• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

هارد 160 وسترن و رم يک گيگ کراس اير باس 667 هر دو با گارانتي

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ariobarzan1

Registered User
لایک‌ها
180
سلام
هارد روي سيستم هست الان و دارم باهش کار مي کن
هارد 160 ساتا وسترن هست و گارانتي تا 23-07-2009 و گارانتي S.C.E که همون سازگار ارقام هست و روي هارد برچست خورده و روي پيچ هارد هم الان نيگاه کردم برچسب خورده خيالتون راحت هيچ مشکلي نداره

رم هم که 13-12-86 خريداري کردم گارانتي آسمان رايانه هست رم جعبه هم داره و ضمانت نامه روش برچسب خورده فاکتورش هم فکر مي کنم باشه
رم رو خريدم 27000 تومن بتاريخ فاکتور: 13-11-86
يک گيگابايت CrosAir هست باس 667 - DDR 2 - 240 pin - vs ram

علت فروش خريد هارد ظرفيت بالاتر و رم ظرفيت بالاتر که تا دو سه روز آينده به دستم مي رسه و اطلاعات رو کپي کرده و هارد و رم رو آماده مي کنم
دوستاني که قصد خريد دارند همينجا پيشنهاد بدهند اگه با هم بخريد بهتره
پيشتاز مي کنم از شيراز
من قيمت خاصي مد نظرم نيست ولي رم مثل اين رم هاي 10 - 15 تومني نيست که همون يک سال قبل هم رم ارزون بود ولي کراس اير 26 تومن بود که من خريداري کردم
ضمانت بسته بندي خوب و ارسال هم قبلا براي اين دوستمون که اينجا کاربر فعالي هستند سخت افزار ارسال کردم مي تونيد سوال کنيد:
otello
با تشکر

Last edited:

gba

Registered User
لایک‌ها
25
هارد رو 15 خریدارم

tara_rayehe

Registered User
لایک‌ها
1
من هارد رو بیست تومن می خرم

ariobarzan1

Registered User
لایک‌ها
180
پيشنهاد بالاتري نيست تا يکي دو روز آينده که هارد جديد به دستم برسه اين هارد رو به هر يک از دوستان که پيشنهاد بهتري داشت مي فرشم با هم بخريد که چه بهتر نخريد هم تک تک مي فروشم

SORENNA

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
من هارد رو 25 تومن در صورتی که روش آلبوم موسیقی ی غربی یا فیلم دایویکس پر بشه !!! میخوام
ولی برای شنبه هفته بعد میخوامش...
اگه مشکلی نیست

SORENNA

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
رم هم مد نظرتون چنده؟
بهم پیام بدید

ariobarzan1

Registered User
لایک‌ها
180
پيغام خصوصي ارسال شد
رم رو 27 تومن خريداري کردم رم کراس اير از يهترين ها هست و قيمت اش همين الان هم کم نيست رم 15 تومن فکر کنم خوب باشه
حالا مي گم اگه رو هم خواستيد که چه بهتر

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
من هارد رو میخوام

خالی و فرمت شده و با ضمانت سالم بودن

T-Roy

Registered User
لایک‌ها
533
من هارد رو اگه سالم باشه و بدسکتور نداشته باشه با هزینه ی ارسال 27 تومن نقد خریدارم.
منتظرم

ariobarzan1

Registered User
لایک‌ها
180
من از وقتي هارد رو خريدم روي سيستم بوده تا به الان فقط هر از چندي که نياز بوده ديفراگ مي کردم که سرعت بالا بره و بهينه بشه
اگه نرم افزار خاصي مد نظرتون هست بگيد تا تست کنم ولي بعيد مي دونم من که مشکل نداشتم باهاش
البته اگه نرم افزار مد نظرتون استاندارد باشه و هارد رو خراب نکنه تست مي کنم و عکس مي گذارم
هاردي که خريداري کرده بودم صبح امروز پنجشنبه رسيد و تعجب کردم اين هاردي که خريدم يه هارد با وزن و جثه کوچک هست
الان هم دارم اطلاعاتم رو از روي هارد وسترن روي اين هارد 500 سيگيت مي ريزم
هارد وسترن که قصد فروش دارم هم برق ساتا مي خوره هم برق معمولي خروجي پاور
اين دوستمون troy2000 فعلا بالاترين قيمت رو پيشنهاد کردند البته اگه که هزينه پستي بشه 2000 تومن که من بعيد مي دونم چون کارتن کردن و بسته بندي اين حداقل 1000 تومان هزينه داره من تا سه تومن خودم تقبل مي کنم ولي اگه بيشتر شد با خريدار هست چون وزن هارد وسترن مثل اين هارد هاي جديد نيست و سنگين هست
به هر حال هر کي مي خواهد تا امروز ظهر اگه اوکي کنه ارسال مي کنم اگه هم نشد شنبه صد در صد مي فرستم فقط اگه مي خواهيد قبل از عيد به دستتون برسه سريع تر اطلاع بدهيد که من ارسال کنم
يه عکس هم از روي هارد گرفتم برچسب هاش و گارانتي اون و عين همين برچست WARRANTY VOID ... هم در زير هارد روي کيت هست:

2009-03-12_0921.jpg

Last edited:

T-Roy

Registered User
لایک‌ها
533
حاجی شماره حساب و شماره تلفن رو PM کن امروز بریزم به حساب

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا