۲۰۰ روز فروخته شد
ارسال به سراسر ایران با پست و تیپاکس و اتوبوس مهلت تست ۳ روزه
سیستم واسطه لیون یا ایسام با پرداخت هزینه تعرفه توسط خریدار گرامی مقدور هست
به علت محل کارم ممکمنه با تاخیر پاسخگو باشم هفته ای یک یا دوبار منزل هستم پیام ها رو چک میکنم و کارهای ارسال رو انجام میدم پیشاپیش عذرخواهی میکنم
قیمت فروش تکی مقطوع هست دوستان روی تعداد تخفیف جزیی داره قیمت رو با توجه به سلامت و اصالت مناسب قرار دادم
در صورتی که هر تست خاصی به جز HDD Sentinel که قرار داده شده نیاز بود پیام بدین سر فرصت ارسال میکنم
فروش به صورت نقدی معاوضه فقط و فقط با این موارد دارم : کارت گرافیک 3060 یا 3070 و باندل نسل ۱۲ یا ۱۳
فایل های ضمیمه
-
62.png73.2 KB · نمایش ها: 76
-
82.png72.3 KB · نمایش ها: 64
-
83.png72.4 KB · نمایش ها: 50
-
84.png72.3 KB · نمایش ها: 55
-
85.png72.3 KB · نمایش ها: 55
-