سلام دوستان سوال داشتم هارد ipod classic 120gb میشه تغییر داد؟ فروشنده ای هست در این انجمن؟
green_way Registered User تاریخ عضویت 10 جولای 2011 نوشتهها 746 لایکها 128 23 نوامبر 2012 #1 سلام دوستان سوال داشتم هارد ipod classic 120gb میشه تغییر داد؟ فروشنده ای هست در این انجمن؟
magnet0888 Registered User تاریخ عضویت 14 ژوئن 2012 نوشتهها 535 لایکها 12 23 نوامبر 2012 #2 به نقل از green_way : سلام دوستان سوال داشتم هارد ipod classic 120gb میشه تغییر داد؟ فروشنده ای هست در این انجمن؟ کلیک کنید تا بازشود... iPod Classic Repair Manual - iFixit یه سر بزن به این سایت
به نقل از green_way : سلام دوستان سوال داشتم هارد ipod classic 120gb میشه تغییر داد؟ فروشنده ای هست در این انجمن؟ کلیک کنید تا بازشود... iPod Classic Repair Manual - iFixit یه سر بزن به این سایت
green_way Registered User تاریخ عضویت 10 جولای 2011 نوشتهها 746 لایکها 128 23 نوامبر 2012 #3 به نقل از magnet0888 : iPod Classic Repair Manual - iFixit یه سر بزن به این سایت کلیک کنید تا بازشود... این ابزاری که برای بازکردنش نیازه ، اسم معادل فارسیش چیه ، از ابزار فروشی تهیه کنم
به نقل از magnet0888 : iPod Classic Repair Manual - iFixit یه سر بزن به این سایت کلیک کنید تا بازشود... این ابزاری که برای بازکردنش نیازه ، اسم معادل فارسیش چیه ، از ابزار فروشی تهیه کنم
magnet0888 Registered User تاریخ عضویت 14 ژوئن 2012 نوشتهها 535 لایکها 12 23 نوامبر 2012 #4 به نقل از green_way : این ابزاری که برای بازکردنش نیازه ، اسم معادل فارسیش چیه ، از ابزار فروشی تهیه کنم کلیک کنید تا بازشود... فکر نکنم معادل فارسی داشته باشه عکسشو ببر بده ابزار فروشی ها . باز کردنش خیلی سخته.به نظر من خودت باز نکن
به نقل از green_way : این ابزاری که برای بازکردنش نیازه ، اسم معادل فارسیش چیه ، از ابزار فروشی تهیه کنم کلیک کنید تا بازشود... فکر نکنم معادل فارسی داشته باشه عکسشو ببر بده ابزار فروشی ها . باز کردنش خیلی سخته.به نظر من خودت باز نکن